Pozitif canım hangi marka testinArkadaşlar ben pcoyum 2 aydır tedavi oluyorum 5 gündür adetim gecikti test yaptım sizce bu pozitif mi acilEki Görüntüle 3628913
Gerçekten mi ama daha önce de diğer testlerde böyle çıktı negatif oldu sonrahayırlı olsun canım hamilesin
Markası days comfort %99 kesin sonuç diyorPozitif canım hangi marka testin
Bundan emin değilim canım yalancı pozitif verebiliyor bazı testler bat ne zamanMarkası days comfort %99 kesin sonuç diyor
Son attığım fotoya da bakar mısınızBundan emin değilim canım yalancı pozitif verebiliyor bazı testler bat ne zaman
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahSon attığım fotoya da bakar mısınız
Gerçekten miTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ağlayacam inanmıyorum daha belki testler yanlış söylüyordurHamilesin tebriklersağlıkla gelsin inşallah
Bence de hamilesinizAğlayacam inanmıyorum daha belki testler yanlış söylüyordur
İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hepBence de hamilesinizbenim ilk öğrendiğimde bundan daha silikti bence hemen kan testi verip değerinize baktırın emin olursunuz hem de
Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep
Ahh inşallah bu aralar alabileceğim en güzel haber olur. Yarın kan vereceğim umarım pozitif olurEnteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun zaten adet tarihiniz de geçmiş inşallah pozitiftir
İki attığım testte de pozitiflik var mıEnteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun zaten adet tarihiniz de geçmiş inşallah pozitiftir
Evet ikisi de bariz pozitifİki attığım testte de pozitiflik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?