- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
bir yandan çok yakın arkadasın bir yandan 4 aylık sevgılın bence sevgılın cok samımı ınsanlara karsı ve arkadasınada oyle olmuş doğal olarak ve arkadasında senın sevgılının ona yakınlaştığını anlıyor.. sana da vesevese oluyor bu durum valla kım olsa aynısını dusunur allah yardımcın olsun
( ikisine de rahatsizligimi belli ettim ama bundan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum. Sevgilime bisi yok gibi davraniyorum ama, bu konuyu nsl asicM ne yapmaliyim bilmiyorum.
valla bence bi şekilde konuşturma onları yoksa korktugun basına gelebılır face den falan sil numarasını sildir kızın ve sevgılıne acıkca soyle durumu cesaretını topla iş daha kötuye gıtmeden ben olsam oyle yapardım emınım.. kıskandıgını söyle kendisininde bi erkek arkadasıyla sen boyle samımı olsan valla düşün sana neler yapardı sende bunu boyle anlat sevgiline ve bence mumkunse kız arkadasına da durumu izah et ama en doğrusu sevgiline anlatman
Abartmışsın sen de benim gibi. Ama ben belli etmemeye çalışıyorum en azından. Kızın yerinde olsa bir çoğumuz aynısını söylerdik. Belli ki ona karşı tavrından rahatsız olmuş ve o şekilde iğneleme yapmış o da sana. Sen ve benim gibilerin kulağına küpe olsun; ya sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmayacak, ya güvenilmeyen arkadaşlar hayattan çıkarılacak, ya da ilişkiye başlarken sevgiliye ''benim arkadaşlarımla ben yanında olmadığımda herhangi bir muhabbete girmen beni rahatsız eder'' öğretilecek. Tecrübe olarak konuşuyorum.Sevgilim kiz arkadasim ile tanismis bir kac kere de bir yerlere gitmistik beraber.
Daha sonrasinda sevgilim yine bir kac sefer bana ulasamadiginda kiz arkadasima sormus faceden falan.
Sonra ben " arkadasimi ekle istersen" dedim bir kere daha beni sorunca eklemis beni sormus ve "sen nasilsin" demis.
O da "iyiyim" demis.
Sonra sevgilim "gecen bizimle gelmedin bir de pamuk seker yemissin koca kiz ayip hic yakisiyor mu :) " Demis.
Ben arkadasima sordum konusmayi gosterirken bana "aile faciasi cikmasin sonra" dedi. Cok sinir oldum.
Okudum konusmayi daha sinir oldum mesaj attim sevgilime "arkadasimla muhabbet hayirdir?" Dedim.
Aradi aksam
"Ya sacmalama ben snn arkadasin diye tanisigiz diye oyle samimi konustum" dedi. Bende kiz "aile faciasi cikmasin diye basladi lafa sinirim tepeme cikti" dedim.
" ben daha sinir oldum neyle suclaniyorum ben alti ustu halini hattini sordum takildim ona" dedi. "Bir daha ne sorarim ne yazarim siliyorum arkadasini" dedi bende
" silme ben konuscam onunla sende bir daha yazma ona" dedim.
"Sen zor durumda kalma die silmiyorum ama cok sinir oldum" dedi.
Simdi ben ne dusunmeliyim ilk defa boyle bir olay yasadim ki arkadasim benim 10 yillik dostumdur. Sok oldum "aile faciasi cikmasin sonra" deyince ki demesinde art niyet yoktu bence.
Sizce sevgilimin ilgisi mi var arkadasima?
Telefonu yok birbirlerinde sadece face var onu da ben dedim zaten
Ve dedigin konusmayi yaptim zaten ama, asamiyorum bunu bundan sonra ne yapmam lazim bilmiyorum.
Arkadasim ile de konustum oda sacmalama dedi. Acikcasi arkadasimdan degilde sevgilimin muhabbet tarzindan daha rahatsiz oldum
Abarttigimi dusunmuyorum suanda baksana ne olaylar olmus arkadaslar anlatiyor.Abartmışsın sen de benim gibi. Ama ben belli etmemeye çalışıyorum en azından. Kızın yerinde olsa bir çoğumuz aynısını söylerdik. Belli ki ona karşı tavrından rahatsız olmuş ve o şekilde iğneleme yapmış o da sana. Sen ve benim gibilerin kulağına küpe olsun; ya sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmayacak, ya güvenilmeyen arkadaşlar hayattan çıkarılacak, ya da ilişkiye başlarken sevgiliye ''benim arkadaşlarımla ben yanında olmadığımda herhangi bir muhabbete girmen beni rahatsız eder'' öğretilecek. Tecrübe olarak konuşuyorum.
sevgiline söyle artık konuşmamasını iste onunla konuşmak zorunda degıl ya ve kız arkadasınada söyle artık konuşmasınlar ama eger öye bişey de varsa (allah korusun) önune hiç bi şekilde gecemezsin face den siler baska yerden konuşurlar öyle bişey varsa söylesın sana sevgilın daha fazla üzme kendını
Abarttigimi dusunmuyorum suanda baksana ne olaylar olmus arkadaslar anlatiyor.
Ben ondan konusmasini istemeden sevgilim "bir daha ne konusurum, ne sorarim ben ne demisim ya ne isim olur silicem faceden" dedi.
Bende "ayip olur kiz bisi yapmamis ama yazma artik ben senin konusma tarzina bozuldum bi de arkadasim oyle deyince daha da uyuz oldum" dedim.
Bilmiyorum ne dusunucegimi sasirdimbirdaki yorumlarda daha bi yarami kasidi (
valla bence bi şekilde konuşturma onları yoksa korktugun basına gelebılır face den falan sil numarasını sildir kızın ve sevgılıne acıkca soyle durumu cesaretını topla iş daha kötuye gıtmeden ben olsam oyle yapardım emınım.. kıskandıgını söyle kendisininde bi erkek arkadasıyla sen boyle samımı olsan valla düşün sana neler yapardı sende bunu boyle anlat sevgiline ve bence mumkunse kız arkadasına da durumu izah et ama en doğrusu sevgiline anlatman
Dort aydir birlikteyiz
valla canm sılseydı sen nıye engel oldun o zaman sankı kız arkadasın sevgılıne küsse ne kusmese ne yada sana facesını kapattı derdın arkadasına sevgılın face den sılıcem demısse silsin soylede sımde
ya ne samimiyeti Allah aşkınıza hepiniz paranoyak olmuşsunuz kusura bakmayın. Siz hiç bişey yaşamamışsınız burda ahkam kesiyosunuz. Güldürmeyin beni canım cicim bile yok burdaa!
ya ne samimiyeti Allah aşkınıza hepiniz paranoyak olmuşsunuz kusura bakmayın. Siz hiç bişey yaşamamışsınız burda ahkam kesiyosunuz. Güldürmeyin beni canım cicim bile yok burdaa!
çokta zaman olmamış birbirinizi tanıma aşamasındasınız panik yapma bekle çocuğun aklınada böyle şeyler getirme.
Böyle şüphelere kapılıp, pireyi deve yapıp çocuğun beynini yersen aklına düşer ve senin kuruntu yaptığın herşeyi yarın teker teker yapar haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?