merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere hoşlandığım bir insan var fakat onunla nasıl konuşacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum :/ her zaman erkekler mi ilk adımı atmak zorunda yada ben ona onunla tanışmak istediğimi söylesem çok mu saçma olur :/
Şöyle söyleyim ben bu kişiyi çok fazla tanımıyorum bu sene liseden mezun oldum okulda görüyordum onu ama öyle muhabbetimiz yoktu o beni görmemiştir bile. :) Onun çevresindeki tüm arkadaşları benim çok yakın arkadaşlarım.6-7 kişillik bi gruplar sürekli buluşurlar gezerler çoğu zaman beni de çağırırlar ama ben gitmedim hiç çünkü bi kaç kişiyi tanımıyordum utandım birazda
Neyse en yakın arkadaşıma bahsettim o da konuşayım falan dedi ama ben yok dedim hem ne diyecek ki ? Sonra onun kız arkadaşı var ona söyledim böyle böyle çok hoş çocuk dedim o da öyledir dedi :S
Tanıştıralım falan diyen olmadı.Ama o benim rüyalarıma giriyor kafamdan atamıyorum.Yakışıklı mı? çok değil Tanıyor muyum ? Hayır. Ama içim kıpır kıpır ediyor onun fotoğraflarını görünce Bi kerede facebookta ekledim ama sonra geri sildim.Onunla tanışmak istiyorum sadece tanışmak yani :/ Bi kız olarak onunla konuşmam hatalı mı olur hani nasıl konuşulur onuda bilemiyorum arkadaşlarımdan bi fayda yok.Ben zaten 3 senedir kendimi aşka sevgiye kapamış bi insanım şuan tek taraflı düşündüğümün farkındayım sırf ben ondan hoşlanıyorum diye o da benden hoşlanacak diye birşey yok 
Ne yapmalı mıyım ben şimdi ? Yakın arkadaşıma tekrar söylesem mi sonuçta erkek ve hani onunla diyaloğu daha iyi olur erkek erkeğe konuşunca.Of bu kezde diyorum küçük duruma düşürsem diye..Yada birşey demesin aynı ortamda buluşmamız sağlasalar daha iyi olur sanırım hani onlar buluşunca benide çağırırlar o şekilde tanışırız galiba.

Sadece tanışmak ve konuşmak istiyorum
Arkadaşlarımı araya sokmadan onunla internet üzerinden tanışsam mı ? Nasıl tanışabilirim ki
Düşüncelerim ters gelebilir biliyorum ama uzun süre sonra değişik hislere kapıldım çok düşündüm mantıklı kararlar veririm her zaman ama şuan ne yapsam etsem bilemiyorum .
Yorumlarınızı bekliyorum.
Şöyle söyleyim ben bu kişiyi çok fazla tanımıyorum bu sene liseden mezun oldum okulda görüyordum onu ama öyle muhabbetimiz yoktu o beni görmemiştir bile. :) Onun çevresindeki tüm arkadaşları benim çok yakın arkadaşlarım.6-7 kişillik bi gruplar sürekli buluşurlar gezerler çoğu zaman beni de çağırırlar ama ben gitmedim hiç çünkü bi kaç kişiyi tanımıyordum utandım birazda

Ne yapmalı mıyım ben şimdi ? Yakın arkadaşıma tekrar söylesem mi sonuçta erkek ve hani onunla diyaloğu daha iyi olur erkek erkeğe konuşunca.Of bu kezde diyorum küçük duruma düşürsem diye..Yada birşey demesin aynı ortamda buluşmamız sağlasalar daha iyi olur sanırım hani onlar buluşunca benide çağırırlar o şekilde tanışırız galiba.

Sadece tanışmak ve konuşmak istiyorum

Yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: