Sizce silik çizgi var mı

Ay kuzum yerleşme kanaması olabiliiiir ben gördüm sende de çizgiyi yarın gidip kan ver istersen
Abla bide adetiminkac gün geçince kadın doğuma gitmem lazım 15 adet oldum 26 günde bir adet oluyorum yarın adet günüm pazartesi gitsem kese gözükür mu

Ya canım bende gördüm silik çizgiyi eğer varsa ikimizdede aynı yanda hamile kalmış olacağız yarın kan vereceğim ben buraya yazarım sende yaz olur mu

Abla bide adetiminkac gün geçince kadın doğuma gitmem lazım 15 adet oldum 26 günde bir adet oluyorum yarın adet günüm pazartesi gitsem kese gözükür mu
Kese HCG 1500e yükseldiğinde gözükür kuzum. Sağlık ocağı vardır köyde, sabahtan gidip 2 günde bir kan vererek sağlıklı artışı kontrol etmen gerekiyor. Şuan silik çizgi kanında da HCG olduğunu gösteriyor. En doğru ve net sonucu kanda öğrenirsin kuzum

Ya canım bende gördüm silik çizgiyi eğer varsa ikimizdede aynı yanda hamile kalmış olacağız yarın kan vereceğim ben buraya yazarım sende yaz olur mu
Tamam aabla yazarik insallh hamilesindir ben eğer adet olmazsam pazartesi gitcem duanızi eksik etmeeyin lütfen

Tamam abla çok saol Allah razı olsun sabah şimdi gittim sordum burda kana bakmıyoruz dedi kadın onun için pazartesi Dr gitcem dua edin

var canım hayırlı olsun kan ver netleştir
İnsallh ya eşim ikna olmuyor yandaki çizgi gibi kırmızı olması lazım diyor benimde morelimi bozuyor açıkçası kan anca carsanba vercem çünkü koydeyim anca il merkezine gitmem lazım ilcede yokta kadın doğum sağlık ocağında kan da almıyor onun için carsanbayi bekliyorum

eşini hiç takma erkekler nerden bilsin ya bunu. Gayette hamilesin inşallah şimdi stres yapma bekle biraz çarşambaya kadar rahat takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…