- 1 Şubat 2025
- 105
- 52
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
-
Size bunu kim söyledi?Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Dogru, konuşmaları dinledim. Zaten gorusmuyorduk, kus de degildik. Soyledigine sinir oldum ama. Zor zamaninda yaninda olan biri icin boyle konusmak.Bir şey söylemene gerek yok. Bir dahakine para vermezsin. Ama haber doğru mu? Bunu söyleyeni de bi düşün derim. Ondan alıp sana gelen senden alıp ona gider.
Lafi tasiyan ortak arkadasimiz. Dogru konusmalar. Yalan yok.Laf taşıyan kim?sen bunu nasıl öğrendin?
Dogru, konuşmaları dinledim. Zaten gorusmuyorduk, kus de degildik. Soyledigine sinir oldum ama. Zor zamaninda yaninda olan biri icin boyle konusmak.
Niye soruyosun ki bunu?Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Çağır yanına çıkar biraz para ver. Sonra de ki bu sana son sadakamdı. Hadi şimdi yallah.
Guzel de son parama da yazikÇağır yanına çıkar biraz para ver. Sonra de ki bu sana son sadakamdı. Hadi şimdi yallah.
Sormadim. Konusu gecti.Niye soruyosun ki bunu?
Parami aldim, param kalmadi ama soyledigi sey cok cirkin.Önce verdiğim paraları alır ikisiyle de ilişkimi sonlandırırdım
Öyle değil, bize niye soruyosunuz demek istedim, tabii ki gidip rezil edin.Guzel de son parama da yazik
Sormadim. Konusu gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?