- 20 Ocak 2015
- 9.494
- 13.719
- 448
- 40
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bence arkadaşın saf falan değil...o da istiyor
12 yaşındayken bile böyle seylere inanmazdım, insallah daha kucuksunuzdur de bu saflıgınızı yaşınıza verebilirim
Tabi ki sapık. Bunu sorduğuna inanmıyorum. Aslında cevabı sende biliyorsun neden böyle bir soru sorma gereği duydun..Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Bence arkadaşını sadece uyar dinler dinlemez o kendi sorunu ama bulaşma işin içinde olma yani şahsen ben ilgilenmem bile. 17 yasnda deilki 27 yaşında kocaman kız vakit gecrmek nedir27yasinda.daha gorusmediler bide
aferim arkadaşına bildigin sapık ve dolandırıcı. yarın resimlerişn var elimde ailene gösteriririm sevişecegiz der. sonra seviştik elinde videolar var şununla bununla da olacaksın der. alsana kötü yol...Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Yüzünü görmediği adam göğüslerinin resmini istiyor ve arkadaşın ona bağlanıyor. Allah akıl versin nasıl aptal bir nesil yetişiyor çok ürkütücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?