Sizce uzun saç erkeğe yakışır mı?

Uzun Sac Erkege Yakısırmı Sızce

• bazılarına yakışır

OY: 224 60,4%
  • kesinlikle ters bir durum Yakısmaz

OY: 136 36,7%
  • Her Erkege Yakısırr

OY: 11 3,0%

• Ankete Katılan
    371
bence her erkeğe yakışmıyo cok gıcık tipler var öle sac sakal uzatıpta gezen.görünce ne kadar kötü hiç yakışmamış diyorum içimden.ama yakışan da var kişiden kişiye değişiyo.

kocacığıma yakışmaz,o da sevmiyor zaten. ama 5 yaşındaki yeğenime yakışıyor Allah için tatlicadiarzu

ööölee çok uzun değil ama bazılarına yakışıyor. yinede tercihim değil ... ama mesela akşam beyaz showda sawyer 'ın saç modeli hoştu. o tarz bir uzunluk kafi...ha bire eliyle geriyede atması....

bn cok seviyorm erkekte uzun saçı acayipp dikkatimi çekiyoo bnm,ama her erkegede yakısmıyo tabii

bazilarina yakisabiliyo...ama çok ta uzun olmamasi sartiyla... çooookkkk orta uzun sacli yakisikli war

Beline kadar geliyorsa saçları hiç hoşlanmam...
Ama enseye doğru uzamış düz saçlar bazı adamlara çok yakışıyor...
Misal Lost'un Beyaz'a konuk olan oyuncusu...
Yüzüklerin efendisindeki esas adam...
Ve eski çalıştığım işyerindeki IT ci...
Ona ilk ikisinden daha çok yakışıyordu. Kestirdi, karizmayı bitirdi...

bence bazısına çok yakışıyo bazısınada hiç yakışmıyo ben orta halli hiç görmedim tabi bu benim bakış açımla öyle [Kötü Kazen/COLOR]

ber erkekde uzun sac hic sevmeyenlerdenim.hele hele saatlerce ugrasip joleyle sacma sapan modeller verenlere cok gulerim.saklaban gibi kendilerini ne hale sokarlar.amaaaaaaaa bu hayatda bir erkek vardi ki tum tabularimi yikmisdi.allah rahmet eylesin baris akarsu.uzun sac tek ona yakisiyordu gordugum ve tanidigim erkekler icinde.birde dar pantolon.bir insan bu kadar mi yakisikli,tatli,cazibeli olurdu.allah yerini cennet eylesin bariscim.yakisikli baris

bencve yakışmıyor ne o öyle kadın gibi arkadan kadın gibi hiçbişey anlaşılmıyor ama profilden igrenç

erkeklerde uzun saçı sevmiorumm
yakışmıo benceee tabiki bazı yakışanlar oluo
ama dikkatmi seçecek tarz diil :1ninca:​

bende hiç sevmem sanki her uzun saclı erkegin saçı başı yağ içindeymiş gibi geliyo bana bööögg

ben fazla yakıştırmıyorum.. nişanlımın yada eşimin uzun saçlı olmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…