Sizce tekrar yazacak mı?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.021
133
Merhaba hanımlar,

Güzel haberi vererek başlamak istiyorum, çok önceden bitmesi gereken sorunlu ilişkimden kurtuldum kuş kadar hafifim artık :)

Yaklaşık 10 gün önce, önceden 4-5 ay aynı şirlette çalıştığım eski bir iş arkadaşı bey bana sosyal bir platformdan yazdı. Napıyorsun hala orda mı çalışıyosun tarzında. Aynı şirkette olduğumuz dönemde eski erkek arkadaşımla da ayrıydık ve ben bu beyden biraz hoşlanmıştım aramızda bir çekim var gibi olmuştu. Tabi sonra barışınca unutmuştum gitmişti. Uzun bir sürenin ardından yazınca heyecanlandım tabi ben. Konuşmaya başladık ve aşk tesadüfleri sever gibi bir ortam oldu o kadar çok ortak nokta çıktı ki :) 2 kere buluşma lafı açtı, ben de tatile gidecektim dönüşünde buluşalım dedim. Güzel güzel konuşuyorken bir anda mesajımı okuyup cevap vermeyip ertesi gün cevap vermeler başladı. Ben de bozuldum biraz ama normal konuşmaya devam ettim. Bir mesajıma hiç cevap vermedi, 2 gün sonra napıyorsun tatilde misin diye yeni bir konu açtı. O gün de moralim çok kötüydü annemde kanserli hücreler tespit edilmişti ve bunu ona söyledim, tatile gidemedik annemde böyle bir durum oluştu patoloji sonuçlarını bekliyoruz tarzında. Onun da ne yaptığını sordum tabi. Bu mesajı yine okuyup cevaplamadı ertesi gün yazdı. Ben de gerçekten bu davranışı çok ayıp buldum ve onu samimi bularak böyle bir durumu anlattığımı ama bu yaptığının bana hiç insani gelmediğini söyledim. O da uzun uzun açıklama yaptı.
Yıllardır peşine bela olan bir kız varmış. Çalıştığı şirketin resmi sayfasına bununla ilgili kötü şeyler yazmış soruşturma başlatmışlar hakkında. Dava falan açacakmış. Bunları söyledi ve konuşmaya bu sebeple devam etmediğini ertelediğini sonradan dahil olurum diye düşündüğünü söyledi. Ben de anladım umarım sorunsuz geçer bu süreç vb dedim. En son “bir mesajla durumu net anlayamamış da olabilirim bence çok kırılma“ yazdı ve orda kaldı konuşma cevap vermedim.

Bir kaç gün oldu konuşmuyoruz hiç.

Sizce tekrar konuşur muyuz, yazar mı dersiniz? Neden böyle oldum bilmiyorum ama kısa sürede olsa da etkilenmiştim üzülüyorum şuan

bence çok net sallamış. yok bela kız varmış da yok bilmem ne.

bence boşlukta kalmış canı sıkılınca sana yazmış. çok bişi bekleme.

Bence de, yani kiz falan hikaye bence elemanin sevgilisi var. Sevgili ogrenir de konu sahibesine yazarsa diye "o da deli iste sen sakin aldirma" demeye getirmis adam, yakalanirsa kilifini yapiyor.

bence çok net sallamış. yok bela kız varmış da yok bilmem ne.

bence boşlukta kalmış canı sıkılınca sana yazmış. çok bişi bekleme.

Bence de, yani kiz falan hikaye bence elemanin sevgilisi var. Sevgili ogrenir de konu sahibesine yazarsa diye "o da deli iste sen sakin aldirma" demeye getirmis adam, yakalanirsa kilifini yapiyor.

Ben sanırım çok safım inanmıştımm valla

O kızın bela olmasıyla sana yazması arasında nasıl bir ilişki var anlamadım.
Kız tam sana cevap yazarken mi bela oluyormuş?

İyi değilmiş o yüzden yazamamış, içinde bulunduğu durumdan ötürü durumu belki tam net anlayamamış olabilirmiş normalde önemsemeyeceğinden asla değilmiş. Öyle dedi.

İyi değilmiş o yüzden yazamamış, içinde bulunduğu durumdan ötürü durumu belki tam net anlayamamış olabilirmiş normalde önemsemeyeceğinden asla değilmiş. Öyle dedi.
Moralim bozuk gibi yani... öyledir belki de, hemen kestirip atma o zaman biraz zamana bırak

Bence bu insan dengesiz.

İlla yalandır demek istemiyorum ama bence yazmayın, bekleyin. Bir mesaj yazmak nasıl bu kadar zor olabilir hayatım boyunca bunu anlayamadım arkadaş olsun sevgili olsun. Gördüğünde döneceğim falan dese mesela en azından.

Ay olay doğruysa da kızların büyük bi çoğunluğu durduk yere yapmaz böyle bişi vardır bi bit yenigi. Ayrıca ne alaka yani o durumla annenizin durumu insan iki satır yazar yine yazar. Hiç yüz vermeyin derim ben bi daha yazmasına bile müsade etmezdim ben olsam.

Yaşınız ufak sanırım.Bariz uyduruyor.Gerisini okumadan bile anlıyor insan yalan söylediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…