Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence bazilarina cok yakisiyor, mesela kimi deseeeemmm,
hani mahsun kirmizigül bi ara birazcik uzatmisti ya, iste mesela
öyle erkeklere cok yakisiyor, veya
rockcilarda bazilarinda cok hos duruyor
ama cok uzun olunca tabiki hic hos durmuyor, arkadan kadin sanarsin yaahu :)
bazı erkeğe yakışıyor.bekarken ilgimi çekerdi böyle tipler.ama canım kocişimin tepesi sineklere havalimanı durumuna gelmek üzere..:roflol::roflollsun ben onu böylede seviyorum..coksekeriremsu
benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda uzun saçlıydı,yakışıyodu.sonra ben kestirttim.uzun süre öyle kaldı ama bi şekle sokamadı:) ben tekrardan orta halli uzattırdım.şimdi çok dikkat çekiyo, tekrar kestirtsem mi diyorum yine her erkeğede gitmiyo ama..
Uzun saç her erkeğe yakışmaz. Mesala Barış Akarsu'ya yakışıyordu ve çok hoş duruyordu rahmetlide. Yakıştığı zaman farketmez. Uzun saçlıda olur Ksa da olur ihihihi
ben erkekte uzun saçı çok beğeniyorum.hatta kısa saçtan daha çok uzun saçı beğenirim.bazen görüyorum bellerine kadar bakımlı saçları oluyo hayran kalıyorum .ama bazılarına hiç yakışmıyor gerçekten de...herkes uzatmasın yani yakışan uzatsın:)