Başta parayı vermek istemiyoruz eşim kâr yapma amacında dediniz. Ayrıca altında ezileceği bir şey yok siz o kısmı dert etmeyin. Bağışta bulunmuyosunuz sizden hakkı olan parayı alıcak. İbanına eşiniz her ay gönderir parayı olur biter. Bu kadar üstüne düşünülecek bir şey değil.Haklısınız arkadaşlar ama ben taşınmak isteyen taraftayım.. yorumlarınız iciny de teşekkür ederim. Kayınbabam biz evlenirken oturduğumuz evi bize diğerini de kardeşine verdi sözlü olarak. Zamanla baba kızın arasi bozuldu kira göndermiyor. Tabi ki hakki var bu evde kardeşin de. Ben gönderirim yarısını da. Ama bu ayıp bir durum olur kardeşi de kabul etmiyor zaten. Babadan almakla abiden almak farklı gururuna dokunuyor. Ayrica kayinailem evden çıkmayal diye uğraşıyor. Ev aldık diye bile sitem eden kişiler. Ben aile ilişkilerinin ortasında kalmak istemiyorum. Yani kardeşin benim verecegim para altında ezilmesini aklına kötü düşünceler gelmesini istemiyorum. Kendisini çok seviyorum. Kayinbabami da kotulemedim. Sadece geçim yapmak için sürekli susan biri olmak zorundasınız. Konuşmalarında beni incitecek durumlar oldu ama buyugumdur deyip onemsemedim
Evet eşim tamamen kendince mantıklı düşünüyor. Ama ben aslında kendi evimde oturmak istiyorum. Beni de eşyalarımız yıpranır diye manipüle ediyor ne yapayım kararsiz kaldım.Başta parayı vermek istemiyoruz eşim kâr yapma amacında dediniz. Ayrıca altında ezileceği bir şey yok siz o kısmı dert etmeyin. Bağışta bulunmuyosunuz sizden hakkı olan parayı alıcak. İbanına eşiniz her ay gönderir parayı olur biter. Bu kadar üstüne düşünülecek bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?