- 17 Şubat 2016
- 1.148
- 234
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Bugün isteme bence 1 2 gün bekle.3 hafta önce özel ders vermeye başladım.Mezun bir öğrenciye özel ders vermeye başladim.İlk ders dersi yaptık.Ders sonunda ücreti getirmedim dedi.Bir hocadan da ders almaya başlamış.Hoca demişki; ben halden anlarım.Sen memur çocuğusun, 15 inden 15 ine verirsin demiş.Bizde öyle yapalım mi dedi.Tamam dedim.Bugün akşam ücret için mesaj atayım mı? Yoksa 3 4gün sonra mi söyleyeyim.Yarın dersimiz var.
Bence yarın derse gittiğinizde kendileri vermezse çıkışta söyleyin. Bir dahaki derse alırım diye. Şimdi Hacı ev sahibi gibi bugün 15i mesajla hemen verin demek hoş olmaz.3 hafta önce özel ders vermeye başladım.Mezun bir öğrenciye özel ders vermeye başladim.İlk ders dersi yaptık.Ders sonunda ücreti getirmedim dedi.Bir hocadan da ders almaya başlamış.Hoca demişki; ben halden anlarım.Sen memur çocuğusun, 15 inden 15 ine verirsin demiş.Bizde öyle yapalım mi dedi.Tamam dedim.Bugün akşam ücret için mesaj atayım mı? Yoksa 3 4gün sonra mi söyleyeyim.Yarın dersimiz var.
Derse girdikten sonra o bahsetmezse söylersiniz.3 hafta önce özel ders vermeye başladım.Mezun bir öğrenciye özel ders vermeye başladim.İlk ders dersi yaptık.Ders sonunda ücreti getirmedim dedi.Bir hocadan da ders almaya başlamış.Hoca demişki; ben halden anlarım.Sen memur çocuğusun, 15 inden 15 ine verirsin demiş.Bizde öyle yapalım mi dedi.Tamam dedim.Bugün akşam ücret için mesaj atayım mı? Yoksa 3 4gün sonra mi söyleyeyim.Yarın dersimiz var.
En mantıklısı yarın sanırımBence yarın derse gittiğinizde kendileri vermezse çıkışta söyleyin. Bir dahaki derse alırım diye. Şimdi Hacı ev sahibi gibi bugün 15i mesajla hemen verin demek hoş olmaz.
Evet evet bende öyle düşünüyorum.Hiç velisi ile de iletişime geçmedimDerse girdikten sonra o bahsetmezse söylersiniz.
Tabiki.Akşam yazsam ayıp olmaz dimi.Babasi da jandarma komutanlığında çalışıyor.Iyi para aliyordurBence soyle yarina getirsin. Sen de muhtemelen ihtiyacin var ki derse gidiyorsun. Herkes butcesine gore calismasini organize edecek.
Bence yaz. Babasi ister trilyoner olsun ister asgari ucretli olsun bunun takibini yapmak gozetmek senin gorevin degil. Madem 15inde 15ine diye anlastiniz sorumlulugunu yerine getirmesi lazim.Tabiki.Akşam yazsam ayıp olmaz dimi.Babasi da jandarma komutanlığında çalışıyor.Iyi para aliyordur
Ben öğrencilik yıllarım dahil 14 yıl özel ders verdim. Bin çeşit insan var. Şunu biliyorum biraz esnek olmayınca bu iş yürümüyor. Ben bakıyordum günü geçti, ders çıkışı ya kusura bakmayın ücreti bekleyemeyecegim diğer derslere yetişmm lazım çok acelem var yarın alırım diyordum. Hem lutufta bulunup hem paramı alıp hem de size mecbur değilim dünya kadar öğrencim var mesajını veriyordum. Kimsede de bir kuruş param kalmadı.Tabiki.Akşam yazsam ayıp olmaz dimi.Babasi da jandarma komutanlığında çalışıyor.Iyi para aliyordur
Aynı mantiktaydim. Mezun olduğumda bı kolejde çalışıyordum, bı taraftan özel derse gidiyordum para tık gelmediyse derse yetismeliyim deyip çıkıyordum, bı tanesi hocam yogunsunuz ben rezervasyon yapayım diye ders ücretini ders öncesi atmaya başlamıştıBen öğrencilik yıllarım dahil 14 yıl özel ders verdim. Bin çeşit insan var. Şunu biliyorum biraz esnek olmayınca bu iş yürümüyor. Ben bakıyordum günü geçti, ders çıkışı ya kusura bakmayın ücreti bekleyemeyecegim diğer derslere yetişmm lazım çok acelem var yarın alırım diyordum. Hem lutufta bulunup hem paramı alıp hem de size mecbur değilim dünya kadar öğrencim var mesajını veriyordum. Kimsede de bir kuruş param kalmadı.
saygıyla eğiliyorumBen öğrencilik yıllarım dahil 14 yıl özel ders verdim. Bin çeşit insan var. Şunu biliyorum biraz esnek olmayınca bu iş yürümüyor. Ben bakıyordum günü geçti, ders çıkışı ya kusura bakmayın ücreti bekleyemeyecegim diğer derslere yetişmm lazım çok acelem var yarın alırım diyordum. Hem lutufta bulunup hem paramı alıp hem de size mecbur değilim dünya kadar öğrencim var mesajını veriyordum. Kimsede de bir kuruş param kalmadı.
Yok ibana atarım dediBelki elden verecektir 15inden sonraki ilk ders getirecektir. Yarın getirmezse söylersiniz
Dimi.Bencede öyleBiz oğlana özel eğitim aldiriyoruz, her dersten sonra ücretini ödüyoruz. Mantıklı olan da bu bence. Özel ders almaya niyetlenen, bütçesini de ona tore ayarlamak zorunda değil mi?
2 Saat önce mesaj attım dönmedisaygıyla eğiliyorum
tek taşla 7584884858 kuş
Ee tabiki.2 ders önce mesaj attım dönmedi.Ve yarında ders var.Biz oğlana özel eğitim aldiriyoruz, her dersten sonra ücretini ödüyoruz. Mantıklı olan da bu bence. Özel ders almaya niyetlenen, bütçesini de ona göre ayarlamak zorunda değil mi?
Mesaj attım 2 saat önce.Donmedi.Normalde hemen dönerdiBen öğrencilik yıllarım dahil 14 yıl özel ders verdim. Bin çeşit insan var. Şunu biliyorum biraz esnek olmayınca bu iş yürümüyor. Ben bakıyordum günü geçti, ders çıkışı ya kusura bakmayın ücreti bekleyemeyecegim diğer derslere yetişmm lazım çok acelem var yarın alırım diyordum. Hem lutufta bulunup hem paramı alıp hem de size mecbur değilim dünya kadar öğrencim var mesajını veriyordum. Kimsede de bir kuruş param kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?