- 25 Ağustos 2014
- 21.209
- 50.805
- 798
- Konu Sahibi minikserce24
-
Biz çok şükür öyle çirkinleşmedik. O ayrılmak istemiyordu zaten, ben kararlı olunca kabullenmek zorunda kaldı, hakkım olan ne varsa da verdi sağ olsun; takılardan mehire kadar, inkar edemem bunları.geri istemedi mi yüzük almıştım sana nerde diye
yo yo değer kaybetmedi aldığı yere sordum çünkü. barışmak degil onca yıl sonra bu şekilde olması sadece pişman olsun o yeteryüzük pırlanta değilse öyle aldığı fiyatın üstüne filan satılmaz. altın yüzükler satıldığı anda değer kaybeder.
konu bu değil ama ister satar ister saklar, saçma bir hareket olmuş.
madem ölüm tehditi aldınız neden hala onca yılı unutmak zor filan diyorsunuz? aklım varsa beni ölümle tehdit eden adamı bir kalemde silerim zaten..
gelip özür dilese barışacak gibisiniz.. hayırlısı
Neyse artık, olan olmuş.ya daha once de ayrılık oldu bir beklenti oluyor geri barışacağız geri gelecek yüzük diye o satsa yüreğime daha çok otururdu. Ben sattım ama kuruşuna dokunmadan gonderdim
zaten insanlar tanışırken degil ayrılırken tanıyorlar birbirlerini biz öyle olduk. zaten zoruma giden o oldu. Bunun hesabını yapması. Bende ona karşılığında pahalı şeyler aldim ama lafını etmedim onaBiz çok şükür öyle çirkinleşmedik. O ayrılmak istemiyordu zaten, ben kararlı olunca kabullenmek zorunda kaldı, hakkım olan ne varsa da verdi sağ olsun; takılardan mehire kadar, inkar edemem bunları.
Karşı tarafta her yerden hatta annesinden bile engelledi. Sonra bende bir hat vardi ordan engeli kaldırdı. o hattın whatsappini tamamen sildim ikimizde birbirmizde engelliyiz o da tamamen bitirmiş degil miNeyse artık, olan olmuş.
Sen gerçekten bitirirsen karşı taraf anlar zaten, merak etme.
Biz de kötü şeyler yaşadık tabii ki, zaten durduk yere niye boşanma olsun. Ama dediğim gibi, bitirirken çirkinleşmedik ikimiz de, hatta ağladık karşılıklı. Evi kapatırken, ev ve eşyaların hepsi senin, istediğini al demişti. Öyle yüzük istemek falan, aşırı çiğ şeyler. Nasıl tenezzül edildiğini anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.zaten insanlar tanışırken degil ayrılırken tanıyorlar birbirlerini biz öyle olduk. zaten zoruma giden o oldu. Bunun hesabını yapması. Bende ona karşılığında pahalı şeyler aldim ama lafını etmedim ona
Bitirsin istiyor musun?Karşı tarafta her yerden hatta annesinden bile engelledi. Sonra bende bir hat vardi ordan engeli kaldırdı. o hattın whatsappini tamamen sildim ikimizde birbirmizde engelliyiz o da tamamen bitirmiş degil mi
Hediye size yüzük olarak gelmiş,yüzük olarak da iade etmeniz gerekirdi. Son kuruşuna kadar diyorsunuz da bunun bir önemi yok,siz iadenizi gönderirdiniz o da ister satar ister takardı. Satmak,parayı “son kuruşuna” kadar gönderdim olaylarına gerek yoktu. Verirsiniz kargoya gider.tamam iste ben hic bir şekilde bisey istemedim. Bir daha yüzyüze gelmemek adına parasını son kuruşuna kadar yolladim. kendide zaten geri alınca satacaktı sanmıyorum kendinin parmağına olmaz takamaz yani. !
aynen zaten bu şekilde isteyince inada bindi biraz normalde istemese zaten kafasına atardım en fazlaBiz de kötü şeyler yaşadık tabii ki, zaten durduk yere niye boşanma olsun. Ama dediğim gibi, bitirirken çirkinleşmedik ikimiz de, hatta ağladık karşılıklı. Evi kapatırken, ev ve eşyaların hepsi senin, istediğini al demişti. Öyle yüzük istemek falan, aşırı çiğ şeyler. Nasıl tenezzül edildiğini anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.
pişman olsun istiyorum bundan sonra arada güven kalmadi o yüzük bir defa satıldı o laflar birbirimize güvenemeyiz ama pişman olsun çok istiyorumBitirsin istiyor musun?
Karşı taraf yüzüğü o an istedi kavga esnasında kuruşuna dokunmadan cüzdanına koymadan gittim hesabına aktardimKusura bakma konu sahibi ama yüzüğü satma bahanen hiç inandırıcı değil.
Bence maddi amaçlardan dolayı sattın, karşı taraf geri isteyince de yüzüğü geri alamayacağın için parasını gönderdin.
uzatmak istemedim. eğer istemeseydi zaten kendisine o an verecektim ama yüzük peşine düşünce o durumda bilerek o şekilde vermedimHediye size yüzük olarak gelmiş,yüzük olarak da iade etmeniz gerekirdi. Son kuruşuna kadar diyorsunuz da bunun bir önemi yok,siz iadenizi gönderirdiniz o da ister satar ister takardı. Satmak,parayı “son kuruşuna” kadar gönderdim olaylarına gerek yoktu. Verirsiniz kargoya gider.
Ben kargoya verir yollardım pislik yapmak istersem de kutunun içine de koca bir taş koyar alıcı ödemeli yapardım. :)nasıl yapsaydım der misin
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz da yüzük satılınca ne olmuş oldu yani? Sattım ki tekrar geri gelemeyeceğini bilsin falan çok saçma değil mi? Aynen geri verseniz adam gelip zorla parmağınıza takacak değildi ya.pişman olsun istiyorum bundan sonra arada güven kalmadi o yüzük bir defa satıldı o laflar birbirimize güvenemeyiz ama pişman olsun çok istiyorum
Ben kargoya verir yollardım pislik yapmak istersem de kutunun içine de koca bir taş koyar alıcı ödemeli yapardım. :)
daha once de ayrılık barışma oldu bir beklenti durumu oluyor karşı tarafla surekli baristigim için karşı tarafta bu benden vazgeçemez algısı vardi. Kendi hatasını anlaşın istedim kendinin vazgeçilmez olduğunu bilsin istedimSürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz da yüzük satılınca ne olmuş oldu yani? Sattım ki tekrar geri gelemeyeceğini bilsin falan çok saçma değil mi? Aynen geri verseniz adam gelip zorla parmağınıza takacak değildi ya.
Bir arkadaşım sırf adam başkasının parmağına o yüzüğü takmasın diye satıp parasını yollamıştı. Çünkü adamın kankaları falan biliyordu yüzüğü, öyle bir şey olursa alay malzemesi olur, utanç verici diye.Koyar kargoya yollarsınız, ortak tanıdığa verir ulaştırırsınız ama satmak olmaz.
Yaptığı daha utanç verici amaBir arkadaşım sırf adam başkasının parmağına o yüzüğü takmasın diye satıp parasını yollamıştı. Çünkü adamın kankaları falan biliyordu yüzüğü, öyle bir şey olursa alay malzemesi olur, utanç verici diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?