İşinize gelmeyen yorumlara tahammül edemeyişinizi, sizin tutumunuzu diğer mesajlarınızdan yola çıkılan kişiliğinize bağlayan kişilere "küçük insan" diyerek bastırışınız sizin iç halinizi komple ortaya seriyor. Bu arada küçük insan lafını sokup konuyu kapatmaya kalkışmanız da bir garip. Bu kadar tahammülsüz olmayın. Bir kişiyi esgeçerek, size kimse hakaret etmedi. Siz hala eşinizin ve kendinizin mükemmel olduğunu düşünüp duruyorsunuz. Herkese benimki gibi bir eş nasip olsun diyorsunuz, iyi niyetle, ama bırakın herkese gönlüne göre biri nasip olsun. Gördüğünüz üzere konunuza yorum yazanların çoğu eşinizin tutumlarını garip bulmuş ve muhtemelen böyle bir eş hayal etmiyor olacaklar... Ayrıca sanmayın ki dünyada eşi tarafından değer gören tek insan sizsiniz. (değer gördüğünüzü, iddianızdan yola çıkarak söylüyorum) Burada mutlu mesut kimse, yok "benim eşim mükemmel, ben mükemmelim, fedakarım" diye dolaşmıyor. Bir tek siz dolaşıyorsanız bir gariplik vardır. Yorumlara ayna tutmak yerine azıcık düşünün bence. Bu kadar insan tutumunuz hakkında boşa konuşmuyor. Garip davranıyor ve düşünüyorsunuz. Kimse kadınlar hor görülsün ezilsin demiyor. Siz sürekli konuyu eleştirilerden alakasız yerlere çekiyorsunuz, farkında mısınız?