Sizce son kez yazmalımıyım?

Çok teşekkür ederim. Evet Allah’a havale ediyorum çünkü çok büyük boşluktayım nasıl devam edeceğim diyorum herşey boş geliyor

Zaman zaman zaman herşeyin ilacı ... Bu duyguların geçici olduğunu kabullenmkle başla önce ve karsısında güçlü dur . Çocuğun da ilerde seninle gurur duyacak bu güçlü duruşun için .

Vlla aşkından ölsen seni istemedğine emin olduğun birinin peşinden gitme .

Bu yazdıklarınızı asla unutmcm Allah razı olsun .. iyi ki bunları yazdınız bana ağlıyorum şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz bende alışcam
Emin olun alışacaksınız. Sürekli çökkün durumda kalmıyorsunuz. Siz benden daha şanslısınız. Sizin evladınız var benim o yok. Yaş 38. Belki hiç çocuğum olmayacak. Sizin tutunacak bir dalınız var bu çok önemli bir şey. Benim şu an kendimden başka tutunacağım kimse yok ama gene de mutluyum.

Şu an daha olayın içindesiniz. İleride dışarıdan bir göz olarak olaylara bakabileceksiniz. Ve birini değerlendirirken potansiyelini değil olduğu kişiyi değerlendirmenin önemini anlayacaksınız. Biz hep karşımızdakinin iyi insan olma, bir gün değişeceği potansiyeline göre değerlendirdik. Halbuki bir insan size nasıl biriyse öyle biridir. Saygısız, sadakatsiz biriyse kişiliği de öyledir. Karşınızdakini olduğu gibi göreceksiniz. Daha olayın içinden çıkmayı başarmanız lazım. Her şey zamanla olur.

Bu arada kendinize avukat tuttunuz mu?

Bu akşam tesadüf mü anlamadım konular hep böyle rezil adamların peşinden giden kadınlar yahu hiç mi değeriniz yok sizin eski konunuzu okudum adam aşağılık herifin teki hemen ona yaz da yine aşağılasın

Anlaşmalı oldugu için gerek duymadım uzun sürmüyormuş zaten hemen bitiyormuş

Anlaşmalı oldugu için gerek duymadım uzun sürmüyormuş zaten hemen bitiyormuş
Evet anlaşmalı uzun sürmüyor. Benim çekişmeli dava. Baya uzun sürecek gibi. Ama umursamıyorum. Sizin işiniz daha kolay birkaç aya bitecek. Sonra alışacaksınız. Zaten şimdiden alışmaya başladınız.

Dün birşeyler paylaşmış arkadaşlarıyla dışarda görünce yine krizlere girdim nasıl devam edebiliyor böyle diye ruh halim yine berbat oldu

Dün birşeyler paylaşmış arkadaşlarıyla dışarda görünce yine krizlere girdim nasıl devam edebiliyor böyle diye ruh halim yine berbat oldu
Umursamayacaksınız.
Onun sizin üzerinizde hala manevi gücü var, bu gücü tamamen bitireceksiniz. Sizi etkileyemeyecek. Sizin üzerinizdeki manevi gücü bitene kadar gerekirse rol yapın ama onun etkisinden çıkmaya çalışın. Ne yaparsa yapsın artık hayatınızın bir parçası değil. Hayatınızın bir parçası olmayan biri neden sizin üzerinizde bu kadar güç sahibi?

Evet o güç tamamen bitsin. durduk yere iyi zamanlarımız mutlu olduğumuz anlar geliyor o an yıkılıyorum. Güçlü olmam gerekiyor gerçekten 16sına az kaldı oraya güçsüz çıkmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…