- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ıslak kalırsa küflenirarkadaşlar bu kadar kısa sürede 2 konu açtığım için özür dilerim ama sizlere danışmam gerek.
malum kış yaklaşıyor evde bir odun soba var.çıkarıp balkona koymuştum kışın yakıldığı pislikle duruyor.ben o sobayı hortum takıp bir güzel yıkayayım diyorum.sizce olur mu?
yıkamadan içini dışını borularını asla rahat edemem
iyice kurutmam lazım ama nasılıslak kalırsa küflenir
O boruları böyle çat çat yere vurup kurumları dökülüyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama bide sobayı silersin güzelce olur yıkama bence küflenebilir arkadaşın dediği gibiarkadaşlar bu kadar kısa sürede 2 konu açtığım için özür dilerim ama sizlere danışmam gerek.
malum kış yaklaşıyor evde bir odun soba var.çıkarıp balkona koymuştum kışın yakıldığı pislikle duruyor.ben o sobayı hortum takıp bir güzel yıkayayım diyorum.sizce olur mu?
yıkamadan mümkün değil rahat edememO boruları böyle çat çat yere vurup kurumları dökülüyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama bide sobayı silersin güzelce olur yıkama bence küflenebilir arkadaşın dediği gibi
Saç kurutma makinesiyle kurutsan olur mu acabaıslak kalırsa küflenir
olabilir bak bunu düşünmemiştim.yıkayıp iyie kurutsam pas veya küf olmaz değil mi?Saç kurutma makinesiyle kurutsan olur mu acaba
arkadaşlar bu kadar kısa sürede 2 konu açtığım için özür dilerim ama sizlere danışmam gerek.
borular yıkanınca bozuluyor muydu kaynak yerleri falan sökülüyor muydu?Evimiz sobalıyken boruları yıkardık ancak sobayı yıkadığımızı hiç hatırlamıyorum ben.
borular yıkanınca bozuluyor muydu kaynak yerleri falan sökülüyor muydu?
canim yikana bilir yanliz borular ama. bizimde var ben sobayi toplamdan once borulari bir temiz yikarim sabah gunes olan yone koyarim kup kuru olur . sobayida buyuk bi legen sicak su yaparim cif le bir temiz silerim sonra bol su ile durularim sma iyi durulaman gerek yoksa beyaz beyaz leke kaliyor umarim isine yarararkadaşlar bu kadar kısa sürede 2 konu açtığım için özür dilerim ama sizlere danışmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?