- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
Yarın adet günüm insallh olmam ama ben köyde duruyorum oyuzden gidip kan vermem zor anca adetimi geçince gidebilirimAy kuzum yerleşme kanaması olabiliiiirben gördüm sende de çizgiyi yarın gidip kan ver istersen
Abla bide adetiminkac gün geçince kadın doğuma gitmem lazım 15 adet oldum 26 günde bir adet oluyorum yarın adet günüm pazartesi gitsem kese gözükür muAy kuzum yerleşme kanaması olabiliiiirben gördüm sende de çizgiyi yarın gidip kan ver istersen
Ya canım bende gördüm silik çizgiyi eğer varsa ikimizdede aynı yanda hamile kalmış olacağız yarın kan vereceğim ben buraya yazarım sende yaz olur mubende varmı kizlar bakarmisiniz mide yanmam ve kahverengi akıntım oldu dün ama geçti yarına adet günüm üç gün önce yapmıştım erken gebelik testini ama adet olcak gibi ağrım var size gebemiyim mide yanması olurmu ilk beriltilerde
Yarın haberdar edeceğim burayı canımBence gidip kan ver beklemeeee
Kese HCG 1500e yükseldiğinde gözükür kuzum. Sağlık ocağı vardır köyde, sabahtan gidip 2 günde bir kan vererek sağlıklı artışı kontrol etmen gerekiyor. Şuan silik çizgi kanında da HCG olduğunu gösteriyor. En doğru ve net sonucu kanda öğrenirsin kuzumAbla bide adetiminkac gün geçince kadın doğuma gitmem lazım 15 adet oldum 26 günde bir adet oluyorum yarın adet günüm pazartesi gitsem kese gözükür mu
Aaayyy hadi olumlu haberlerle gel aşkımmmmYarın haberdar edeceğim burayı canım
Tamam aabla yazarik insallh hamilesindir ben eğer adet olmazsam pazartesi gitcem duanızi eksik etmeeyin lütfenYa canım bende gördüm silik çizgiyi eğer varsa ikimizdede aynı yanda hamile kalmış olacağız yarın kan vereceğim ben buraya yazarım sende yaz olur mu
Tamam abla çok saol Allah razı olsun sabah şimdi gittim sordum burda kana bakmıyoruz dedi kadın onun için pazartesi Dr gitcem dua edinKese HCG 1500e yükseldiğinde gözükür kuzum. Sağlık ocağı vardır köyde, sabahtan gidip 2 günde bir kan vererek sağlıklı artışı kontrol etmen gerekiyor. Şuan silik çizgi kanında da HCG olduğunu gösteriyor. En doğru ve net sonucu kanda öğrenirsin kuzum
İnşallah canım dualarım seninleTamam abla çok saol Allah razı olsun sabah şimdi gittim sordum burda kana bakmıyoruz dedi kadın onun için pazartesi Dr gitcem dua edin
Ayyy verdik öğleden sonra çıkacak bakalım canım bence yok ama bir umut işteAaayyy hadi olumlu haberlerle gel aşkımmmm
Maalesef yok canımAaayyy hadi olumlu haberlerle gel aşkımmmm
Amaaa normal referans aralığın ne kuzummmm? Bu küsaratlar bazen artabilir küsüratlar. İlk hamileliğimi ben negatif sonuçla öğrenmiştim 4.61 miydi neydiiiMaalesef yok canım
Allah razı olsun abla adet olmadım bugün senin kaç gün geçti ablaİnşallah canım dualarım seninle
Ay ablam üzülme inşallah bebisn olur güzel haberlerini elbet alırsın acaba bendemi hamile değilim ya bende üzülmeye başladım yaAyyy verdik öğleden sonra çıkacak bakalım canım bence yok ama bir umut işte
Kizlar adetimin iki gün geçti adet olmadim bu sefer kaset test yaptım ondada silik çıktı sizce varmı ya hamislikAyyy verdik öğleden sonra çıkacak bakalım canım bence yok ama bir umut işte
var canım hayırlı olsun kan ver netleştirKizlar adetimin iki gün geçti adet olmadim bu sefer kaset test yaptım ondada silik çıktı sizce varmı ya hamislik
İnsallh ya eşim ikna olmuyor yandaki çizgi gibi kırmızı olması lazım diyor benimde morelimi bozuyor açıkçası kan anca carsanba vercem çünkü koydeyim anca il merkezine gitmem lazım ilcede yokta kadın doğum sağlık ocağında kan da almıyor onun için carsanbayi bekliyorumvar canım hayırlı olsun kan ver netleştir
Bide kaç haftalık olunca kese gözükür 15 Eylül adet tarihim 25 günde bir oluyorum kaç haftalık acabavar canım hayırlı olsun kan ver netleştir
eşini hiç takma erkekler nerden bilsin ya bunu. Gayette hamilesin inşallah şimdi stres yapma bekle biraz çarşambaya kadar rahat takılİnsallh ya eşim ikna olmuyor yandaki çizgi gibi kırmızı olması lazım diyor benimde morelimi bozuyor açıkçası kan anca carsanba vercem çünkü koydeyim anca il merkezine gitmem lazım ilcede yokta kadın doğum sağlık ocağında kan da almıyor onun için carsanbayi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?