Sizce pozitif mi

Dilanmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
21
7
1
25
Arkadaşlar ben pcoyum 2 aydır tedavi oluyorum 5 gündür adetim gecikti test yaptım sizce bu pozitif mi acil

Bence de hamilesiniz benim ilk öğrendiğimde bundan daha silikti bence hemen kan testi verip değerinize baktırın emin olursunuz hem de
İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep

İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep
Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten. Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun zaten adet tarihiniz de geçmiş inşallah pozitiftir

Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten. Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun zaten adet tarihiniz de geçmiş inşallah pozitiftir
Ahh inşallah bu aralar alabileceğim en güzel haber olur. Yarın kan vereceğim umarım pozitif olur

İki attığım testte de pozitiflik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…