Sizce parayı istemeli miyim?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.148
234
123
34
3 hafta önce özel ders vermeye başladım.Mezun bir öğrenciye özel ders vermeye başladim.İlk ders dersi yaptık.Ders sonunda ücreti getirmedim dedi.Bir hocadan da ders almaya başlamış.Hoca demişki; ben halden anlarım.Sen memur çocuğusun, 15 inden 15 ine verirsin demiş.Bizde öyle yapalım mi dedi.Tamam dedim.Bugün akşam ücret için mesaj atayım mı? Yoksa 3 4gün sonra mi söyleyeyim.Yarın dersimiz var.

Bugün isteme bence 1 2 gün bekle.

Bence yarın derse gittiğinizde kendileri vermezse çıkışta söyleyin. Bir dahaki derse alırım diye. Şimdi Hacı ev sahibi gibi bugün 15i mesajla hemen verin demek hoş olmaz.

Derse girdikten sonra o bahsetmezse söylersiniz.

Tabiki.Akşam yazsam ayıp olmaz dimi.Babasi da jandarma komutanlığında çalışıyor.Iyi para aliyordur
Bence yaz. Babasi ister trilyoner olsun ister asgari ucretli olsun bunun takibini yapmak gozetmek senin gorevin degil. Madem 15inde 15ine diye anlastiniz sorumlulugunu yerine getirmesi lazim.

Tabiki.Akşam yazsam ayıp olmaz dimi.Babasi da jandarma komutanlığında çalışıyor.Iyi para aliyordur
Ben öğrencilik yıllarım dahil 14 yıl özel ders verdim. Bin çeşit insan var. Şunu biliyorum biraz esnek olmayınca bu iş yürümüyor. Ben bakıyordum günü geçti, ders çıkışı ya kusura bakmayın ücreti bekleyemeyecegim diğer derslere yetişmm lazım çok acelem var yarın alırım diyordum. Hem lutufta bulunup hem paramı alıp hem de size mecbur değilim dünya kadar öğrencim var mesajını veriyordum. Kimsede de bir kuruş param kalmadı.

Aynı mantiktaydim. Mezun olduğumda bı kolejde çalışıyordum, bı taraftan özel derse gidiyordum para tık gelmediyse derse yetismeliyim deyip çıkıyordum, bı tanesi hocam yogunsunuz ben rezervasyon yapayım diye ders ücretini ders öncesi atmaya başlamıştı çok yoktu halbuki o vakit iki özel dersim vardı

saygıyla eğiliyorum
tek taşla 7584884858 kuş

Biz oğlana özel eğitim aldiriyoruz, her dersten sonra ücretini ödüyoruz. Mantıklı olan da bu bence. Özel ders almaya niyetlenen, bütçesini de ona göre ayarlamak zorunda değil mi?

Son düzenleme:
Mesaj attım 2 saat önce.Donmedi.Normalde hemen dönerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…