Sizce tatile gideyim mi

Siz çocuğa değil, o sizin hayatınıza ayak uyduracak. Yabancıları yadırgıyor, başka yerde uyumuyor gibi sebeplerle hayattan geri kalmayın. Hemen hazırlayın bavulları :)

Koşa koşa gidin derim, İnanın size çok iyi gelecek.
Birde aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama bence otelde değil de ailenizin yanında kalın derim.

Siz çocuğa değil, o sizin hayatınıza ayak uyduracak. Yabancıları yadırgıyor, başka yerde uyumuyor gibi sebeplerle hayattan geri kalmayın. Hemen hazırlayın bavulları :)
Kesinlikle katılmakla birlikte, büyük konuşmaktan da korkuyorum.
Kuzenim 7 aylık bebeği ile iftara geldi, ne doğru düzgün karnını doyurabildi ne oturabildi.
Alelacele tatlı ikramı yapıp yolcu ettik.

Git tabi ki....
Hem orada anneniz ve diğer akrabalarınız da varmış.
Onlar çocukla ilgilenirken siz de biraz nefes alırsınız.
Alışsın kalabalığa,ilerde rahat edersin.

Kardesimin bebegi 2 aylik,
Annemlerle yazliktalar su an, gayet de guzel gidiyor keyfi yerinde, emzirip yatirip denize girip cikiyormus falan, yakinda biz de yanlarinda olacagiz bakarim kolay miymis
Bizim ilk tatilimizde kizim 5 aylikti, cok eglenmistik, bence ek gidaya gecmis bebekle tatil yapmak daha zor, ilk 6 ay bol bol gezin.

Annem yok benim teyzemler var işte onlar da annen gibi olsa da olmuyor ondan çekindim biraz onlar da üzüldü. Gitsem de otelde kalacağım zaten, gündüzleri yanlarına giderim.
Çok özür dilerim...
Öyle anlatınca ..
Off..
Yazarken de aklimdan geçmedi değil ...
Teyze de anne yarisidir.
Tekrar özür dilerim

oy en rahat zamanları git tabi..
seneye emekleyecek yürüyecek daha zor peşinde koşmak..

3 aylıkken tatıle gıttık hemde yaz sıcagında antalya ya cokra rahattı benım ıcın tek sorun bebege donusumlu bakmak zorunda olusumuzdu, dogdugu andan berı hep dısardaydık memlekete gıt gel yaptım sureklı ınsanların ıcınde ıdı yanı bence gıdın sızede degısıklık olur hem emzırıyorsanız ısınız daha kolay bence benımkı emmedı hep mama yapmakla ugrastım ama yınede guzeldı..

Ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama olduğu kadar işte. Daha küçük çok da strese sokmak istemiyorum, kendine bakan bir sürü göz görünce korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…