- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ahh aynen öyle... Ama inanılmaz derecedeYok ikisi de değil bence. Klasik "elalem ne der?" cilerdensiniz.
Yaaaa öylee mi dersinizBu güzel bisi sorun degil kendine güvendiğin için yapiyosun böyle şeyleri bende yaparım herşey iyi olsun iyi gözüksün diye millet kötü konuşmasın diye. Sorun yok yani.ey anlattin ☺
Benim açımdan öyle herseyimin iyi olmasini isterim ve yaparım buna kötü bisi yada güvensizlik söz konusu degil .yanii o bencesiii☺☺Yaaaa öylee mi dersiniz
Değil mi... Ayy eşim de bazen diyor insanlar tedirgin oluyo bir şeyi bozacağız diye evindeYa tabi TEMİZLİK güzel yemek yapmak da önemli ama tatlı dil Güler yüz daha ön planda olmalı
Mesela eşimin amcasının hanımda çok titiz çok becerikli kimse eline su dökemez o konuda
Ama yanına gidince insan bi tedirgin oluyo be bilim
İçtenlik ve sadelik daha güzel bnce.
İnsanlar sizi konuşmak istediğin de zaten bi kusur kulp bulup konuşur çokta yıpratmayın kendinizi
Merhaba arkadaşlar... Hemen hemen her konuda kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Ve bu beni çok yıpratıyor. Kendim gibi olamıyorum sanki. Daha doğrusu insanlar sanki beni sürekli başkalarıyla kıyaslayacaklarmış gibi hissediyorumAnlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim. Mesela evime misafir gelecek olsa misafire olan saygımdan ziyade '' Dur şu evi güzelce temizleyip güzelce yemek yapayım da beni eksik görmesinler '' düşüncesiyle iş yapıyorum. Zannediyorum ki misafirler gidip her yerde beni konuşacaklar İnsanlara yetersiz geliyormuşum gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şeyi beceremiyormuşum gibi hissettiriyor bazı insanlar. Bununla nasıl mücadele edebilirim sizce
Mükemmelliyetçilik kesinlikleMerhaba; küçüklükten kıyas ve mükemmeliyetçilik ile mi yetiştiniz?
Bence biraz sakinleşin ve rahatlayın keza bu ilerde sorun olur hem size hem etrafınızdakilere.
Mükemmelliyetçilik kesinlikleAllah aşkına evde prizlerin içini dışını kapıların o kol kenarlarını onu geçtim şalter var ya şalter. O şalter kutusunu kaç kişi temizliyor Ama buna rağmen pis diyecekler diye korkuyorum
Mükemmelliyetçilik kesinlikleAllah aşkına evde prizlerin içini dışını kapıların o kol kenarlarını onu geçtim şalter var ya şalter. O şalter kutusunu kaç kişi temizliyor Ama buna rağmen pis diyecekler diye korkuyorum
BeeenMükemmelliyetçilik kesinlikleAllah aşkına evde prizlerin içini dışını kapıların o kol kenarlarını onu geçtim şalter var ya şalter. O şalter kutusunu kaç kişi temizliyor Ama buna rağmen pis diyecekler diye korkuyorum
Yaa aslında dediğiniz gibi herkese karşı değil de dedikodu yapma potansiyeline sahip olan insanlar söz konusu olduğunda daha çok takıyorum kafama.Valla ben de elimden geleni yapmaya çalışırım sırf iyi ağırlamak için ama arkamdan konuşurlarsa bu onların karaktersizliği. Sen de gittiğin kişinin evine, ikramına vs. Kusur bulup eleştirir misin? Eğer böyleyle sana da aynısını yapılacağını düşünebilirsin. Ya da belli başlı kişilerde. Ben mesela kv ve kusur bulmayı seven yakınlarım olduğunda aynı telaşı yaşıyorum onun dışındakilerde arkamdan ne derler gibi bir korkum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?