Sizce söylersem yayılır mı

Bence söylemeyin.
Zaten görüşmek istediğinizi bir şekilde belli etmişsiniz.
Bir de aracıyla falan hoş değil.
Kocaman insanlarsınız.
Ben bir de direk "hoşlanıyorum" denildiğinde iyi ilişkiler kurulduğunu düşünmüyorum.
Normal arkadaşlıklar, sosyal çevre içinde tanıyıp spontane oluşan ilişkiler daha iyi tanıma fırsatı tanıyor insanlara.

ortaokuldasınız sanırım , o zamanlar grupça tuvalete gidilirdi :KK70: eski günlerimi hatırladım
2 kere ikram borcu vardı diye hatırlatmanız yanlış olmuş, zaten fazlasıyla hatırlatmışsınız biraz geri çekilin artık siz adım atmayın eğer adım atarsanız olacağı varsa da olmayacak.

kimsedeye birşey söylemeyin :KK66:

düzeltme: universite ortamı demişsiniz sonlarda şoka girdim ,gerçekten ortaokul-maksimum lise 1 sandım sizi ve hoşlandığınız çocuğu kusura bakmayın lütfen
Ben herhalde lisedir diye düşündüm. Beklemediğim İÇİN üniversiteyi görünce şaşırdım ben de.

Sizin kulüp Başkanından yardım isteyip toplantılara zorla çağırtmanız yakışık almaz. Bir de aynı ortamda bulunmanızı sağlayacağı İÇİN bu eylemin sebebi anlaşılır hatta karşı taraf size cephe bile alabilir. İsterseniz dini kitaplara el bastırın, söylemek isteyen yine söylüyor. Çoğu insan sır tutamıyor. Söylemese bile size çöpçatanlık yaptığı dışarıdan bir gözle bile anlaşılır.
Size ikram sözü varmış. İlla bir araya geleceksiniz. Başka bir adım atıp da kendinizden uzaklaşmayın. Şu anda belli ki size karşı ilgisi yok, sıkboğaz ederseniz kaçabilir.

Ekleme: Üniversitede teneffüs olmaz. Ya 10- 15 dklık ara yapılır ya da dersler blok işlenir. Bazı üniversite veya myolarda böyle adlandırılıyorsa bilmiyordum.

Bu kacinci konus hoslansaydi bisey yapardi cok uzgunum vazgecin artik hoslanan kisi kahvenin ustune atlardi yani yada azicik bi ihtimal goren biri

Back
X