- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Aşık mı bilemem ama ilgili görünüyor. Allahım bana da nasip etArkadaşlar sevgilim her görüştüğümüzde bana ilgili davranır her gün muhakkak iki kez konuşuruz. Annesi ve iş arkadaşları beni biliyor. Bana hep ilgili davranıyor. Ama öyle süslü kelimeler pek kullanmaz. Mesela dün bisiklete binecektik, ama aşkım sadece bu bisikletlere aileler binebiliyormuş dediğimde ne var bizde aileyiz dedi. Bir gün de her şey tamam ama bir sen eksiksin demişti. Durup durup böyle yüreğimden vuruyor sizce bu adam bana aşık mı?
Arkadaşlar sevgilim her görüştüğümüzde bana ilgili davranır her gün muhakkak iki kez konuşuruz. Annesi ve iş arkadaşları beni biliyor. Bana hep ilgili davranıyor. Ama öyle süslü kelimeler pek kullanmaz. Mesela dün bisiklete binecektik, ama aşkım sadece bu bisikletlere aileler binebiliyormuş dediğimde ne var bizde aileyiz dedi. Bir gün de her şey tamam ama bir sen eksiksin demişti. Durup durup böyle yüreğimden vuruyor sizce bu adam bana aşık mı?
Yani bir gel evlenelim dese belki ama yok değilHayır sana asık degıl?
Öyle dese de bence asık degıl......Yani bir gel evlenelim dese belki ama yok değil
Yüreğinize değilde kafanıza vursa aşıkmı diye sorgulamadan nikahı basardınız kesin.Durup durup böyle yüreğimden vuruyor sizce bu adam bana aşık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?