Sadece ilkim o benim. Herşeyi ilk onda yaşadım bide çok yakın arkdsımdı sonra kocam oldu o yüzden çok zorlanıyorumAdamın vazgeçilmez özelliğini merak ettim ben de aşırı yakışıklı falan mı dedim cevap da vermedi
ÜffffSadece ilkim o benim. Herşeyi ilk onda yaşadım bide çok yakın arkdsımdı sonra kocam oldu o yüzden çok zorlanıyorum
İlkiymiş de ondanmışYa adam dumduz normal tiptir. Konu sahibi asiri takinti yapmis sadece. Benim bu olayda tek komigime giden boyle bir adamin yaka silkerek kacmaya calismasi. Normalde adamin bela olmasi lazimken taciz eden taraf siddet magduru olan taraf.
Oh ne guzel kufur ediyorsun, biraz da burama et der gibi.
Siddet gosteren, kufur ve hakaret eden kocasi bosanma davasi açtı. Cocugu gormek icin bile konu sahibiyle konusmuyor. Konu sahibi barismak icin paspas oldu, attığı mesajlara cevaben adam "bana yazma, taciz ediyorsun" dedi ama konu sahibi barismak istiyor.Konu neydi nekaçırdık
Biraz daha cabalarsa sonu da olacak tovbe estagfurullahİlkiymiş de ondanmış
Ondan böyle her tür rezilliği aşağılanmayı çekiyormuş
Off çok drama queen birisin gına geldi cidden. İnsanın her şeyden önce kendine saygısı olmalı ya.Sadece ilkim o benim. Herşeyi ilk onda yaşadım bide çok yakın arkdsımdı sonra kocam oldu o yüzden çok zorlanıyorum
Herkes biriyle bişeyleri ilk defa yaşıyor zaten siz tek değilsiniz bu konuda.Sadece ilkim o benim. Herşeyi ilk onda yaşadım bide çok yakın arkdsımdı sonra kocam oldu o yüzden çok zorlanıyorum
Konu sahibi yaz canım benimSiddet gosteren, kufur ve hakaret eden kocasi bosanma davasi açtı. Cocugu gormek icin bile konu sahibiyle konusmuyor. Konu sahibi barismak icin paspas oldu, attığı mesajlara cevaben adam "bana yazma, taciz ediyorsun" dedi ama konu sahibi barismak istiyor.
Yemin ederim yazmadım yazmıyorum günlerdir sizlere sorduktan sonraKonu sahibi yaz canım benim
İnsanın kendine yaptığını kimse yapamaz
Yazacak gene eminim
Yazma demeyeceğim o yüzden
Herkesin ilki var. Millet 3 çocukla 30 seneden sonra koca boşuyor. Sizce kocaları ilkleri değil diye mi?Sadece ilkim o benim. Herşeyi ilk onda yaşadım bide çok yakın arkdsımdı sonra kocam oldu o yüzden çok zorlanıyorum
Alışacaksınız.2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
Bu yazdıklarınızı asla unutmcm Allah razı olsun .. iyi ki bunları yazdınız bana ağlıyorum şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz bende alışcamAlışacaksınız.
Alışacaksınız.
Alışacaksınız.
Bunu 1 yıl 3 ay önce çekişmeli boşanma sürecine istemeden çekilmiş bir kadın olarak yazıyorum. Eski eşim beni aldattı, iftiralarla boşanma davası açtı. Bende onu canımdan çok seviyordum, öyle aşıktım. Herkes bir yana o bir yana idi. Sizin gibi ne hakaretlerini çektim, ne fedakarlıklar yaptım. Hep ben verici oldum, haksız olduğunda bile ben çabaladım suçlu gibi. Sonunda ne oldu biliyor musunuz? Aldattı. Hem de acımadan.. Arkamdan neler neler çevirdi. Ve ben bir anda kendimi çekişmeli boşanma sürecinde buldum. O kadar dalavere yaptı, bir özür bile dilemedi, anlaşmalı yapalım diye çabalamadı bile. Bana o kadar saygısı kalmamış ki çekişmeli sürece dayanamam sandı.
Sonunda ne oldu biliyor musunuz?
İlk aylar kabus gibiydi, güzelleme yapmayacağım. Her gün ağlama krizleri ile geçti, işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü ağlamaktan işte çalışamıyordum. Sonra başka işe girdim, kendimle uğraşmaya başladım, kendimi sevmeye başladım, kendime saygı duymaya başladım ve kendime değer vermeye başladım. Mutlu anılarımızı düşünme izni vermedim. Zorla ona ait olan tüm iyi duygularımı, aşkımı, sevgimi yok ettim. Evden ayrıldıktan sonra bir kere bile aramadım. Ölsem aramayacağım diye yemin ettim ve sözümü tuttum. Eski eşimin bana vermediği tüm sevgiyi, saygıyı ve değeri kendime verdim. Ve bunların sonucunda inanılmaz güçlendim. Kişiliğim tamamen değişti, şu an her konuda önce kendimi önceliklendiriyorum. Ruhsal olarak kırılgan biriydim, şimdiki halim tamamen farklı. Karşımdaki ile çatır çatır kavga ediyorum, hakkımı savunuyorum. Değiştim ve iyi ki değiştim. Hayat beni değiştirdi.
Ve hayatta şunu öğrendim; bir erkek seni hayatında istemiyorsa, sende onu hayatında asla ama asla istemeyeceksin. Gerekirse aşkından yataklara düş ama günün sonunda o yataktan kalkıp yokluğuna alışacaksın. Ve seni hayatında istemeyen birine karşı çaba harcamayacaksın. Çünkü yararı olmaz. Bir erkek seni sevmiyorsa sevmiyordur. Seni istemiyorsa istemiyordur. İlla ki size uygun birini bulursunuz. Dünyada 1 erkek sizi istemedi diye her erkek istemeyecek değil. Boşandıktan sonra, toparlandıktan sonra karşılıklı duygular olursa bir erkeğe şans verirsiniz.
Hayat sizi istemeyen birinin peşinden koşmak için çok kısa. Zorla mı kendinizi sevdireceksiniz? Zorla sevdirmeye çalıştınız, sevdi mi eski eşiniz? Sevmedi değil mi? Zorla olan hiçbir şeyden hayır gelmez. Benim içinde gelmedi. Bir erkek bana baktığında şanslı olduğunu hissetmeli, gözlerinin içi parlamalı, bana sevgisini hissettirmeli. Bir kadın olarak bir erkek sizi hayatında istemeli, siz de onu hayatınızda istemelisiniz yoksa o ilişki yürümez.
Bir erkeğe bundan sonra asla yalvarmayın. Bende eski eşime bazı konularda defalarca yalvardım. Şimdiki aklım olsa asla yalvarmam. Ama bu farkındalığa varmam için toksik bir ilişki geçirmem gerekti. Dersi alıp devam ediyorum. Siz de aynısını yapmalısınız.
Size bir konuda çok kızdım niye boş kağıda imza attınız? Neden kızınızın haklarını bıraktınız, nafaka niye istemediniz? O çocuk ikinizin çocuğu. Kızınız büyürken bir sürü ihtiyacı olacak neden nafaka talep etmediniz? Boş kağıda imza için avukat tutun ona danışın.
İnsanlar, ALLAH korusun çocuklarını mezara koyup yaşamaya devam ediyor. Sizi istemeyen, sevmeyen, saygı duymayan erkekten vazgeçememek nedir? Tek seçenek o değil. ALLAH belki size bu çektiklerinizin mükafatı olarak çok iyi birini karşınıza çıkaracak bilemezsiniz. Ben ilahi adalete yürekten inanırım, eski eşiniz yaşattıklarını misliyle yaşayacak hiç merak etmeyin. Burası etme bulma dünyası. Benim eski eşimde bana yaptığı tüm kötülükleri kendi de yaşayacak. Siz haklarınızı haram edin, kendinize odaklanın. Bende aynısını yaptım. Tüm haklarımı hem ona hem ailesine haram ettim, ALLAH'A havale ettim, bundan sonrası beni ilgilendirmez.
Öfke geçti mi diye sorarsanız geçmedi, hala üzerinde çalışıyorum ama öfke öyle kolay geçen bir duygu değil. Ama iyi duygularımı zorla yok etmeyi başardım. Eski eşimi kendimi çok zorlayarak sevmeyi bıraktım. Bu benim için büyük başarı, çünkü bir insanı gerçekten çok ama çok sevince çok şans veriyorsunuz, tahammül seviyeniz çok yüksek oluyor o yüzden sevgi çok tehlikeli ve verici bir duygu. O yüzden zorla sevmeyi bıraktım. Ben yaptıysam siz de yaparsınız. Zorla iyi duygularınızı yok edin. Buna mecbursunuz. Eski eşiniz güle oynaya gitmiş sizin hayatınıza devam etmeniz için ona olan duygularınızı yok etmeniz lazım.
İlk söylediğimi tekrar yazıyorum.
Alışacaksınız.
Alışacaksınız.
Alışacaksınız.
Sadece kendinize zaman verin, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Zaten bu zamana kadar yazdın. Senı seven adam sessız bırakmaz zaten. Bız kadınlar son kez arayayım son kez konulalım dıyıp fotolarını şaha kaldırdık. Yapma zaten yazmak istese sence senı bu hale koyarmıydıŞuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Yıllardır girip yorumda bulunmadığım siteye sırf sana yazmak için geldimŞuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Sana ne kadar teşekkür etsem az! Emek verip bunca şey yazmışsın ve bana çok iyi geldi çok sagol neler yaşamışsın ve atlatmışsın umarım bende en kısa zaman da atlatırımYıllardır girip yorumda bulunmadığım siteye sırf sana yazmak için geldimÖncelikle yaşadığın şey çok zor burada kendine saygın yok mu diye seni yargılayan insanları takma. Herkesin farklı bir mizacı vardır. Öncelikle değiştiremeyeceğin şeyleri kabul et. Bu evlilik büyük bir hata ve eşin boşanmak istiyorsa emin ol çok şanslısın. Kadınına vuran ve onu kovan bir erkek asla seni sevip sayamaz, koruyup kollayamaz. Bir erkeğin temel vazifesi kadınını mutlu etmektir. NOKTA. Bu aşamayı kafanda iyi oturt. Daha sonra kaygıların var biliyorum. Gelecekte ne olacak? Bir bebekle ne yapacağım? Hayatımda biri olacak mı gibi... Bunlar çok normal alt kültürden gelen bir topluluk da çevrende varsa bu vasat düşünceler sana empoze edilmiş olabilir. Bu aşamayı kendine odaklanarak hobi, bakım, spor vs ile geçireceksin. Arkadaşlarınla görüş yeni insanlarla bağ kurmaya çalış. Şimdi sana kendi hikayemden bahsedeyim. 4 yıllık bir evliliğim vardı bu evlilikten ikiz erkek çocuklarım var. Ben evliliğinde kesinlikle senin gibi şeyler yaşamadım sadece eski eşim bir narsistti ama asla şiddet vs yok. Bu işin olmayacağını anladığımda boşanmak için çok uğraştım. Her neyse ayrıldıktan sonra tamamen çocuklara ve kendime odaklandım. İlk 2 ay terapi aldım ki bir narsistin yaraladığı ruhumu tamir edebileyim. Sevdiğim şeylere yöneldim. İçtim, eğlendim bazen tökezledim ve dağıttım. Çevremde bana yaklaşmaya çalışan şerefsiz erkek sürüsü vardı. (İş yeri) kimisine hadi bildirdim kimisine sağlam mesafe. Veli hasıl kelam bu süreçte biriyle tanıştım. Bu romantik kısımları ve hayatıma giren adamı anlatamayacağım biraz ketum olmak iyidir. Fakat nişanlandık. Anlatmaya çalıştığım şey şu. Dışarıda kaygılandığın gibi bir hayat yok, şu an bu 3 kuruşluk adam için seni el üstünde tutacak, değerini gösterecek o adamı kaçırıyor olabilirsin. Çocuğunun bir kadına el kaldırabilecek zayıflıkta bir adamla büyümesine izin verme. Eğer can yakacağım diyorsan her türlü maddi manevi tazminat en üstten nafaka talep et. Bunları duyunca kendini aslan sanan kocan it olacaktır zaten ama sakın affetme. Kızın küçük bu harika bir avantaj, zayıf yanlarını körelt. Çünkü mutlu ve değerli hissetmeyi bak ediyorsun.
Yazma arama diyenleri dinledin mi?Diğer konularını okuyanların verdiği fikirler işe yaradı mı?Kal geldi bana yemin ederim.İlk defa derdimi anlatmaya Türkçem yetmedi.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Diğer konuları okudunuz mu ?
Bi okuyup ona göre söylermisiniz
Çok teşekkür ederim. Evet Allah’a havale ediyorum çünkü çok büyük boşluktayım nasıl devam edeceğim diyorum herşey boş geliyorAdam seninle çocuk için bile iletişime geçmiyor , bu ne demek biliyor musun , seni ve evliliğini kafasında bitirmiş. Kafasında bitirmiş bir insanı ne yaparsan yap geri döndüremezsin.
Evet boşanan kadınların bir çoğu senin yaşadığın hisleri yaşıyor ama geçici duygular olduğunu ve geçeceğini bizzat yaşamış bir çok kişi net bir şekilde yazmış . Ben de bunlardan biriyim, kendim boşanma kararı vermeme rağmen sanki hayatım bitmiş gibi çocuğumla nasıl devam edeceğim gibi hislere kapıldım maalesef .
Ama geçiyor hem de böyle narsist ve kötü karakterli adamdan kurtulmuş olduğuna gün gelecek şükredecksin .
İlahi adalete güven pişman olmasını da geri dönmek için değil, sana ve çocuğuna yaşattıklarını anlaması için iste . Ben Allaha havale ettim sadece ve hem kendisi hem bana acı çektiren ailesi tepe taklak oldu .
Sakın arama hatta o gelse sen istemiyorum de . Bak nasıl küllerinden doğuyorsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?