Sizce söylemeli miyim?

Söylemeli miyim?

• Evet

OY: 48 75,0%
  • Hayır

OY: 16 25,0%

• Ankete Katılan
    64
  • Anket Kapalı .

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Kv ve görümcemi dedikodumu yaparken ses kaydına aldım eşim gerçek yüzlerini bilsin istiyorum sizce eşime dinletmeli miyim????

Dedikodu derken ? İftira mı yoksa gerçek yaşanmış bir olay hakkında mı konuşuyorlardı ?

Dedikodu derken ? İftira mı yoksa gerçek yaşanmış bir olay hakkında mı konuşuyorlardı ?

Hakaret daha doğru olur yaşanan birşey olmadı ben iyi diye bilirdim meğer beni hiç sevmezmiş.
Gerizekalı filan demiş daha neler neler

Eşinizi siz tanırsınız.
Böyle bir şey yapmanıza ne tepki verir.
Benimki olsa ispata gerek duymaz,dediğime inanırdı.
Ama inanmayan adam olsa dinletirdim.

Burada sorarak vakit bile kaybetmem.
Bir güzel dinletir, ikisini birden eşime eve çağırttırır özürlerini dinlerim.
Şindi detaylandırırsanız bir de neler demişler ona göre özrü kabul eder veya etmezsiniz. :işsiz:

Burada sorarak vakit bile kaybetmem.
Bir güzel dinletir, ikisini birden eşime eve çağırttırır özürlerini dinlerim.
Şindi detaylandırırsanız bir de neler demişler ona göre özrü kabul eder veya etmezsiniz. :işsiz:
Bacım o kadar kusursuzlar ki asla özür bilmezler hep haklılar o yüzden özür kısmını es geçelim

Bacım o kadar kusursuzlar ki asla özür bilmezler hep haklılar o yüzden özür kısmını es geçelim

Burnundan kıl aldırmazlar diyosun yeminle tavaylan kafalarına kafalarına vurasım geldi.
En azından eşine söyle de bari gerçek yüzleri ortaya çıksın da adamda anamdı bacımdı deme öyle iyi niyetliler diye ortalarda gezmesin.
ALLAH da sana sabıt versin ne diyim anacım :KK200:

Hemen dinlet ama eşinin tepkisi de önemli nasıl böyle kaydedersin diye sana kızmasın

Ay onu kestiremiyorum işte. Bilmiyorum o yüzden kararsızım hep diyordum ailesinin iki yüzlü insanlar olduğunu elime fırsatta geldi işte bilemiyorum

Yanlışlıkla atmış süsü versen eşine ya da bilemedim. Evde mi çektin anlamadılar mı ?

Gizli ses kaydi almak suctur, hakkinizda sikayetci olurlarsa ciddi yaptirimlarla karsilasabilirsiniz, kaydi silin ve bidaha oyle işlere bulasmayin

Burnundan kıl aldırmazlar diyosun yeminle tavaylan kafalarına kafalarına vurasım geldi.
En azından eşine söyle de bari gerçek yüzleri ortaya çıksın da adamda anamdı bacımdı deme öyle iyi niyetliler diye ortalarda gezmesin.
ALLAH da sana sabıt versin ne diyim anacım :KK200:

Herseyemüdahil bir görümce düşün yatak odamızsdan aldığımıza kadarkocamı yönlendiren. Gerçekten sabır lazım bana. Eşim hep benim abarttığımı söylerdi bu defa ne diyecek

Herseyemüdahil bir görümce düşün yatak odamızsdan aldığımıza kadarkocamı yönlendiren. Gerçekten sabır lazım bana. Eşim hep benim abarttığımı söylerdi bu defa ne diyecek
"Way sen anamla bacımı gizli gizli nasıl dinlersin
Birde utanmadan kayıt mı ettin" diyecek
E kimse yoğurdum ekşi demez

beni evde yok sandı geldiğimi duymadı salonum kapıya uzak epey o yüzden farketmedi

Back
X