- 10 Nisan 2014
- 43.019
- 114.828
- 798
- Konu Sahibi yingyang92
-
Söylemesin de enayi yerine konulmasına göz mü yumsun?Para verdiğin zaten çok terbiyesizmiş de. Laf taşıyan bi de kayıt mı tutmuş. O da çok fena. İkisinden de uzak dur derim.
Uzulmus iclenmis ama yine de rezil etmek yanlis mi dogru mu nasil tepki vermeli onu kestiremiyor galibaÖyle değil, bize niye soruyosunuz demek istedim, tabii ki gidip rezil edin.
İyiniyetle yaptığım yardımın arkamdan çıkar ilişkimiz var yoksa yüzüne tükğrmem işim olmaz diye konuşulmasına carlarım ben, başkaları napar bilememUzulmus iclenmis ama yine de rezil etmek yanlis mi dogru mu nasil tepki vermeli onu kestiremiyor galiba
onunla da mesafe koy onu sana taşıyan senıde başkasına taşırLafi tasiyan ortak arkadasimiz. Dogru konusmalar. Yalan yok.
Asıl konu bunu size söyleyen kim?Bir insanın yüzüne seni paran için kullanıyordu kolay söylenebilecek birşey değil,önce sorun emin olun bence ben herzaman 3. kişiye şüpeyle yaklaşırım.Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Böyle böyle hayatından iyiyi kötüyü eleyeceksin işte. Kaliteli insanları bırakacaksın hayatındaParami aldim, param kalmadi ama soyledigi sey cok cirkin.
Rezil etme değil, yüzüne vurayım mı demek istedim.Öyle değil, bize niye soruyosunuz demek istedim, tabii ki gidip rezil edin.
Evet, insanlar ne kötü ya.Böyle böyle hayatından iyiyi kötüyü eleyeceksin işte. Kaliteli insanları bırakacaksın hayatında
Vur tabii ki ama inkar edecekRezil etme değil, yüzüne vurayım mı demek istedim.
İşin aslı öğrendiğim gibi.İşin aslını öğrenin ondan sonra aksiyon alın.
Eminsen söyle tabi niye söylemeyeceksin. Ben olsam sadece yüzüne vurmakla geçmezdi sinirim bu arada. Başkasının başına bile gelince empati kurup sinirleniyorum kendime gelse altta kalamazdimİşin aslı öğrendiğim gibi.
Buluş 10 TL çıkar al parayı seni aç yaratık peşimi bırak de bu da çok kilişe oldu be parayı borç olarak mı aldı kanıtların varsa bir güzel dava açZor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Buluş 10 TL çıkar al parayı seni aç yaratık peşimi bırak de bu da çok kilişe oldu be parayı borç olarak mı aldı kanıtların varsa bir güzel dava açZor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
haaa e o zaman bir güzel dersini ver kimse sizi salak yerine koymasın haddini bildirParami aldim, param kalmadi ama soyledigi sey cok cirkin.
Evet söylemelisin insanlar çok terbiyesiz olmuş yaZor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?