Sizce silik çizgi var mı

Gözlerim uykulu ama bende çizgi gördüm gibi inşallah yanilmayiz hayırlısı ise olsun inşallah
Bide beni bu ay şüpelendiren yatıp kalkınca göğüslerim çok sızlıyor agrısından göğüs kafesim sıkışıyor hiç böyle hissetmedim ilk aşılamada

Eğer yarın sabahta çıkarsa çambaya kadar derin bir nefes vericeğim
Hep böyle diyerek bir sonraki güne test yapıp koyuldu mu diyoruz, kan verip öğrenirsem rahatlayacam diyoruz kan verip öğreniyoruz sonra arttı mı acaba
Kuzum bu arada yaptın mı test ? Kan ne zaman vereceksin?

Hep böyle diyerek bir sonraki güne test yapıp koyuldu mu diyoruz, kan verip öğrenirsem rahatlayacam diyoruz kan verip öğreniyoruz sonra arttı mı acaba
Kuzum bu arada yaptın mı test ? Kan ne zaman vereceksin?
Okadar haklısın ki testi yapamadım pazar olduğu için nöbetçi eczane çok uzakta çarşamba günüde kan vereceğim olmazsa yarın sabah yapacagım testi ama içimden birses kesin test bozuk diyor sevinemiyorum işte kesin bozuk olan şansıma bana gelmiştir diyorum bu aşılamayı yaptırmayacaktım normalde eşim istedi diye yaptırdım çok ümitsizim bilmiyorum artık

Ya yicem hayır umutlu ol lütfen ben inanıyorum annesi miniğin seninle

Ya yicem hayır umutlu ol lütfen ben inanıyorum annesi miniğin seninle
İnşallah ya eşim test almaya gitti varsa eğer bunda da silik çıkmasını bekleyeceğim okadar güzel yazıyorsun ki içimi okadar güzel rahatlatıyorsun ki sana çok teşekkür ederim canım

İnşallah ya eşim test almaya gitti varsa eğer bunda da silik çıkmasını bekleyeceğim okadar güzel yazıyorsun ki içimi okadar güzel rahatlatıyorsun ki sana çok teşekkür ederim canım
Aşkııııımmmmm test sonucunu noluuurrr banada aaattt
Ay hem var görüyorum bende öyle silik çizgiyle öğrendiiiim hemde kırmızı kartı görene kadar heeep umut var hihihih
1. Ve 3. Aşılama Pozitifti aynı senin testindeki çizgilerle öğrendiiiimmmm... Çişini biraz beklet annesi olurmuuuu

Yaptık aşkım yok ya maalesef allahım sağlıklı büyütmeni nasip etsin inşallah

Yâaaa ciddimisin offf çok umutlanmıştımmmmm
Canım bende öyle bugünde yine yaptım gölgeli çok silik gördüm dünkide kurumuş onda da ince çok silik var anlamadım az kaldı zaten çarşamba kanı bekliyorum veriyim orda netleşsin

Yâaaa ciddimisin offf çok umutlanmıştımmmmm
Baksana canım böyle oldu diyorum yine test bozuk şimdiye kadar koyulaşması gerekmezmiydi bilmiyorum ki hiç

Eklentiler

• 3CA0658A-5068-4559-9405-F62784497CD4.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 53BDCA68-C5A5-4ADC-9425-82FEC70030F5.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 75
Baksana canım böyle oldu diyorum yine test bozuk şimdiye kadar koyulaşması gerekmezmiydi bilmiyorum ki hiç
Aşkım ilki erken gebelikte ama bunlar kaset. O silik çizgiler ilk dk larda mı çıktı?

Canım bende silik çizgi gördüm
bende varmı kizlar bakarmisiniz mide yanmam ve kahverengi akıntım oldu dün ama geçti yarına adet günüm üç gün önce yapmıştım erken gebelik testini ama adet olcak gibi ağrım var size gebemiyim mide yanması olurmu ilk beriltilerde

Eklentiler

• P_20231008_114527.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
Ay kuzum yerleşme kanaması olabiliiiir ben gördüm sende de çizgiyi yarın gidip kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…