Sizce sapık mı?

çocuk F*** body ıstıyor bu kadar net...

Aman Allahım bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
Hadi arkadaşından geçtim, konu sahibi sen ciddimisin?
Şu konu başlığına bak, sen bile olayın ciddiyetliğinin farkında değilsin bu durumda arkadaşın için aklı selim birileri varsa bir görüşme sağla lütfen.
Göz göre göre sonunu hazırlamak denir buna.

Bir haftadır görüşüyor göğüslerinin resmini istemiş buluşunca eve gidelim demiş anladığım kadarıyla arkadaşınız hala görüşüyor bu adamlar ee o zaman buluşunca olacakları da tahmin ediyordur sapık mı die sormanız da ayrı bi gariplik uzak dursun arkadaşınız yoksa bikaç gün sonra arkadaşınız için hiç hoş olmayan şeyler danışabilirsiniz buraya

27 yasındaki yetişkin bir bayana bunun yanlış oldugunu anlatabilecek bir konunun gündeme gelmesi bile üzücü.sevmek fiili,yüzük metaryeli,sitem etme cilveleri , ...kadını yaklaştırmak için cücük kadar aklıyla işe kalkışan er kişi ve bu kişinin davetine onu bozmadan görüşmeyi devam ettirerek cvp vermeyi düşünen kadın kişi... bir duruşu olur kadının yaaa. hadi o pisliği geçtim onun gibi tonla var dışarıda ama arkadaşınızın bu idrak yoksunluğu çok üzücü. görüşmesine izin vermeyin

Valla böyle kadınlara anlam veremiyorum ya... İnternetten tanıştığı adam göğüslerinin fotoğrafını istiyo, eve gidelim diyo hiç olmadı ben seni arabada "götürürüm" diyo ve arkadaşın konuşmaya devam ediyo üstüne bide bağlanmış! Pes! Sende sapıkmı diye sormuşsun, adamın bi "ben sapığım" demediği kalmış. Umarım arkadaşını 3.sayfa haberlerinde okumayız...

Herhalde yani sapık başka ne olacak. Ne demek göğüslerini göster, arabada birşeyler yaparız falan. Bir de korkutuyor ayrılmakla arkadaşın rest çeksin bence. Belki de evlidir kimbilir. Al karşına konuş arkadaşınla anlat sonra kendisinin üzüleceğini.

Yani 1 haftadır tanıştığı ve ne idüğü belirsiz bir adamın bunu demesi üzerine "Sapık" dememek için dünyadan bihaber olmak lazım herhalde. Engellesin, ne idüğü belirsiz adamları da ekleyip konuşmasın. Fotoğraflar kendisine bile ait olmayabilir "Annem hasta gelemem" olayı net sallamasyon, hey Allahım. Bir insan 1 haftada doğru dürüst görmediği bir adama nasıl bağlanabilir, o kadar mı gerçek hayattan uzak, hiç mi çevresinde erkek yok?

Allah aşkına tanımadığı etmediği görmediği bir adama nasıl bağlanır?
Ne paylaşımı olabilir, ne konuşabilir?
Hadi oldu insan bi görüntülü arar tek bir fotoğrafla mı aşık oldu?
Arkadaşın nasıl birisi hiç sosyal hayatı felan yok mu!?
Zaten buluşmasın da bir daha da muhattap olmasın resmen sapık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…