Sizce sözlenmek için fazla mı küçüğüm? memleket konusu çok mu önemli ?

malatyalı mersinli orasını bilmem ama yaşın çok küçük.
neden evlilik gibi bir sorumluluğun altına girmek istiyorsun ki bu yaşta.

malatyalı mersinli orasını bilmem ama yaşın çok küçük.
neden evlilik gibi bir sorumluluğun altına girmek istiyorsun ki bu yaşta.

benim aklımdan evliliğe dair birşey geçmiyordu ki şuan hala düşünmüyorum.. bi anda oldu. hani zaten bu konuyuda söyledim okulum var herşeyden önce.. yalnızca acaba doğru insanmı diye düşünüyorum. şimdi ciddi olarak değilde, birbirimizi tanıyabilir diye düşünüyorum

Abla diyebilirsin canım, yaşımı yazdım mı daha önce hatırlamıyorum ama 34 yaşındayım :)

Eş adayını ve ailesini çok iyi gözlemlemeni tavsiye ederim. Aşık ol tabi, yaşa doya doya aşkını ama antenler her zaman açık olsun.
Ve kafana takılan ne olursa olsun, netleştirmeden evliliğe adımını atma..
Allah bahtını açık etsin.. Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... :34:

Abla diyebilirsin canım, yaşımı yazdım mı daha önce hatırlamıyorum ama 34 yaşındayım :)

Eş adayını ve ailesini çok iyi gözlemlemeni tavsiye ederim. Aşık ol tabi, yaşa doya doya aşkını ama antenler her zaman açık olsun.
Ve kafana takılan ne olursa olsun, netleştirmeden evliliğe adımını atma..
Allah bahtını açık etsin.. Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... :34:

saol abla :) gerçekten içtenliğin ve anlatıkların için teşekkür ederim:) tüm yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim :)

evet çok dikkatli olmam gerekiyor. Haklısınn.. evlilik bu herşeyin oturması gerekiyor insanın kafasında..
AMİN inşallah.. hep öyle dua ediyorum herşeyin hayırlsıı.... umarım herşey senin içinde çok güzel olur :)

1. 26 yaşında canım
bence yaş da önemli bizim aramızda sekiz yaş var eşim anlayışı sağolsun.. bildiğiniz gibi erkekelr geç olgunlaşıyor hatta bazıları hiç olgunlaşamıyo :) erkeğin biraz büyük olması iyi bence aranızda 5 yaş var iyi..ama yine de iyi düşünmesi gerekiyo insanın..

bence yaş da önemli bizim aramızda sekiz yaş var eşim anlayışı sağolsun.. bildiğiniz gibi erkekelr geç olgunlaşıyor hatta bazıları hiç olgunlaşamıyo :) erkeğin biraz büyük olması iyi bence aranızda 5 yaş var iyi..ama yine de iyi düşünmesi gerekiyo insanın..

maşallah ne güzel... bencede çok önemli.. dediğin gibi olgnlaşmalarında sorun oluyor :)) evet iyi düşünmek gerekiyor. tabi birde ailemin onayı :)

maşallah ne güzel... bencede çok önemli.. dediğin gibi olgnlaşmalarında sorun oluyor :)) evet iyi düşünmek gerekiyor. tabi birde ailemin onayı :)
aile onayı en önemlisi tabi..eğer o kişi kaderinse emin ol ailende bişey diyemez benim babam hep derdi kızımı 30 yaşından önce evlendirmem diye ama eşim karşıma çıkınca babamda yok diyemedi.. herkes bile şaşırdı babamın nasıl beni verdiğine..

aile onayı en önemlisi tabi..eğer o kişi kaderinse emin ol ailende bişey diyemez benim babam hep derdi kızımı 30 yaşından önce evlendirmem diye ama eşim karşıma çıkınca babamda yok diyemedi.. herkes bile şaşırdı babamın nasıl beni verdiğine..

aynen benim babamda aynısını bana diyor inatla :) ama dediğin gibi kader böyle şeyler... ne olursa olsun o insana yazılmışsa engel olamıyorsun. herkesten önce ben şaşırırım sanırım :)

aynen benim babamda aynısını bana diyor inatla :) ama dediğin gibi kader böyle şeyler... ne olursa olsun o insana yazılmışsa engel olamıyorsun. herkesten önce ben şaşırırım sanırım :)
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun... iyi geceler.......

Merhaba kızlar ben 21 yaşndayım. Biriyle tanıştım görücü usulu.. hoş beyefendi biri. gerçi daha tanımıyorum. ama ailesini tanıdığımız insanlar var bu yüzden biliyoruz.
Bu kişi benim hakkımda ciddi düşünüyor, aileside istiyor. fakat benim ailem yaşımın küçük olduğunu söylüyor. zaten okulum var hemen evlenecek değilim ama ailem problem yapıyor. karşımdaki insanda okumuş kültürlü işinde gücünde biri.. Birde memleketlerimiz farkı olduğu için ailem istemiyor. Biz mersinliyiz onlar malatyalı. Adetlerini aile yapılarını bilmiyoruz. ama ben bir kez daha görüşüp tanımak istiyorum. Ailemde çok kararsız ve istemiyor. Sizce sözlenmek için fazlamı küçüğüm? ve memleket konusu çokmu önemli ?

herkes için geçerli olmayabilir belki ama memleket konusu gerçekten önemli...:50:

okadar çatışıyorki beyinler gerek çiftin gerek dünürlerin vs vs...
Allah korusun birde çok bilmişe denk gelinirse , hani acizim demez mide bulandırırlar...

tabikiii okul düşünmek gerek.. Başta eğitim. kültür farklılıkları konusundaydı sadece endişem. uzakta değil ailemle yine aynı memlekette olucam ayrı olmak gibi bir problem yok..
evliliği en son düşünen insandım ben :)

iyi o zaman okulu dusunmek gerekiyorsa evlilik dusuncelerini bir kenara birak...
ayrica asik olup evlenmeyi tavsiye ederim, ileride is hayatinda karsina kim cikacak kim bilir...belki cok etkilenecegin, ayaklarini yerden kesecek kisiler cikacak...
hem de buyudukce olgunlasip daha secici olup evlenirsin ne guzel...toyken yapacagin hatalari yapmazsin...

herkes için geçerli olmayabilir belki ama memleket konusu gerçekten önemli...:50:

okadar çatışıyorki beyinler gerek çiftin gerek dünürlerin vs vs...
Allah korusun birde çok bilmişe denk gelinirse , hani acizim demez mide bulandırırlar...

İste ailelerinde anlasmasi cok onemli.. Allah korusun bende bunlari dusunuyorm ama tabiki tanidiktan sonra karar verilebilir onemli seyler :/

iyi o zaman okulu dusunmek gerekiyorsa evlilik dusuncelerini bir kenara birak...
ayrica asik olup evlenmeyi tavsiye ederim, ileride is hayatinda karsina kim cikacak kim bilir...belki cok etkilenecegin, ayaklarini yerden kesecek kisiler cikacak...
hem de buyudukce olgunlasip daha secici olup evlenirsin ne guzel...toyken yapacagin hatalari yapmazsin...

Tabiki oncelik okulun.. Evlilik icin simdiden dusunmek erken.. Sadece gorusup , yakindanmi tanisam diyorum. Haklisiniz belkide neler olacak hayatimda.. Bakalim hayirlisi akisina biraktim artik

İste ailelerinde anlasmasi cok onemli.. Allah korusun bende bunlari dusunuyorm ama tabiki tanidiktan sonra karar verilebilir onemli seyler :/

bende insan heryerde insan kavramına inanırdım ama çoook yanlış. inan bana kültür çatışması oluyor

kültür derken cahillik yada bilgili anlamı değil sadece....

ha oda olunca enn zoru cahil olmalarıda eklenirse kültür farkına.. yandığının resmidir derlerya hanii..

korkutmak değil inan niyetim ama böyle .. :50::50::50::50::50:

memleket benim için sorun değil.. Bana kalsa çıkıp tanırımda babam izin vermez :/ zamana bıraktım bekliorum öylece :( saol tatlım

bende insan heryerde insan kavramına inanırdım ama çoook yanlış. inan bana kültür çatışması oluyor

kültür derken cahillik yada bilgili anlamı değil sadece....

ha oda olunca enn zoru cahil olmalarıda eklenirse kültür farkına.. yandığının resmidir derlerya hanii..

korkutmak değil inan niyetim ama böyle .. :50::50::50::50::50:

Anladim canm tabiki haklisin saol.. Zor isler :( cok dusunmek gerekiyor.. Egitim seviyesinde sorun yok ayniyiz cunku.. Hani az cok biliyorum ailesini. Ailelerde benzer. İste bitek memleketler arasi kultur. Catismasi onemli.. Onuda anca gorerek bilirsin

bizde aynı apt.da otuyuroz aynı üniversitede 2.sınıfda okuyorz ve ben adını koymak konusunda cok ısrarcıyımm nasıl frenleyebilirm kendimi cok mu fazla şey istiyorum acaba :S

Merhaba kızlar ben 21 yaşndayım. Biriyle tanıştım görücü usulu.. hoş beyefendi biri. gerçi daha tanımıyorum. ama ailesini tanıdığımız insanlar var bu yüzden biliyoruz.
Bu kişi benim hakkımda ciddi düşünüyor, aileside istiyor. fakat benim ailem yaşımın küçük olduğunu söylüyor. zaten okulum var hemen evlenecek değilim ama ailem problem yapıyor. karşımdaki insanda okumuş kültürlü işinde gücünde biri.. Birde memleketlerimiz farkı olduğu için ailem istemiyor. Biz mersinliyiz onlar malatyalı. Adetlerini aile yapılarını bilmiyoruz. ama ben bir kez daha görüşüp tanımak istiyorum. Ailemde çok kararsız ve istemiyor. Sizce sözlenmek için fazlamı küçüğüm? ve memleket konusu çokmu önemli ?

Küçük mü? :)

Ben 21 yaşımda üniversiteden mezun olup ögretmen olarak göreve başladım :)

Fakat sizin okulunuz devam ediyormuş, yalnız henüz tanımadıgınız biri bekleyin hemen söz olayına falan girmeyin.

Back
X