sizce tamamen bitirdigimi belli etmis miyim?

birazda bunun etkisi var bana nispet olsun diye yapar her şey beklerdim birde tehdit falan girince araya o an vermedim sonrada bende durmasına razı olamadım icim içimi yedi sattım parayı hesabına attim

Olmaz pişman falan. Sizi biraz daha yoklar, olmadı arayışa girer.

Yaptığı daha utanç verici ama
Kuduro , konu sahibi ölüm tehditi almış, ama bunun üzerine barışmışlar , unutmuş gitmiş çünkü kavga anında olur öyle şeyler (!). Kafalar bizim normalimizden farklı çalışıyor. Benim eski sevgilim benim parmağımdan çıkan yüzüğü yeni sevgilisine taksa bilakis ben dalga geçerim. Bu modellerde tam tersi .

Benim kafam basmıyor valla bu kadarına...

evet kuşak farkı

bu durumu yaşamadığınız için bekara boşamak kolay geliyor

bu durumu yaşamadığınız için bekara boşamak kolay geliyor
Bakın ben 33 yaşındayım. Böyle bir hayat istesem yaşardım, inanın benim gençliğimde bu yaşamlar bu tarz ilişkiler çok daha yaygındı . Bunlar seçimleriniz , kader değil.

kendi ayaklarımın üstüne basmadigimi gurursuz olduğumu nerden cikardin dermisin

nasıl yapsaydım der misin
Kargo yollasaydin alıcı ödemeli:) beş yıllık sevgilinin evini işini bilmiyor musun?
Ben dört gün tanıdığım tatil aşkına hediye gönderirken 'kargodan teslim alsın/ kargo ulaştığında aransin' seçeneklerini seçmiştim, gayet de gidip almıştı.
Dünya bu kadar kolay çözümlerle ilerliyor aslında. Gidip satıp Ibana para yollamak başka bir evren

bu şekilde geri dönüşü olmasin diye yaptım her defasında bu beni affediyor demesin diys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…