- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
canım cıcımle samımı arkadas olunsaydı soz konusu arkadasımız arkadsından suphe etmezdi cnm
Ne bilim kendimden utandim birazda ikisini de seviyorum birbirlerini sevmelerinden de memnundum mutluydum yanlis mi anliyorum bilmiyorum ben biraz kiskancimdirama paranoyak degilim eminim ne zmn bisiyden killandiysam cikti genelde.
arkadaş doğru söylüyor en iyisi kapat sen bu konuyu yeni birseyler olana kadar
bende cok kıskancımdır hıc bır zaman sakin düşünemem bu konularda bu huy da cook kotu
Arkadasimdan suphe etmiyorum ben yanlis anlama olmasin. Arkadasim ben sana ne yazdi diyince panikle dedi o lafi ki kapali bi kiz beni de tanir yanlis anlamasi biraz normal gibi. Onemli olan sevgilimin ilhisi mi var yoksa tarzi mi bu
Evet ben ondan daha kiskancim. İki tane kizi sildirdim facesinden gereksiz yorumlar yapiyolar diye. O da sildi acikcasi ama, offf ne bilim telefonuna bakcam.
canım bence fazla üzme kendını sevgilin anlarsa senın ona guvenmedıgını sanar
Ama guvenmiyorum( yani icime suphedusurdu bir de cok yeni bir iliski birazda hizli ilerledik simdi diyorum ki keske guvenimden emin olup adini koysaydim (
Ama guvenmiyorum( yani icime suphedusurdu bir de cok yeni bir iliski birazda hizli ilerledik simdi diyorum ki keske guvenimden emin olup adini koysaydim (
evet sende haklısın daha cok erken ama senı sevıyosa emınım boyle bısey yapmaz
Telefonuna bakicam o temiz cikarsa konuscam. Cikmazsa ztn orda biter.emın olmak istiyorsan sevgilini al karsına ve cok cıddı soruyorum de boyle bısey varmı o sana dogru cevabı verır emınım cunku cok stres yapıyosun bellı ve sevgılın hakkında boyle dusunerek oyle bısey yoksa bıle onu kendıne sogutuyorsun canım
Sevgiline karşı güvensizlik etme bence onun davranışında sıkıntı yok. Sıkıntı arkadaşındaAyrıca 10 yıllık dostum deme kimin ne olacağı belli olmaz. En güzeli sevgilin silsin o kızı faceten falan. Kız arkadaşına da ayar çek. Aynı ortamda da bulunmasınada müsade etme bence. Bizzat yaşamış deneyimlemiş biriyim. Çok yakın arkadaşım (yediğim içtiğim ayrı gitmez annesi bana manevi kızım der o derece) ilk erkek arkadaşıma sulanıyormuş. Yıllar sonra öğrendim. Bende uzaktan tanışıklar arkdaşlar ne güzel diyordum (o zaman küçük ve saftım ). Çok güzel boynuzlarım olmuş. Bu da ders olmuştur. Sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmaz. 3. sayfa haberlerini görmüyormusun?. Baldızlarıyla aldatan kocalar falan.
Hayir ama sevgilim gereksiz muhabbet etmis ya( pamuk sekeri bizle gelmedin falan olay ortada yazismada ortada niye simdi kizi sucliim gozumle gordum yazismayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?