Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

"MURAT BEYY MURAT BEYY . YE YE YE !! manyak güzel bi peynir" çok saçma :umursamaz:

bazı "ped" reklamları , çok edepsizce buluyorum kötükedihüso

daha bi çok sayabilirim de şuan aklıma gelmiyo sempatiksalakcinni

modoko reklamı bir de sen&ben reklamı. vividentin şu 2li sakız reklamı, çok avrupai. Güzel bence ama bizim topluma uymaz öyle hanımı başka adamla yakalayıp ilham almakyerimseniben

ing bank reklamı, 1 kadın 1 erkek oyuncularının oynadığı, çok gıcık bi reklam bence, adamında sesi çok kötü şarkı söylerkenkaydirigubbakcemile3

birde bir sakız reklamı var iki tane japon mu çinl mi belli değil ağızlarında sakıza şekil verip çıkarıyolar bi de biri diğerine üstünlük sağlamaya çalışıyo iğrenç ötesi bi reklam :delphin:

eti çay keyfi reklamı, o kurabiyeleri ben yapmadım ben aldım diyo ya kız çok şaşkaloz yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kimin aklına geliyo böyle saçma sapan seneryolar yaw :))))))
ben daha iyisini yazarım :delphin:

valla kız normalde çok güzel..ama o ani çıkışlar ben yapmadım ben aldıııııım diye bağırması,reklam sonunda zorla gülmesi..sanki arkadan şişlemişler burda güleceksin diye aaaııııhhh dercesine zoraki bir kahkaha..güzelliği gitmiş salaklığa bürünmüş.

x-box reklamları ne iğrenç ya,

splaaş t-box, floolş t-box
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aveanın barda dans ettikleri reklamlar. bi kadın bu kadarmı kötü dans eder. hiçmi kıvrak olmaz insan
tutku reklamları
seda sayanın lays ve pepsi reklamları.
naz elmaslı benimo reklamı
sinem koballı bingo reklamları

-molped- "hem havalıyım hemde çok inceeeeeeeee inceeeeeeeee "

diye çırt bi sesle bağırmıyolarmı sinir oluyorum

içiyice saçmaldırlar

Back
X