- 14 Haziran 2022
- 153
- -90
- 11
- 29
- Konu Sahibi minikserce24
-
birazda bunun etkisi var bana nispet olsun diye yapar her şey beklerdim birde tehdit falan girince araya o an vermedim sonrada bende durmasına razı olamadım icim içimi yedi sattım parayı hesabına attimBir arkadaşım sırf adam başkasının parmağına o yüzüğü takmasın diye satıp parasını yollamıştı. Çünkü adamın kankaları falan biliyordu yüzüğü, öyle bir şey olursa alay malzemesi olur, utanç verici diye.
Olmaz pişman falan. Sizi biraz daha yoklar, olmadı arayışa girer.hayır pişman olsun istiyorum onca evlilik hazırlığına girmiştik. Sonra bu olay hakaretler söylenmeyecek lafalar denildi sattığına hic pısman degilim bende pahalı hediyeler aldim kendi gibi yüzsüzlük yapmadım ama
o durumu yaşayan bilir kim bilir ne kadar zoruna giderek sattiYaptığı daha utanç verici ama
yoklamasın pişman olsun o vicdan azabı içimi yesinOlmaz pişman falan. Sizi biraz daha yoklar, olmadı arayışa girer.
Yav he he...o durumu yaşayan bilir kim bilir ne kadar zoruna giderek satti
Kuduro , konu sahibi ölüm tehditi almış, ama bunun üzerine barışmışlar , unutmuş gitmiş çünkü kavga anında olur öyle şeyler (!). Kafalar bizim normalimizden farklı çalışıyor. Benim eski sevgilim benim parmağımdan çıkan yüzüğü yeni sevgilisine taksa bilakis ben dalga geçerim. Bu modellerde tam tersi .Yaptığı daha utanç verici ama
Benim kafam basmıyor valla bu kadarına...Kuduro , konu sahibi ölüm tehditi almış, ama bunun üzerine barışmışlar , unutmuş gitmiş çünkü kavga anında olur öyle şeyler (!). Kafalar bizim normalimizden farklı çalışıyor. Benim eski sevgilim benim parmağımdan çıkan yüzüğü yeni sevgilisine taksa bilakis ben dalga geçerim. Bu modellerde tam tersi .
evet kuşak farkıKuduro , konu sahibi ölüm tehditi almış, ama bunun üzerine barışmışlar , unutmuş gitmiş çünkü kavga anında olur öyle şeyler (!). Kafalar bizim normalimizden farklı çalışıyor. Benim eski sevgilim benim parmağımdan çıkan yüzüğü yeni sevgilisine taksa bilakis ben dalga geçerim. Bu modellerde tam tersi .
bu durumu yaşamadığınız için bekara boşamak kolay geliyorKuduro , konu sahibi ölüm tehditi almış, ama bunun üzerine barışmışlar , unutmuş gitmiş çünkü kavga anında olur öyle şeyler (!). Kafalar bizim normalimizden farklı çalışıyor. Benim eski sevgilim benim parmağımdan çıkan yüzüğü yeni sevgilisine taksa bilakis ben dalga geçerim. Bu modellerde tam tersi .
Ne kuşağı ? Bu yaşam tarzı ve fikir farkı.evet kuşak farkı
Yooo sizin kuşağınızda da gayet mantıklı hareket eden, gururlu, ayakları yere sağlam basan, zıpkın gibi genç kadınlar var. Yaşınızla değil kendinize verdiğiniz değerle, karakterinizle alakalı durum.evet kuşak farkı
Bakın ben 33 yaşındayım. Böyle bir hayat istesem yaşardım, inanın benim gençliğimde bu yaşamlar bu tarz ilişkiler çok daha yaygındı . Bunlar seçimleriniz , kader değil.bu durumu yaşamadığınız için bekara boşamak kolay geliyor
kendi ayaklarımın üstüne basmadigimi gurursuz olduğumu nerden cikardin dermisinYooo sizin kuşağınızda da gayet mantıklı hareket eden, gururlu, ayakları yere sağlam basan, zıpkın gibi genç kadınlar var. Yaşınızla değil kendinize verdiğiniz değerle, karakterinizle alakalı durum.
Kargo yollasaydin alıcı ödemeli:) beş yıllık sevgilinin evini işini bilmiyor musun?nasıl yapsaydım der misin
Yazdıklarınızdan.kendi ayaklarımın üstüne basmadigimi gurursuz olduğumu nerden cikardin dermisin
yazdiklarimda ayaklarımın üstünde durmayan ve gurursuz olduğum yeri söylersen sevinirimYazdıklarınızdan.
bu şekilde geri dönüşü olmasin diye yaptım her defasında bu beni affediyor demesin diysKargo yollasaydin alıcı ödemeli:) beş yıllık sevgilinin evini işini bilmiyor musun?
Ben dört gün tanıdığım tatil aşkına hediye gönderirken 'kargodan teslim alsın/ kargo ulaştığında aransin' seçeneklerini seçmiştim, gayet de gidip almıştı.
Dünya bu kadar kolay çözümlerle ilerliyor aslında. Gidip satıp Ibana para yollamak başka bir evren
Zamanına, duygularına yazık. Sal gitsin ya.pişman olsun istiyorum bundan sonra arada güven kalmadi o yüzük bir defa satıldı o laflar birbirimize güvenemeyiz ama pişman olsun çok istiyorum
o kadar dogruki düşünerek tüm enerjimi ona sarfediyorum belki su an hayatini yaşıyor o bense hala onca davranışa karşılık ben dusunuyorjmZamanına, duygularına yazık. Sal gitsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?