Sizce son kez yazmalımıyım?

Gerçekten ya dalga geçiyor ya da inanılmaz derecede takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Sizin derdiniz bence "beni bırakıp nasıl gider? nasıl normal hayatını yaşar? nasıl beni istemez?" diye düşünmeniz. Buraya da takıntı yapmış haldesiniz. Her gün aynı konuyu farklı cümlelerle açıyorsunuz. Karşınızdaki insanlar sizin pompanız değil size gaz versinler. Herkes aynı şeyi söylüyor size. Değersizlik duygunuz ya çok baskın ya da inanılmaz takıntılı birisiniz. İkisinin mevcut olması da mümkün. Sağlıklı olmadığınız da kesin. İnsanların sinirini bozana kadar ısrar ediyorsunuz. Kocanıza ve bize. Bilmediğimiz kimler var acaba?

Ayrıca yetiştireceğiniz çocuğunuza inanılmaz üzüldüm. Annenizin yanınızda olması maalesef rahatlatıcı bir neden değil. Sizde olan problemler ailenizden kaynaklı da olabilir. Sağlıksız birinin sağlıklı bir çocuk yetiştirmesi bana pek mantıklı gelmiyor maalesef. Muhtemelen çocuğunuzu da kocanızı kendinize bağlamak için kullandınız ve o yüzden hiçbir cümlenizde çocuğunuz geçmiyor. Çünkü artık işinize yaramıyor. yaramamış da.

Buraya yazmak akıl almak bana iyi geliyor neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ayrıca aynı konu Değil farklı soru soruyorum suan hayatım bu çünkü. Sagolsun insanlar da yardımcı olup fikirlerini söylüyorlar
Ne akıl alması hanımefendi şaka mısın? papağan gibi aynı şeyleri söyleyip/yazıp duruyorsun, verilen hiçbir aklı da tırnak ucu kadar dikkate almadın. Ki alamazsın da çünkü bi kulaktan girip diğerinden çıkıyor. Çoğunu cidden okuduğunu bile düşünmüyorum kendi takıntın içinde kaybolmuşsun. Konuları bilmeyen bir iki kişi dışında artık kimse akıl da vermiyor herkes dalgaya vurdu

Şuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Yaz yaz adam bakar yazdı yine gurursuz der kallavi bir küfür yazar bu iyi ihtimal,diğer ihtimal kaale bile almaz zaten gözünde toz tanesi kadar değeriniz yok iyice değersiz hâle gelirsiniz. Yazın tabi birileri birilerinin kapısında köpek olup yatmazsa dünyanın ilişki terazisinin dengesi bozuluyormuş Siz bu dengenin daimi için kendini feda eden o canlı olduğunuz için teşekkürler

Evet haklısın bende bekarken öyle dusunuyordum biri benim yaşadıaklarımı yaşayıp böyle düşünse kendini heba etse neler söylerdim

Yazmadım.

Yemin ederim ciddiye alıyorum hatta yazmadım günlerdir. Akıl alıyorum ve bana yazmanız çok iyi geliyor

Evet haklısın bende bekarken öyle dusunuyordum biri benim yaşadıaklarımı yaşayıp böyle düşünse kendini heba etse neler söylerdim
Buradaki üyelerin çoğu evli. Kimse bekar kafasıyla sallamıyor yani. Kusura bakmayın. El kadar bebeğin sorumluluğunu annesine teyzesine yıkıp elin herifine ağlamak aklı başında kimsenin yapacağı şey değil. Ne kocaymış.

Sadece bekarlar mı gururlu sanıyorsun? Bekar sandın beni tabii
10 senelik evliyim, kocanın yaptıklarının onda birini yapsa kocam kapının önüne koyarım. Kimsenin paspası olmam

Evlenmeyi öyle büyütmüş ki gözünde, koca zor bulunan kıymetli bir şey. Evlenmek dünyanın en önemli olayı

Sadece bekarlar mı gururlu sanıyorsun? Bekar sandın beni tabii
10 senelik evliyim, kocanın yaptıklarının onda birini yapsa kocam kapının önüne koyarım. Kimsenin paspası olmam
Helal olsun. Keşke bende öyle olsaydım onca şeyi yuttum kabul ettim her seferinde ben suçluymuşum gibi ikna edip barıştım. Son ayrıldığımız da da çok ugraştım 2 ay önce ama o istemedi. Bide yerle bir laflarıyla hakaret aşagalamalarıyla

İnsan kendi değerini kendi belirler çünkü. Eşim benim çekip oturmayacağımı iyi bilir. Alçak eşeğe semer vuran çok olur derler. Aşırı da doğrudur. Birine ne kadar muhtaç durursan, onsuz kalamaz gibi durursan çantada keklik olursun. Bir gram değer vermez kimse değerin de kalmaz.
Kaybetme korkusu yok adamın ittirse de geri döniyorsunuz neden sizi sevsin? Neden değer versin? Duruşunux yok
Böyle gurursuz yapışkan bir insanı kimse umursamaz.
Adama paspas olursun böyle.
Onurlu gururlu ol.
Kocasız kalsan ölmezsin. Koca dünyanın en gerekli en mühim şeyi de değil.

Bence yapacağını yapmışsın artık kendine odaklan. Bu adamın üzülecek bir tarafı yok. Hakaret ve en önemlisi şiddet var. Kendine böyle birini layık görme.
Ben bekarım, boşan demek kolay. Ama bu adamın elle tutulur bir yanı yok.
İlerde yaptıkların için pişman olabilirsin. Kendimi ne kadar küçültmüşüm aşağılatmışım diye.

Evlenmeyi öyle büyütmüş ki gözünde, koca zor bulunan kıymetli bir şey. Evlenmek dünyanın en önemli olayı
Yahu tamam öyle olsun, en büyük marifetimiz evlenmek olsun ama yani bu kadar olabilir mi? Cidden çıldırmak işten değil.
Elinde minicik bir sabi, atmış onu da evdekilere, oy kocam oy kocam.
İnsan taş basar bağrına da yine de bakmaz o herifin suratına. Bu ağlamalar, zırlamalar lise dönemi işleri değil mi, ben mi yanılıyorum?

Adamın vazgeçilmez özelliğini merak ettim ben de aşırı yakışıklı falan mı dedim cevap da vermedi
Ya adam dumduz normal tiptir. Konu sahibi asiri takinti yapmis sadece. Benim bu olayda tek komigime giden boyle bir adamin yaka silkerek kacmaya calismasi. Normalde adamin bela olmasi lazimken taciz eden taraf siddet magduru olan taraf.

Oh ne guzel kufur ediyorsun, biraz da burama et der gibi.

Tabii ki. İnsan önce kendini sever değer verir. Kim olursa olsun kendime böyle muamele ettirmez normal bir insan. Çoğu liseli mesela böyle her şeyi çekeyim falan demez.
Çok değişik bir kafası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…