Sizce pozitif mi

Canım bence negatif olma ihtimali yok ama inşallah hamilesindir. Bize de haber ver kan testinden sonra. Bende 1 hafta sonra test yapacağım bakalım inşallah

İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep
Insallah bebegınız sizinledir . Tebrık ederım şimdiden . 2 aydır tedavı görüyorum yazmışsınız ne tedavısı gördünüz acaba

Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten. Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun zaten adet tarihiniz de geçmiş inşallah pozitiftir
Aşkım geçen ay gecikmem olduğu halde yaptığım 6 testin 4ü pozitifti. Ama kanda negatif çıktı.

Yaa sanırım bu da öyledir
Eğer ki ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptıysanız ve günü gelmeden test yaptıysanız yalancı pozitiflik çıkar. Ben de ovitrelle yapmıştım geçen sene doktor söylediğim tarihten önce test yapma demişti. Sonucum negatifti sonra doğal yoldan gebelik oluştu.

3 ay önce ovitrilla kullandım. Bu sefer klomen kullandım yumurta gelişmemiş dedi bir daha gitmedim ama adetim gecikti test yapayım dedim. Testler de böyle çıktı. Bu arada klomen kullanali 25 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…