- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Asıl orda 10 yıl bedava oturduğunuz için aldınız evinizi.Ben kayinbabamdan ev de başka bir şey de beklemiyorum. Oturduk ama eksik gedik bu evin diğer evin her seyini yaptırdık. O da kirada artı gelir sağladı kayinbabamlara. O kadar da belescilik gibi bir durum yok.
Eğer burda oturmamış olsaydım simdiye evimi çoktan almıştım.
İlk konunuzu açarken kiranınnuarısını göndermek istemediğinizi söylediniz.
Şimdi tepkileri görünce de çevir kazı yanmasın
Asıl orda 10 yıl bedava oturduğunuz için aldınız evinizi.
Buna nankörlük denir hanımefendi. Kira öderken nasıl ev alacaktınız. O evde oturduğunuz icin ev aldınız. Teşekkür edip minnet duyacağınız yerde nankörlük yapiyorsunuz.Eğer burda oturmamış olsaydım simdiye evimi çoktan almıştım.
Neden almadınız madem. Kp nin 2 tane 3 tane evi var diye sayıyorsunuz da senelerdir neden almadınız.Benim ev alacak gücüm on yıl once de vardi. O zamn evler 70 bindi simdi bilmem kac trilyon. Kâr da değil zarardayim.
Kayinpederin ikiden çok evi var. Kendi birinde siz oturun diğerinin kirasını da ona göndereceğim dedi. Biz ev almadan önce hak hukuk olayına giren yoktu. Kardeşine yazık diyen de yoktu. Ona acıyan da yoktu annr baba olarak. Ayrıca anne baba diye olen bir evlatta yok ortada neyse. Ne zaman biz ev aldık sanki dank etti. Bir evladı daha olduğunun farkına vardı. Ben bu evde kalmak zorunda kalirsam gönderirim derdim para hesabı değil. Ki hiç yapmadım.
Ama ben taşınmak istiyorum. Kendi evimde özgür olmak istiyorum. Krediyle aldım evimi de öderim borcunu dert değil. Kimseden beklentim de yok.
Alsaydınız o zaman neden almadınız ?Benim ev alacak gücüm on yıl once de vardi. O zamn evler 70 bindi simdi bilmem kac trilyon. Kâr da değil zarardayim.
Beleşe oturmak varken neden alsınlar ki ?Neden almadınız madem. Kp nin 2 tane 3 tane evi var diye sayıyorsunuz da senelerdir neden almadınız.
Çünkü kp nin baldan tatlı bedava evinde oturmak varken alasınız gelmiyordu. Öyle mi?
Eşiniz tam bir yamyam. Hemen hemen her ailede böyle ailenin tüm kaynaklarını sömürmek isteyen biri çıkıyor. Siz de sanki eşiniz yüzünden bu olanlara boyun eğmek zorunda gibi davranıyorsunuz ama hakkı yenen eşiniz olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdınız.Evet eşim tamamen kendince mantıklı düşünüyor. Ama ben aslında kendi evimde oturmak istiyorum. Beni de eşyalarımız yıpranır diye manipüle ediyor ne yapayım kararsiz kaldım.
Sıkıntı bariz eşinizde ALLAH kolaylık versin.Tamam hanımlar haklısınız ben haksizim. Amacim doğru yolu bulmak zaten . Taşınmak istiyorum eşim istemiyor o kadar arada kaldım ki. Kafayı yiyecem neredeyse.. Karşımda o kadar negatif bir insan var ki yok yatak odası bozulur ayakları kırılır... Taşınsam burnumdan gelecek net. Çünkü sürekli söylenecek.
Görümceye de kiranın yarısını göndermeyi kabul ediyorum. Kayınpederin evinde kalayım ama hep diken üstünde olacağım. Değer mi bu kadar kâr hesabı yapmaya eşimi ikna edemiyorum.
Adalet istiyorsanız yarısını değil kiranın tamamını kardeşe göndermek veya kendi evinize taşınıp çıktığınız evin tüm kullanım ve kiralama hakkını tümüyle kardeşe devretmek zorundasınız farkında mısınız? Hem 10 yıldır bedava oturup hem de bu sayede satın aldığınız mülkün gelirini lütfedip paylaşınca kardeşin hakki ödenmiş olmuyor...10 yıldır halihazırda yemiş ve çocuklarınıza yedirmis olduğunuz hakların telafisini saymıyorum bile....Tamam hanımlar haklısınız ben haksizim. Amacim doğru yolu bulmak zaten . Taşınmak istiyorum eşim istemiyor o kadar arada kaldım ki. Kafayı yiyecem neredeyse.. Karşımda o kadar negatif bir insan var ki yok yatak odası bozulur ayakları kırılır... Taşınsam burnumdan gelecek net. Çünkü sürekli söylenecek.
Görümceye de kiranın yarısını göndermeyi kabul ediyorum. Kayınpederin evinde kalayım ama hep diken üstünde olacağım. Değer mi bu kadar kâr hesabı yapmaya eşimi ikna edemiyorum.
Siz ev almadan önce de 10 yıl boyunca hak hukuk olayına girilmedigi ve hunharca evlat ayrıldığı için kızkardeş anne babaya kırılmış olabilir mi? soruyorum sadece?Kayinpederin ikiden çok evi var. Kendi birinde siz oturun diğerinin kirasını da ona göndereceğim dedi. Biz ev almadan önce hak hukuk olayına giren yoktu. Kardeşine yazık diyen de yoktu. Ona acıyan da yoktu annr baba olarak. Ayrıca anne baba diye olen bir evlatta yok ortada neyse. Ne zaman biz ev aldık sanki dank etti. Bir evladı daha olduğunun farkına vardı. Ben bu evde kalmak zorunda kalirsam gönderirim derdim para hesabı değil. Ki hiç yapmadım.
Siz ev almadan önce de 10 yıl boyunca hak hukuk olayına girilmedigi ve hunharca evlat ayrıldığı için kızkardeş anne babaya kırılmış olabilir mi? soruyorum sadece?
Siz çalışıyor musunuz?Hanımlar benim gözümde ne ev var ne kira var. Keşke her şey sizin dediğiniz kadar kolay olsa. Bana kalsa ben bir seneden sonra ev işine girecektim bana kalmıyor iste. Belki ben çok pasifim bilemiyorum. Yani durumlar böyle taşınmak için ben eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Kendi alinterimle aldığım evde oturmak istiyorum. Bakalim hayırlısı
Sizin vereceğiniz paranın altında neden ezilsin?zaten hakkını alıyor…Siz yemeyip içmeyip kadına gönderdiğinizi falan mı düşünüyorsunuz zaten hakkı,ezilir falan çok beylik laflar bunlar..Haklısınız arkadaşlar ama ben taşınmak isteyen taraftayım.. yorumlarınız iciny de teşekkür ederim. Kayınbabam biz evlenirken oturduğumuz evi bize diğerini de kardeşine verdi sözlü olarak. Zamanla baba kızın arasi bozuldu kira göndermiyor. Tabi ki hakki var bu evde kardeşin de. Ben gönderirim yarısını da. Ama bu ayıp bir durum olur kardeşi de kabul etmiyor zaten. Babadan almakla abiden almak farklı gururuna dokunuyor. Ayrica kayinailem evden çıkmayal diye uğraşıyor. Ev aldık diye bile sitem eden kişiler. Ben aile ilişkilerinin ortasında kalmak istemiyorum. Yani kardeşin benim verecegim para altında ezilmesini aklına kötü düşünceler gelmesini istemiyorum. Kendisini çok seviyorum. Kayinbabami da kotulemedim. Sadece geçim yapmak için sürekli susan biri olmak zorundasınız. Konuşmalarında beni incitecek durumlar oldu ama buyugumdur deyip onemsemedim
Tamam da geçseniz kira geliriniz olmayacak,hem bedava evde oturacaksınız hem yarı yarıya da olsa bi kira geliriniz olacak..Daha ne istiyorsunuzBenim düşüncem tamamen geçip kendi evimde oturmak. Kayınbabamdan sonrası için bir talebim kesinlikle yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?