ha bence direkt nişanı atmalısın aslında
senin sevgilin ne 60 bini ya sizin bize vermeniz lazım ne saçmalıyorsunuz diyeceğine veremem diyemem diyor
bak bu adam farları yakmış gözüne gözüne doğrultmuş diyor ki bak ben böyleyim gör beni gör beni diyor...
Nişanlının o krediyi çekmesine asla müsade etme...
Gerekirse kredi çekersen terk ederim diye tehdit et...
Krediyi çekip de siz evlenirseniz yandınız demektir....
ne yapacklarmış 60 bini sağlık ihtiyacı falan mı var?
Ettim. Eger o krediyi cekersen biter, daha dogrusu bitmek zorunda kalir dedim. Kusura bakma aileme olmaz diyemem cevabini aldim, sustum...
Şimdiden böyle aile düşkünü bir nişanlın varsa sırf onlara yardım etmek için evliliği 4 yıl ertelemeyi göze alıyorsa bu kişi kimi neyi 4 yıl ne için beklediğini iyice bir düşün derim.
Ettim. Eger o krediyi cekersen biter, daha dogrusu bitmek zorunda kalir dedim. Kusura bakma aileme olmaz diyemem cevabini aldim, sustum...
Susmayacaksın arkadaşım...
Bu gün bunu kabul ettiren yarın neler kabul ettirmez...
Bir erkek eş adayını ya da eşini ailesinden öncelikli tutmuyorsa orada düşünmek lazım...
Nisanlim o parayi vermezsem cok ayip olur, nankorluk etmis olurum diyor.
Ama nisanlim her ay ailesine duzenli para gonderir zaten 200 300 lira kadar...
60 bin cok fazla...
cancağazım zaten o noktada ilişki bitmiş bence..sen orada o zaman uzatmayalım deyip yüzüğü vermediysen bilmeden de olsa kabul etmişsin o krediyi bence...
o anda blöfte olsa verseydın yüzüğü adam en azından kararlı görürdü sen susarak adama bırakamam seni gibi bi mesaj vermişsin sanki farkında olmayarak.
gerçekten bitirmek istiyor musun? seviyor musun?
O paranın illa bulunması gerekiyorsa ve 3 kardeşlerse 20 şer bin çekecekler o zaman. Para ne borcu için canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?