sizce tamamen bitirdigimi belli etmis miyim?

yo yo değer kaybetmedi aldığı yere sordum çünkü. barışmak degil onca yıl sonra bu şekilde olması sadece pişman olsun o yeter

ya daha once de ayrılık oldu bir beklenti oluyor geri barışacağız geri gelecek yüzük diye o satsa yüreğime daha çok otururdu. Ben sattım ama kuruşuna dokunmadan gonderdim
Neyse artık, olan olmuş.
Sen gerçekten bitirirsen karşı taraf anlar zaten, merak etme.

Biz çok şükür öyle çirkinleşmedik. O ayrılmak istemiyordu zaten, ben kararlı olunca kabullenmek zorunda kaldı, hakkım olan ne varsa da verdi sağ olsun; takılardan mehire kadar, inkar edemem bunları.
zaten insanlar tanışırken degil ayrılırken tanıyorlar birbirlerini biz öyle olduk. zaten zoruma giden o oldu. Bunun hesabını yapması. Bende ona karşılığında pahalı şeyler aldim ama lafını etmedim ona

Neyse artık, olan olmuş.
Sen gerçekten bitirirsen karşı taraf anlar zaten, merak etme.
Karşı tarafta her yerden hatta annesinden bile engelledi. Sonra bende bir hat vardi ordan engeli kaldırdı. o hattın whatsappini tamamen sildim ikimizde birbirmizde engelliyiz o da tamamen bitirmiş degil mi

Biz de kötü şeyler yaşadık tabii ki, zaten durduk yere niye boşanma olsun. Ama dediğim gibi, bitirirken çirkinleşmedik ikimiz de, hatta ağladık karşılıklı. Evi kapatırken, ev ve eşyaların hepsi senin, istediğini al demişti. Öyle yüzük istemek falan, aşırı çiğ şeyler. Nasıl tenezzül edildiğini anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.

Kusura bakma konu sahibi ama yüzüğü satma bahanen hiç inandırıcı değil.
Bence maddi amaçlardan dolayı sattın, karşı taraf geri isteyince de yüzüğü geri alamayacağın için parasını gönderdin.

tamam iste ben hic bir şekilde bisey istemedim. Bir daha yüzyüze gelmemek adına parasını son kuruşuna kadar yolladim. kendide zaten geri alınca satacaktı sanmıyorum kendinin parmağına olmaz takamaz yani. !
Hediye size yüzük olarak gelmiş,yüzük olarak da iade etmeniz gerekirdi. Son kuruşuna kadar diyorsunuz da bunun bir önemi yok,siz iadenizi gönderirdiniz o da ister satar ister takardı. Satmak,parayı “son kuruşuna” kadar gönderdim olaylarına gerek yoktu. Verirsiniz kargoya gider.

aynen zaten bu şekilde isteyince inada bindi biraz normalde istemese zaten kafasına atardım en fazla

Karşı taraf yüzüğü o an istedi kavga esnasında kuruşuna dokunmadan cüzdanına koymadan gittim hesabına aktardim

uzatmak istemedim. eğer istemeseydi zaten kendisine o an verecektim ama yüzük peşine düşünce o durumda bilerek o şekilde vermedim

pişman olsun istiyorum bundan sonra arada güven kalmadi o yüzük bir defa satıldı o laflar birbirimize güvenemeyiz ama pişman olsun çok istiyorum
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz da yüzük satılınca ne olmuş oldu yani? Sattım ki tekrar geri gelemeyeceğini bilsin falan çok saçma değil mi? Aynen geri verseniz adam gelip zorla parmağınıza takacak değildi ya.

daha once de ayrılık barışma oldu bir beklenti durumu oluyor karşı tarafla surekli baristigim için karşı tarafta bu benden vazgeçemez algısı vardi. Kendi hatasını anlaşın istedim kendinin vazgeçilmez olduğunu bilsin istedim

Yuzugu satip dolar, euro alip onu gonderseydiniz oldu olacak, yatirim tavsiyesi gibi. Parasini gondermek sacma olmus ya.

Koyar kargoya yollarsınız, ortak tanıdığa verir ulaştırırsınız ama satmak olmaz.
Bir arkadaşım sırf adam başkasının parmağına o yüzüğü takmasın diye satıp parasını yollamıştı. Çünkü adamın kankaları falan biliyordu yüzüğü, öyle bir şey olursa alay malzemesi olur, utanç verici diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…