Merhaba kızlar günlerdir titreşim sesiyle uyanıyorum / uyanıyoruz
sabah 5 buçuğa doğru kalkıyorum sonra eşimle kahvaltı yapıyoruz eşim gidince yatıyorum yine 2 -3 saat
yatabilirsem tabi şu günlerde... malum üst komşunun telefon titreşim sesinden uyuyamıyorum, 10 gün kadar durum böyle...
genelde saat 7 buçuğa doğru ses geliyor, eşim varken de oldu birkaç kez ....
sanki telefonunu yere koymuş bilerek yapıyor ama telefon kesinlikle yerde, komidinde falan olsa öyle ses gelmez yarım saat boyunca telefon titrer mi ? bir kez yine eşim varken titremeye başladı susmak bilmiyor, bende yüksek sesle bu ne ya sabah sabah zır zır zır dedim , der demez ses kesildi
sanki uyandırmak rahatsız etmek için bilerek yapıyor, birkaç kez daha denemek için ses geldiği zaman yüksek sesle eşimle konuştuk ses kesildi, herhalde uyandılar (yada uyandırdım) diyerekten, ama bir ses falan vermeyince o telefon yarım saat belki fazla titreyip duruyor eşime de bilerek yapıyormuş gibi geliyor
üst komşun ile problemin var mı diyecek olursanız kendisini tanımam etmem, 2 hafta kadar önce balkona ıslak halısını asmış, benim balkonum tamamen ıslanmış , halım ,minderler, masa sırılsıklam...balkon su içinde... ben balkonda manzarayı farketmişken onun da balkondan sesi geliyordu bende bakar mısınız dedim halınızı alır mısınız lütfen balkonum sırılsıklam her şey batmış ıslanmış dedim, alamam yıkamadan geldi dedi,ne özür ne bir şey yok, alamam diyor kadın ya, yıkamadan halılar kuru olarak gelir ıslak olarak geldiğini henüz görmedim dedim yalan mı söylicem yıkamadan geldi dedi, o zaman yıkama şirketini arayın halıyı gelsin alsın ve kurutsun benim balkonumu ıslatamazsınız isterseniz gelin görün her yer batmış dedim ki düzgün bir şekilde bağırmadan çağırmadan söyledim bunu , sonra aldı halıyı ne yaptı nereye astı nasıl kuruttu bilmiyorum ilgilenmiyorum da,kadın artık bana buradan gıcık mı kaptı naptı bilmiyorum her sabah titreşim sesi tepemde... sizce bunu bilerek mi yapıyor ?