Ay içimi öyle bi rahatlattın ki inanamazsın bende acaba görmek için mi görüyorum diyorumÇok çok silik çizgi var
Gözlerimi kısıp kafamı 45 derecelik açıyla sağa yatırarak baktığımda görüyorum:) çok silik ama, sabah mı yaptınız şimdi mı?Hanımlar aşılama yaptırdım bugünde bu testi yaptım ben silik görüyorum emin olmak için size sormak istedim yoksa ben görmek için mi görüyorum çarşamba tam 14 gün oluyor kan vereceğim ama dayanamadım testi bugün yaptım
Gölgeden ve açıdan dolayı net anlaşılmıyor.Hanımlar aşılama yaptırdım bugünde bu testi yaptım ben silik görüyorum emin olmak için size sormak istedim yoksa ben görmek için mi görüyorum çarşamba tam 14 gün oluyor kan vereceğim ama dayanamadım testi bugün yaptım
Daha yeni 1 saat önce yaptım ve daha bu zamana kadar hiç silikte olsa çizgi görememiştik şimdide ben görmek istediğim için görüyorum diyordumGözlerimi kısıp kafamı 45 derecelik açıyla sağa yatırarak baktığımda görüyorum:) çok silik ama, sabah mı yaptınız şimdi mı?
Gölgeden ve açıdan dolayı net anlaşılmıyor.
Aaa süper, o zaman sabah ilk idrarla daha belirgin çıkar:)Daha yeni 1 saat önce yaptım ve daha bu zamana kadar hiç silikte olsa çizgi görememiştik şimdide ben görmek istediğim için görüyorum diyordum
Bende öyle sandım ama bilemedim ki yarın sabah bi ilk idarla deneyim bakalımBen çizgi göremedim. Iğne etkisi olabilir bugün.
İnşallah yaAaa süper, o zaman sabah ilk idrarla daha belirgin çıkar:)
İnşallah dua edin olur mu 2. Aşılamam artık ümidim kırılıyorBende çizgiyi gördüm ama aşılama da testler yanıltabiliyo diye biliyorum bi de çarşamba günü yapın umarım tutunmuştur
Gözlerimi kısıp kafamı 45 derecelik açıyla sağa yatırarak baktığımda görüyorum:) çok silik ama, sabah mı yaptınız şimdi mı?
İnşallah zaten bi yanım sevinemedi bile bence yok diyip duruyorÇok silik bir çizgi görünüyor gibi. Hevesinizi kaçırmak için değil ama daha belirgin görmeden, kesinleşmeden kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır.
Yaaa gerçekten var ozaman valla rahatladımCanım bende silik çizgi gördüm
Eğer yarın sabahta çıkarsa çambaya kadar derin bir nefes vericeğimCanım bende silik çizgi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?