hiç acele etme derim.baksana ailenin bile rızası yokmuş.bi insanı tanımak için uzun zamanın geçmesi gerekiyor.adam efendi görünüyor ama ya seni rahatsız edecek bi huyu varsa.düşün bi...hem yaşın küçük senin.biraz hayatı öğren gez toz giyin kuşan bu sorumluluğun altına neden giriyosun ki.önce eğitim derim ben genede sen bilirsin...[/QUOT
Zaten eğitimim bitmeden böyle birşey olamaz. Ama bu zamandada doğru insan çıkmıyor insanın karşısına.. Ailem farklı memleket diye takmış durumda bende kararsız kaldım :/ birde insan yalnız hissediyor kendini. Özeniyorum güzel birlikteliği olan insanlara
cevp verdiğin için çok teşekkür ederim
Merhaba kızlar ben 21 yaşndayım. Biriyle tanıştım görücü usulu.. hoş beyefendi biri. gerçi daha tanımıyorum. ama ailesini tanıdığımız insanlar var bu yüzden biliyoruz.
Bu kişi benim hakkımda ciddi düşünüyor, aileside istiyor. fakat benim ailem yaşımın küçük olduğunu söylüyor. zaten okulum var hemen evlenecek değilim ama ailem problem yapıyor. karşımdaki insanda okumuş kültürlü işinde gücünde biri.. Birde memleketlerimiz farkı olduğu için ailem istemiyor. Biz mersinliyiz onlar malatyalı. Adetlerini aile yapılarını bilmiyoruz. ama ben bir kez daha görüşüp tanımak istiyorum. Ailemde çok kararsız ve istemiyor. Sizce sözlenmek için fazlamı küçüğüm? ve memleket konusu çokmu önemli ?
yaşın için, okulun için ve sözlenme kararın için bi yorum yapmıycam. ama memleketlerin ayrı olması bi sebep olamaz bence olmamalı. çünkü bu anlaşmakla sevgiyle ilgili bi durum. aynı memleketli olupda aynı adetlerle evlenip ama bi türlü anlaşamayan insanlar var. ha hepsi öyle demiyorum bende eşimle aynı memleketliyim ama şükürle olsun çok mutluyum. amcamın kızıda baya uzaklara evlendi daha öncesi hiç görmediğimiz adetlerini hiç bilmediğimiz bi memlekete gitti ama öyle huzurlu bi hayatı var ki maşallah. benim fikrim. inşallah hakkında hayrlısı olsun..
yaşın için, okulun için ve sözlenme kararın için bi yorum yapmıycam. ama memleketlerin ayrı olması bi sebep olamaz bence olmamalı. çünkü bu anlaşmakla sevgiyle ilgili bi durum. aynı memleketli olupda aynı adetlerle evlenip ama bi türlü anlaşamayan insanlar var. ha hepsi öyle demiyorum bende eşimle aynı memleketliyim ama şükürle olsun çok mutluyum. amcamın kızıda baya uzaklara evlendi daha öncesi hiç görmediğimiz adetlerini hiç bilmediğimiz bi memlekete gitti ama öyle huzurlu bi hayatı var ki maşallah. benim fikrim. inşallah hakkında hayrlısı olsun..
Ailenin izni dahilinde tanış görüş derim bi zarar gelmez memleket işlerine de çok takılma bence zamana bırakmak en iyisi
bencede yasın sozlenmek ıcın kucuk.mersınle malatya arasında cok fazla gelenek gorenek farkı yok.ayrıca uzakta degıl.ben adanalıyım malatyayı gezıp gorme sansımda oldu.ıllakı tanımak ıstıyorsan aılenle ortak yol bulabılırsın.mesela bır sure sız ne kadar ıstersenız gorusmek tanımak ıstıyorum sızde tanırsınız sonra tekrar oturup konusuruz de olumlu karsılarlar.ben 31 yasındayım bu yasıma kadar sunu ogrendım aıle bırıne hayır dıyorsa uzak durulmalı.ıstısnalarda var tabıkı ama sayısı cok az bunların.umarım hersey ıstedıgın gıbı olur.ayrıca ben 25 yasımda evlendım erkende degıl gecte degıl.ama bu 29-30 a kadar uzatılabılır bence.bekle tanı gorus ıyıce anla herseyı 5 yıl cıktıktan sonra evlenenlerdenım pısmanda degılım ıyıkı ıyıce tanımısım.
bence bu konuda acele etmeyın zaten annenız pek sıcak bakmıyor heralde bence onuda kırmayın okulunuz varmıs okuyun bı sonra bakarsınız karsınıza baska daha ıyı ınsanlar cıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?