Faceboook da birinin profiline baktığınız zman, karşı taraf bunu göremiyor bildiğim kadarıyla. tabi herhangi bir beğeni falan yapmadıysanız. yanlış mı biliyorum acaba ?
Facebookta profilini incelediğiniz kişi bunu anlamaz.
Artık tanıştığımız ya da merak ettiğimiz kişilerin ilk iş olarak sosyal medya hesaplarına bakarız.erkekler bakmakla da kalmaz ekleme talebi yollar genellikle.
Face de profiline baktığınızı göremez. Tabi begeni yapmadiysaniz
Aaaa ilk defa duyuyorum böyle bişeydaha dun konu açildi
ben birinen profilini incelediysem
o kisye bunu tanuyonmu diye soruyormus facebbok
yani seni begndi demiyorda bu kisi yi taniyor olabilebilirmisin diyor
daha dun konu açildi
ben birinen profilini incelediysem
o kisye bunu tanuyonmu diye soruyormus facebbok
yani seni begndi demiyorda bu kisi yi taniyor olabilebilirmisin diyor
Face de profiline baktığınızı göremez. Tabi begeni yapmadiysaniz
Siz ona baktığınız için onun tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında çıkmış olabilir
Rezil olacak bir durum yok takılmayın hiç. o da eklemiş sonuçtaEvet muhtemelen öyle oldu
valla bilmiyorum oyle diyolar isteAaaa ilk defa duyuyorum böyle bişeybu ortak arkadaşlar dolayısıyla da olamaz mı ki ? yani hani ortak arkadaşlar olunca da çıkıyor ya tanıyor olabileceğiniz kişilerde.
Sen nasıl onun profilini arastirdiysan belli ki o da seni araştırmış ve o eklemek istemis.bence hoşlanıyorsanız güzel birşey.bir de sen incelediğim için tanıyor olabileceğin kişiler diye ciktiysaniz yine güzel.baktigini düşünmemiştir ortak arkadaslardan çıktığını dusunmustur.herneyse de seni eklemek istemiş,rezil falan olmamissin
Yazmada da olur bence ,sizi takip etmiş oluyor sonuçta.hem gün içinde birbirinizi görüyorsanız Facebook de yazmanın anlami yok benceAslında ekleyince kötü hissetmedim. Ama sonra sanki yazcak diye beklentiye girdim. Yazmayınca kötü hissettim. Ekleyen o her türlü kötü hissetmemem lazım haklısınız aslında
Yazmada da olur bence ,sizi takip etmiş oluyor sonuçta.hem gün içinde birbirinizi görüyorsanız Facebook de yazmanın anlami yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?