Sizce pozitif mi

Adete 7 gün kala negatif bakalım dönecek mi

Eklentiler

• IMG20250812155104.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 14
Kaset testin pozitif bence kesinlikle var bu arada sağlık ocağında verdiyseniz gece de çıkabiliyor benimkiler hep gece 5 gibi çıkıyordu

Cnm ama test yalanci pozitiflik veriyor guvenilir degil insallah vardır diyelim
Canım benim kaset test 2 3 dakika içinde çıktıysa yalancı pozitiflik vermiyor hangi markası kaset testin. Yani şöyle aslında artimed test evet yabancı pozitiflik veriyor ama ben gebeliğimi onunla öğrenmiştim 5-6 dakikadan sonra bakarsan kuruma çizgisi çıkıyor zaten ama ilk 2-3 dakikada çıkan test pozitiftir

Vallahi canım ben üç tane test hariç diğerlerinin hiçbirine gerçek anlamda güvenmiyorum ister kaset olsun ister erken gebelik mesela artmed

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    12 KB · Görüntüleme: 10
Vallahi canım ben üç tane test hariç diğerlerinin hiçbirine gerçek anlamda güvenmiyorum ister kaset olsun ister erken gebelik mesela artmed
Kaset testlerde yanılma payı olmuyor sadece 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkıyor biz de pozitif görmek istediğimiz için umutlanıyoruz tabii ki benim de 9 senedir başıma geldi tüp bebekte erken gebelik testi bir gün sonra da artimet kaset test de öğrendim ama ilk 1-2 dakikada çıktı

Demekki bozuk saat gibi sizde dogruyu gostermis diyelim burda artimed kaset testle yapip negatif goren arkadas cok ondan yaptiklarinda farkli teslerle yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…