Sizce sevgilimin arkadasima ilgisi mi var ?

bir yandan çok yakın arkadasın bir yandan 4 aylık sevgılın bence sevgılın cok samımı ınsanlara karsı ve arkadasınada oyle olmuş doğal olarak ve arkadasında senın sevgılının ona yakınlaştığını anlıyor.. sana da vesevese oluyor bu durum valla kım olsa aynısını dusunur allah yardımcın olsun

benım orta ve lıseden olan cok yakın arkadasım vardı hatta br kaç yere de yazdım bunu.kız bana canım sevgılınle hıc tanstrmadın bızı aşk olsun falan dedı.tanıştrdım akılıma hıc kotuluk gelmemşti.sonra baktım zamanla muhabbet ıyı yıne bozulmadım aklıma kotuluk gelmedı.telefonlaşmaya başladılar.en son aldatıldıgımı öğrendim.kız başkalarına anlatmış bana yanlış yaptığını pişman oldugunu falan sevgili de pişman oldu falan ama herkesın ne halı varsa görsün dedim.karşılasınca yerın dibine giriyor resmen.bence sana dost tavsıyesı erkek arkadasını kız arkadaslarınla muhattap etme.faceten falan da silsin o silmiş haberım yok dersin.uydurursun bişeyler

( ikisine de rahatsizligimi belli ettim ama bundan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum. Sevgilime bisi yok gibi davraniyorum ama, bu konuyu nsl asicM ne yapmaliyim bilmiyorum.

( ikisine de rahatsizligimi belli ettim ama bundan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum. Sevgilime bisi yok gibi davraniyorum ama, bu konuyu nsl asicM ne yapmaliyim bilmiyorum.

valla bence bi şekilde konuşturma onları yoksa korktugun basına gelebılır face den falan sil numarasını sildir kızın ve sevgılıne acıkca soyle durumu cesaretını topla iş daha kötuye gıtmeden ben olsam oyle yapardım emınım.. kıskandıgını söyle kendisininde bi erkek arkadasıyla sen boyle samımı olsan valla düşün sana neler yapardı sende bunu boyle anlat sevgiline ve bence mumkunse kız arkadasına da durumu izah et ama en doğrusu sevgiline anlatman

Telefonu yok birbirlerinde sadece face var onu da ben dedim zaten
Ve dedigin konusmayi yaptim zaten ama, asamiyorum bunu bundan sonra ne yapmam lazim bilmiyorum.
Arkadasim ile de konustum oda sacmalama dedi. Acikcasi arkadasimdan degilde sevgilimin muhabbet tarzindan daha rahatsiz oldum

Abartmışsın sen de benim gibi. Ama ben belli etmemeye çalışıyorum en azından. Kızın yerinde olsa bir çoğumuz aynısını söylerdik. Belli ki ona karşı tavrından rahatsız olmuş ve o şekilde iğneleme yapmış o da sana. Sen ve benim gibilerin kulağına küpe olsun; ya sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmayacak, ya güvenilmeyen arkadaşlar hayattan çıkarılacak, ya da ilişkiye başlarken sevgiliye ''benim arkadaşlarımla ben yanında olmadığımda herhangi bir muhabbete girmen beni rahatsız eder'' öğretilecek. Tecrübe olarak konuşuyorum.

sevgiline söyle artık konuşmamasını iste onunla konuşmak zorunda degıl ya ve kız arkadasınada söyle artık konuşmasınlar ama eger öye bişey de varsa (allah korusun) önune hiç bi şekilde gecemezsin face den siler baska yerden konuşurlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Abarttigimi dusunmuyorum suanda baksana ne olaylar olmus arkadaslar anlatiyor.

Ben ondan konusmasini istemeden sevgilim "bir daha ne konusurum, ne sorarim ben ne demisim ya ne isim olur silicem faceden" dedi.
Bende "ayip olur kiz bisi yapmamis ama yazma artik ben senin konusma tarzina bozuldum bi de arkadasim oyle deyince daha da uyuz oldum" dedim.

Bilmiyorum ne dusunucegimi sasirdim birdaki yorumlarda daha bi yarami kasidi (

Abarttigimi dusunmuyorum suanda baksana ne olaylar olmus arkadaslar anlatiyor.

Canım ben sevgilisinin arkadaşıyla yatanı dahi gördüm çok afedersin. Ama hepsine aynı şüpheyi duyarsan sen hasta olursun. Dediğim gibi yap sen erkek arkadaşın daha önce seni aldatmadıysa ufak bir açık kapı bırakıp güvenmeyi dene. Ona da güvendiğini söyle her fırsatta ki böyle çapkınlıkları aklından dahi geçirmesin o güveni yıkmamak adına... Ben gidip arkadaşıma BİR DAHA X İLE KONUŞMCAKSIN! diye çemkirdiğimi bile bilirim. Sonuçlarıysa birer tecrübe oldu. Bir önceki mesajda söylediklerimi uygula bence. yaşadım biliyorum

valla canm sılseydı sen nıye engel oldun o zaman sankı kız arkadasın sevgılıne küsse ne kusmese ne yada sana facesını kapattı derdın arkadasına sevgılın face den sılıcem demısse silsin soylede sımde

ya ne samimiyeti Allah aşkınıza hepiniz paranoyak olmuşsunuz kusura bakmayın. Siz hiç bişey yaşamamışsınız burda ahkam kesiyosunuz. Güldürmeyin beni canım cicim bile yok burdaa!

Böyle şüphelere kapılıp, pireyi deve yapıp çocuğun beynini yersen aklına düşer ve senin kuruntu yaptığın herşeyi yarın teker teker yapar haberin olsun.

Ne bilim kendimden utandim birazda ikisini de seviyorum birbirlerini sevmelerinden de memnundum mutluydum yanlis mi anliyorum bilmiyorum ben biraz kiskancimdir ama paranoyak degilim eminim ne zmn bisiyden killandiysam cikti genelde.

ya ne samimiyeti Allah aşkınıza hepiniz paranoyak olmuşsunuz kusura bakmayın. Siz hiç bişey yaşamamışsınız burda ahkam kesiyosunuz. Güldürmeyin beni canım cicim bile yok burdaa!

canım cıcım demıyorum ama yardımcı olmaya calısıyoruz belkıde cnm

canım cıcım demıyorum ama yardımcı olmaya calısıyoruz belkı de cnm onun acısından bakmaya calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…