Sizce sorun ne?

baybay2023

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
22
9
1
Arkadaslar birsey sormak istiyorum.
Simdi bir kv ile pek aram iyi degil. Olmama sebepleri de aslinda kendi kendimi doldurmam galiba çünkü yaptikları bana çok değişik geliyor ve ben bunları asla anlamlandiramiyorum.

Birkac örnek vermek gerekirse mesela onlar tasinacagi zaman evlerine gittim, işçilerden biri su istedi. Esimin 3 tane dolu hazir su sisesi dolaptayken hicbirini vermedi ve buzluga attigi cesme suyunun çözülmesini bekletti adami tam 2 saat. Yani oğlunun hazir suyunu vermemek için adami bekletti resmen. Benim vermeme de izin vermedi ilk şoku orda yasadim.
Neyse bir bayram oldu biz kurban kesmeye onlara gittik 5 kisi bir kurbani kestik hepsi esit dagitildi ve ayrildi sira kura ile kimin hangisini alacagina gelince kv gözüne kestirdiği bir parcayi alip gitmeye kalkti, herkes şok oldu kp napiyon dese de aldi gitti yani.
Onu geçtim tuvalet kağıdı kullanmama sardı, neymiş kiyafetlerden eskiler kullanacakmisim da tuvalet kagidi israf oluyormus. Hem daha saglikliymis.
Mesela arabayla esimle gezelim diye cikariz niye arabayla geziyoruz da benzin yakiyoruz,
Yemekleri haftalarca isitip yer, yada bize de o şekilde yemek yedirmeye calisir mesela her gidip yemek yeyisimde orda midem sisiyor, agriyor ne bileyim galiba eski yemekleri atmamak için biseyler yapiyo.
Ben bunlari neden yaptigini asla anlamiyorum.
Bide sürekli yalan söylüyor. Mesela gecen yaz hic kalmaya gelmezken bize geldi ve kaldi Her uyandiginda tüm esyalari balkonda havalandiriyordu, yani carsaflari yorgani sasirdim napiyon diye ben hep havalandiririm dedi. İlk anlam verememistim ama sonradan kayinpeder dedi ki annen de yazin uyuz olmuştu.
Mesela birinin dugunu olur bizi cagiran yok, son 10 dakka kala bize hadi inin dugune gidiyoz birlikte der, ne hazirlanmisim ne haberim var, yani yeni gelin paspal dugune mi gidermis bide hic cagirilmadigi yere
Onları gectim gittigimiz hicbir dugune de birsey takmaz hep eskimis 40 yill onceden sakladigi bir biseyler goturur.
Durumu olmayan biri de degil ki böyle davranmasina anlam veremiyorum.
Yani ben cok sogudum bu hareketlerinden dolayi ve asla isinamiyorum.
Hep bir para gitmesin yada en uyanik benim gibi davraniyor etrafa karsi ve beni bu rahatsiz ediyor.
Kendimi cok tuhaf hissediyorum onun yaninda kendimi sıkıyorum çoğu zaman hani benim enerjimi emiyor.
Arama bir mesafe koydum ve gidip gelmek istemiyorum. Çünkü ne hastalandiginda bi bulasici bisey oldugunda haber veriyo, nede insanlara yada bana karsi daha insani davranmiyor. Yani sizce doğru mu yapiyorum?

Son düzenleme:
Bende biraz önce onu düşünüyordum. Benim kv de yemek tabağının kenarına düşen biberleri kırpıntıları felan toplar yemegin içine atar yazık diye. Kaçtane de evleri var. Ama yetim büyümüş çoğu zaman aç kalmış. Aşırı kıymet verişi ordan geliyo. Sizinkinin yetişme tarzıda öyle mi?

Bilmiyorum yokluk cekmis olabilir belki zamaninda ama bu insanlara bile bir suyu vermek istemeyisini aciklar mi bilemiyorum

Cimrilik,yokluk kıtlık bilinci bunlarla baş edilir de kv. bildiğiniz pis ve düşüncesiz.

Bilmiyorum yokluk cekmis olabilir belki zamaninda ama bu insanlara bile bir suyu vermek istemeyisini aciklar mi bilemiyorum
Açıklamaz tabi o biraz dini vicdani bi yön. Kv dısardaki kedilere bile yemek götürür. Açlık çok zor diye

Kullandigin bezi napicakmisin, israf olmasın diye kurulandiktan sonra onla da yerleri sildirir bu kadın sana
Dedikleri hicbirseyi yapmiyorum yada cevabini veriyorum ama o kadar saçma bir hal aldi ki ne diyecegimi bilemiyorum anlatirken…

Taharet bezi is coming tekrar tekrar yıkayınca sudan tasarruf mevzusu ne oluyormuş, hani ztn pis o ayrı da tasarruftan girerseniz belki sizi salar gülüyorum ama sinirden bu ne be
Bende ne diycemi sasiriyorum saygisizlik etmeden cevap veriyorum ama abartti yani

Mesafe en iyisi.Bende sinir oldum.

Kayınvalideniz cimri, bencil ve evlerden ırak pis. Beze popo silmek mi? Daha neler duyacağız. Bence orda asla yemek yemeyin, çocuğunuz varsa ona hiç yedirmeyin, zehirlenirsiniz mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…