Sizce O'nunla nasıl tanışabilirim :(

heywol

Ne yapalım yani ? Hı??
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
212
0
46
Balıkesir
merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere hoşlandığım bir insan var fakat onunla nasıl konuşacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum :/ her zaman erkekler mi ilk adımı atmak zorunda yada ben ona onunla tanışmak istediğimi söylesem çok mu saçma olur :/

Şöyle söyleyim ben bu kişiyi çok fazla tanımıyorum bu sene liseden mezun oldum okulda görüyordum onu ama öyle muhabbetimiz yoktu o beni görmemiştir bile. :) Onun çevresindeki tüm arkadaşları benim çok yakın arkadaşlarım.6-7 kişillik bi gruplar sürekli buluşurlar gezerler çoğu zaman beni de çağırırlar ama ben gitmedim hiç çünkü bi kaç kişiyi tanımıyordum utandım birazda :D Neyse en yakın arkadaşıma bahsettim o da konuşayım falan dedi ama ben yok dedim hem ne diyecek ki ? Sonra onun kız arkadaşı var ona söyledim böyle böyle çok hoş çocuk dedim o da öyledir dedi :S :( Tanıştıralım falan diyen olmadı.Ama o benim rüyalarıma giriyor kafamdan atamıyorum.Yakışıklı mı? çok değil Tanıyor muyum ? Hayır. Ama içim kıpır kıpır ediyor onun fotoğraflarını görünce Bi kerede facebookta ekledim ama sonra geri sildim.Onunla tanışmak istiyorum sadece tanışmak yani :/ Bi kız olarak onunla konuşmam hatalı mı olur hani nasıl konuşulur onuda bilemiyorum arkadaşlarımdan bi fayda yok.Ben zaten 3 senedir kendimi aşka sevgiye kapamış bi insanım şuan tek taraflı düşündüğümün farkındayım sırf ben ondan hoşlanıyorum diye o da benden hoşlanacak diye birşey yok :69:

Ne yapmalı mıyım ben şimdi ? Yakın arkadaşıma tekrar söylesem mi sonuçta erkek ve hani onunla diyaloğu daha iyi olur erkek erkeğe konuşunca.Of bu kezde diyorum küçük duruma düşürsem diye..Yada birşey demesin aynı ortamda buluşmamız sağlasalar daha iyi olur sanırım hani onlar buluşunca benide çağırırlar o şekilde tanışırız galiba.:(:( :61::61:
Sadece tanışmak ve konuşmak istiyorum :30: Arkadaşlarımı araya sokmadan onunla internet üzerinden tanışsam mı ? Nasıl tanışabilirim ki :( Düşüncelerim ters gelebilir biliyorum ama uzun süre sonra değişik hislere kapıldım çok düşündüm mantıklı kararlar veririm her zaman ama şuan ne yapsam etsem bilemiyorum .
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Başıma geldi benimde ve şuan o kişiyle çıkıyorum. Sana söyleyebilceğim tek şey şu. Arkadaşlarını araya katmak istemiyorsun ama onlar senin bu durumda işine fazlasıyla yarayacaklar. Hep birlikte buluştuklarında sende git o ortamın içine gir böylelikle bırak tanışmakla kalmayı eğer anlaşabilirseniz çıkabilirsiniz bile :)

facebooktan ekle paylasımlarına yorum yap arada selam ver biraz özguvenın olsun bu konuda ne olabilir ki? o bir erkek hersey senın elınde :12:
sohbetten yaz arada unıversıteyı sor mesela..

Başıma geldi benimde ve şuan o kişiyle çıkıyorum. Sana söyleyebilceğim tek şey şu. Arkadaşlarını araya katmak istemiyorsun ama onlar senin bu durumda işine fazlasıyla yarayacaklar. Hep birlikte buluştuklarında sende git o ortamın içine gir böylelikle bırak tanışmakla kalmayı eğer anlaşabilirseniz çıkabilirsiniz bile :)
Ne güzel allah ayırmasın.Arkadşlarım ama sadece içlerinden birisiyle çok samimiyim o da kaç yıllık arkadaşım kız arkadşından dolayı o ruba yeni katıldı :) Tek söyleyebileceğim o yapabilirse bu işi o yapar sanırım :) teşekkrler.

facebooktan ekle paylasımlarına yorum yap arada selam ver biraz özguvenın olsun bu konuda ne olabilir ki? o bir erkek hersey senın elınde :12:
sohbetten yaz arada unıversıteyı sor mesela..

Ahh ahh çok düşündüm öyle yapmayı ama o cesaret gelmiyor bana ya kötü bişey derse ya ilgilenmezse öyle kala kalarım diyorum.Dese ne olacak kii o onun sorunu bi yerde ama o kadar güvenim yok maalesef teşekkür ederim :/

Bende senin gibi korktum ilk başlarda canım. Fakat dershanedeyken aynı sınıfa düştük beraber oturmaya başladık. Yan yanaydık ben gittikçe aşık oluyordum ve bir kitap tutmaya başlamıştım. Sürekli onunla geçirdiğim günleri dershane çıkışları takıldığımız yerlerde onunla olanları aklına gelebilecek herseyini yazıyordum. Doğum günü şubattaydı , zamanı gelince vericektm ama günden güne iyice kötü olmaya başladım arkadaşlarım gaza getirdi ve bende defteri ona verdim . O gün bugndr çıkıyoruz. 10 gn oldu ama kısmet bakalm inş ayrılmayz

Bende senin gibi korktum ilk başlarda canım. Fakat dershanedeyken aynı sınıfa düştük beraber oturmaya başladık. Yan yanaydık ben gittikçe aşık oluyordum ve bir kitap tutmaya başlamıştım. Sürekli onunla geçirdiğim günleri dershane çıkışları takıldığımız yerlerde onunla olanları aklına gelebilecek herseyini yazıyordum. Doğum günü şubattaydı , zamanı gelince vericektm ama günden güne iyice kötü olmaya başladım arkadaşlarım gaza getirdi ve bende defteri ona verdim . O gün bugndr çıkıyoruz. 10 gn oldu ama kısmet bakalm inş ayrılmayz

Ben senin kadar şanslı mıyım acaba ?:50: hayır değilim..Ama arkadaşıma bunu söylemezsem tanışamam tanışamayıncada içimde kalacak bu böylece tabii ki bi aşk falan yok ama.Rüyamda görünce falan bi hoş oluyorum :( Bazen aklımdan çıkmıyorum keşke numarası olsa mesaj atsam falan diyorum. :(

kesinlikle onun arkadaş grubu seni bir yere davet ettiğinde git canım, daha sonra tanışıklığınız olacağı için face den eklersin

tatlışşş bence o çocukla aynı ortama girmen lazım,ee bu çok zor olmasa gerek,ortak arkadaşlarınız varmış..

aynı ortamdayken atıyorum çok önemli olmayan bi konu hakkında normal bir edayla konuşmaya başlayabilirsin..

mesela telefonum kilitlendi yaaa bi baksana falan diyebilrsin ilgisini çeksen zaten gerisi gelir..

ilk adım öyle gözünüzde büyüttüğğünüz gibi bişey değil..haa gidip adama evlenme teklif edeceksen ilk adımın ondan gelmesi daha
uygun olur:)ama gayet masumca bir arkadaşlık kurmak için bence basit bir geyik yeterli..hadiii ne duruyosun iki dakikalık iş yaa;)

arkadaşlarınıda araya sokabilrsin ama bence daha çok stres olurusn..en iyisi kendi işini kendin gör...

sana gerekli olan iki şey var, birincisi ortam ikincisi çene ;)

hadi bakalım kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Ben senin kadar şanslı mıyım acaba ?:50: hayır değilim..Ama arkadaşıma bunu söylemezsem tanışamam tanışamayıncada içimde kalacak bu böylece tabii ki bi aşk falan yok ama.Rüyamda görünce falan bi hoş oluyorum :( Bazen aklımdan çıkmıyorum keşke numarası olsa mesaj atsam falan diyorum. :(

Emin ol hayatımda tanıdığım en şanssız insanlardan biriyim ama olunca oluyor anladın mı bende ümitsizdim asla olmaz diyordum mutlaka aklında biri vardır diyordum düşün çıkmaya başlamadan 1 gün önce blştugumuzda arkadas ona dedi gel sana manita yapalım kmseyi istemiyorum dedi o an ağlıycaktm kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü ama ertesi gn çıktık :S

tatlışşş bence o çocukla aynı ortama girmen lazım,ee bu çok zor olmasa gerek,ortak arkadaşlarınız varmış..

aynı ortamdayken atıyorum çok önemli olmayan bi konu hakkında normal bir edayla konuşmaya başlayabilirsin..

mesela telefonum kilitlendi yaaa bi baksana falan diyebilrsin ilgisini çeksen zaten gerisi gelir..

ilk adım öyle gözünüzde büyüttüğğünüz gibi bişey değil..haa gidip adama evlenme teklif edeceksen ilk adımın ondan gelmesi daha
uygun olur:)ama gayet masumca bir arkadaşlık kurmak için bence basit bir geyik yeterli..hadiii ne duruyosun iki dakikalık iş yaa;)

arkadaşlarınıda araya sokabilrsin ama bence daha çok stres olurusn..en iyisi kendi işini kendin gör...

Kesinlikle çok haklısın canım ben öyle yaptım ve kazandım tatlım sende denemelisin :)

bence durduk yere facebooktan ekleyip bu kız da nerden çıktı olmasın
ortak arkadaşların varmış ne güzel birlikte bi görüşme, organizasyon olsun
önce biraz aynı ortamda bulun
iki laf edin belki soğuyacaksın belki gözünden düşecek baktın muhabbeti güzel facebooktan da eklersin
çocuk da bilir bugün bu kızla tanıştım ben diye

Anladım :D En mantıklısı bu galiba.Şuan bi kısmı farklı şehre gitti bi kısmı dersaneye gidiyor pek buluşamıyorlar bildiğim kadarıyla ama arkadaşıma söyleyeceğim hoşlandığımı biliyor ama o zaman çok renk vermemiştim onunla en kısa zamanda buluşup bu konuyu konuşacağım en azından bi buluşma ortamı hazırlamasını söyleyeceğim beni kırmayacağını biliyorum.Kimse sorsam çok iyi birisi çok komik falan diyorlar kötü bişey duymadım ama bakalım hayırlısııı :69: çok teşekkür ederimm :71::71::71: taktikler süper.

bence durduk yere facebooktan ekleyip bu kız da nerden çıktı olmasın
ortak arkadaşların varmış ne güzel birlikte bi görüşme, organizasyon olsun
önce biraz aynı ortamda bulun
iki laf edin belki soğuyacaksın belki gözünden düşecek baktın muhabbeti güzel facebooktan da eklersin
çocuk da bilir bugün bu kızla tanıştım ben diye

evet bi organizasyon yapmak gerek , aynen belli olmaz belki sevmem yani huyunu suyunu konuşmasını beğenmem bana itici gelen davranışları vardır belki ( inşallah böyle bi ihtimal olmaz ) , konuşmadan tanışmadan bilemem hiçbirini ona göre muhabbet koyulaşır eklerim facede yada eklemem hayırlısı olsun bakalım :) Yorumun için teşekkür ederim :16:

sanırım yarın arkadaşımla buluşacağız yada bu hafta içinde bi gün ona nasıl söyleyeceğim bilemiyorum acaba tanıştırır mısın deyince tanıştırır mı yoksa başından savar mı beni diye de düşünmüyor değilim. Artı bu çocuk aslan burcuymuş :(:( Aslanların çok kendini beğenmiş oldukları yazıyor her yerde ya :D Benim ondan hoşlandığımı anlarsa sanırım egosu tavan yapar ayrıca çokta kibirlilermiş :D Biraz ürktüm.Belki buluşunca ilk o benden hoşlandığını söyler benden önce davranır belli mi olur :/

Son düzenleme:
bende aynı dertten muzdaripim canım, sen tanış bakalım. ben daha uzun bir süre bekliceğim gibi gözüküyor. inşallah sonu dilediğin gibi olur. :)

bende aynı dertten muzdaripim canım, sen tanış bakalım. ben daha uzun bir süre bekliceğim gibi gözüküyor. inşallah sonu dilediğin gibi olur. :)

ya başka arkadaşlarım hep dış görnüşünden dolayı ııyy falan diyorlar niye böyle yapıyorlar anlamadım :((( Sarışın uzun boylu biraz kilolu bi çocuk düzgün giyimli iyi ve esprili diye duydum..Hem ben çok mu güzelim ya.Yakıştıramıyorlar anlamadım :( Onun arkadaş grubuda iyi çok iyi falan diyor ..Çok kararsız kaldım bende :((((

tatlım öncelikle sevgilisi var mı yok mu? bundan kesinlikle emin ol, sonrasında yeşil ışığını yak. gidipte aşığım, seviyorum ruh hallerine bürünme.. eğer ki duyguların karşılıksız olursa ki inşallah öyle olmaz. bu defa pişmanlık duyarsın keşke söylemeseydim diye. onun için dile getirme sadece belli etmeye çalış.

tatlım öncelikle sevgilisi var mı yok mu? bundan kesinlikle emin ol, sonrasında yeşil ışığını yak. gidipte aşığım, seviyorum ruh hallerine bürünme.. eğer ki duyguların karşılıksız olursa ki inşallah öyle olmaz. bu defa pişmanlık duyarsın keşke söylemeseydim diye. onun için dile getirme sadece belli etmeye çalış.

Sevgilisi yokmuş yok zaten kesnlkle öyle birşey yapmam arkadaşım buluşma ayarlarsa o günü güzel geçirmeye bakıcam.Sonra biraz bekleyceğim Bizi buluşturan arkadaşımdan benim hakkımda ne düşündüğünü soracağım. arkadaşımında konuşması çok önemli burada.Yani öyle seviyorum ölüyorum hoşlanıyorum gibi bi durum yok.Hem zaten olsa bile bunu hemen söylemek kimseye inandırıcı gelmeyecek.Tek sorun onu tanımayan herkesin çok değişik yorumlarda bulunması :/

bence en güzeli faceden ekle tanışmaya çalış belli etmeden

bir şeyi yaşamadan bilemezsiniz, çıkacaksınız ki duygularınızın sizi nereye götüreceğini anlayabilesiniz

mesela ben bu akşam biriyle çıktım nette tanışmıştım onunla 4 ay önce, ben hiç çıkmam ,ama artık nereye kadar hayatı dışarıdan izleyecem dedim ve çıktım.

Back
X