Sizce saygısızlık mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhtiyacınız varken işine gelmemiş. Büyüdünüz kendinizi kurtardınız sayılır daha kolay gelmiştir dayılık yapmak..

Bir de genelde büyükler nasıl iletişim kurması gerektiğini görmediği için bilmiyor. Daha doğrusu öyle gördüğü için bu şekilde yaklaşıyor. Belki o da o zaman yaptığını cahillik olarak adledip pişman olmuştur ablama sahip çıkmadım diye. Dile getirmemiştir. Kin güdmeyin. Bu en çok sizin kalbinizi yorar..

Kardeşini döven adama tek kelime etmediyse yazık diyorum. Benim kardeşimi dövseler kadın halimle döven adamı bulur gırtlağını sıkarım. Kardeşlik bu adamın yaptığı şey değil asla.
Karşıda kim var bilmiyorsunuz, bakalım gırtlağını sıkabileceğiniz biri mi.. hamaset yapmayın, öyle kolay değil o işler. Ben şunu merak ediyorum. Baba şu an nerde , ne yapıyor?

+++10000

Hiç yoktan bi şöyle bi tutar silkeler tozunu alırdı babanızın. Yağmasa da gürlerdi, sahip çıkmasa da çıkar gibi yapardı, bu kadarı zor değil, aman akmasın kokmasın bulaşmasın diye uzaktan uzaktan bakmış, çomakla dokunmuş, sonra ben dayıyım. Olldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…