Sizce terbiyesizin teki olduğunu söylemeli miyim?

Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Size bunu kim söyledi?
Arada laf taşıyan kim?
Ben önce yüzleşirdim gerçekten söyledi mi diye?
Söylediği şey kendini de kötü duruma düşüren bir şey çünkü

Bir şey söylemene gerek yok. Bir dahakine para vermezsin. Ama haber doğru mu? Bunu söyleyeni de bi düşün derim. Ondan alıp sana gelen senden alıp ona gider.
Dogru, konuşmaları dinledim. Zaten gorusmuyorduk, kus de degildik. Soyledigine sinir oldum ama. Zor zamaninda yaninda olan biri icin boyle konusmak.

Dogru, konuşmaları dinledim. Zaten gorusmuyorduk, kus de degildik. Soyledigine sinir oldum ama. Zor zamaninda yaninda olan biri icin boyle konusmak.

Para verdiğin zaten çok terbiyesizmiş de. Laf taşıyan bi de kayıt mı tutmuş. O da çok fena. İkisinden de uzak dur derim.

Yüzleşin hatta yüzleştirin i. Hem paranızı yiyene hem de bu lafı size getirene sözünüzü söyleyip arkadaşlığınızı kesin.

Bu ortak arkadaş güvenilir birisi mi gerçekten böyle bir şey söylenmiş mi? Yazık ya kime güveneceğimizi şaşırdık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…