sizce tamamen bitirdigimi belli etmis miyim?

o kadar dogruki düşünerek tüm enerjimi ona sarfediyorum belki su an hayatini yaşıyor o bense hala onca davranışa karşılık ben dusunuyorjm
Sal o yüzden.
Tamam dusunursun edersin illa ki ama hâlâ pişman olsun, bilmem ne olsun gibi beklentilere girmek sana zarar. Ne olacak yani pişman olursa, ne elde etmiş olacaksın?
Önüne bak, belki çok daha iyi biri denk gelecek.

yazdiklarimda ayaklarımın üstünde durmayan ve gurursuz olduğum yeri söylersen sevinirim
Ayakları üzerinde durmayan değil, ayakları yere sağlam basmayan dedim. İkisi arasındaki farkı biliyorsundur umarım.

Yazdıklarını tekrar oku, sen de görebilirsin belki. Hakaret işitip, tehdit edilip, defalarca terkedilip aynı adama tekrar tekrar dönen bir insan için ne diyebiliriz ki başka?

iste giden yıllarıma yazık oldu. o kadar haklisinki şimdi boyle yapan aynı eve girince neler yapmaz

Bakın ben 33 yaşındayım. Böyle bir hayat istesem yaşardım, inanın benim gençliğimde bu yaşamlar bu tarz ilişkiler çok daha yaygındı . Bunlar seçimleriniz , kader değil.
Katip sen 33 musun çok sasrdm valla konulara yaptğn yorumlardan, olgunlgndan belki çok büyük gibi düşünüyordum ben seni

ne kadar sürede geçer tam anlamiyla
Kişiye göre değişir yani bu nasıl soru
Bitme nedenlerini iyice anlayıp kafanda oturtunca, devam etmek istemediğine kesin karar verince, bir de kendi hayatınla meşgul olmaya başlayınca daha kolay.
Ben emindim bitirdiğimden, mükemmel biri olup dönse bile istemiyordum, olanlar yaşananlar unutulmuyor çünkü. İletişimi komple kestim, stalk yapmadım, napiyo ne ediyo diye peşine düşmedim, aksine haber almamaya çalıştım, işime gücüme hayatıma odaklandim, bitti gitti yani.

Asıl niyetin anlaşılmadığı sanılarak açılan konular beni benden alıyor.
"Eyvah yüzüğün parasını yollamış, ya gerçekten ayrıldıysa" diye panikleyip koşa koşa gelmesini bekliyorsunuz ama çok beklersiniz.
Aldığınız hediyeler bu kadar gözünüze batıyorsa kimseye bir şey almayın ayrıca.

bende karşıdaki işinin aslında iki yüzlü arkamda durmayan pislik olduğuna eminim artik en ufak şeyde satan. Elini cebine atmaktan imtina eden bir insan buna rağmen icim içimi yemesi sevgi degil hazmedememe ve oyle bir sanski karşıdaki isi gücü parası mevkisi yani her şeyi var böyleleri hayata mutlu olup başkasına çektirmeye gelmiş bir insanın sahip olmak istediği her şeye sahip para pul havada uçuşuyor ev araba bunlar zaten var

oyle olsaydı diğer hattan engeli kaldırdığında whatsapp silmezdim sadece pişman olmasını istiyorum bu kadar hayati güzel yaşamasın istiyorum sanki evren ona çalışmış her isteği olmus hayatta ev araba para saglik allah her şeyi vermiş bu insana

Ben böyle düşünmüyorum. Hayata da böyle bakmamak lazım.

Millet “Satmak çok saçma, kargoyla ya da bir arkadaşla gönderseydiniz.” diyor. Siz ısrarla ne yapsaydım elden mi verseydim onca hakaretin üstüne diyorsunuz. Değişik bir kafanız var belli. Başka bir kıza hediye etmesin diye mi satmakla, ibanla falan uğraştınız bu kadar? Yaş kaç?

o durumu yapacak kapasiteye sahipti biraz evet onunda etkisi var hakaret etmesi zoruma gitti. onca yıl sonra boyoe bir şeyin peşine düşmesi zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…