• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce uzun saç erkeğe yakışır mı?

Uzun Sac Erkege Yakısırmı Sızce

• bazılarına yakışır

OY: 224 60,4%
  • kesinlikle ters bir durum Yakısmaz

OY: 136 36,7%
  • Her Erkege Yakısırr

OY: 11 3,0%

• Ankete Katılan
    371
vallahi bu konularda çok esnek olmama rağmen....bazı erkeklerde çok hoş duruyor ne yalan söyliyeyim..öyle çok uzun değil ama en fazla omuz başında düz ve çok bakımlı olacak...ve tabii tertemiz...öyle cılız kirli posuruk pösürük değil yani.....benim küçük oğlumun bir yaz önler ve favörüleri kısa arkadan ensesinin altına inecek kadar uzatmıştık mesela acayip yakışmıştı sıpaya...görenler bayılıyordu oğlana...tabii saç rengi ve kalitesi çok güzel ........büyüyünce bir kere daha uzatacağım diyor babası hemen tepki gösteriyor bende bir kere uazatır ne olacak diyorum...benim çok esnek olmadığımı bildiği için eşim hayretle yüzüme bakıp inanamıyorum sana diyorkaydirigubbakcemile:roflol::roflol: ama ne yapayım gerçekten çok yakışıyor oğluma...hihoyyytkaydirigubbakcemile2

bazılarına yakışıyor mesela benim canıma yani eşime öyle güzel saçları varki hele saç rengi gri çok hoş çokta iyi bakar saçlarına titizdirde başkaların beyenmesine gerek yokki benim beyenmem yeterli ama beyenenlerde çok ))))

ben eşimin saçı uzun olsun istemem ama bazı erkeklerede
çok yakışıyor uzun saç:jeyyar::jeyyar:

çok yakışan erkeklr var ..örneğin ilhan mansız gibi...ama her erkektede hoş duracağını sanmıyorum..eşimin uzatmasını asla istmem mesela...

Erkekte uzun saçı hiç sevmem...Ama 0 numara, 1 numara kesimlerden de hoşlanmam, çok çok kısa da olmasın...Kararında olsun, temiz olsun..

ben de hiiiiç begenmem uzun saş, ama bazılarına nadirde olsa yakışıyor..
mesela josh holloway e :)))

ben bayılıyorum valla uzun saçlara, çoğuna da yakıştığını düşünüyorum, ama tabi tarzını yaratması lazım, giyimini falan uydurmalı.

bazı erkeklere gerçekten çok hoş yakışıyor da bazılarını kötekle kovalayasın geliyor...
o derece kötü duruyor..zibidi seni..:oklava::roflol:

valla bence sadece barış akarsuya aykışıyordu
allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun:a015:

yakışan var yakışmayan var.ama benim eşime çok yakışıyor a.s omuzlarına doğru kat kat iniyor.kendi kumral gözlerde yeşil aynı Tom Cruse' a benziyor kerata:nazar: naniknanik
benden çok para harcıyor valla saçlarına:1rolleyes:

ama en güzel Barış Akarsu'ya yakışıyordu :(( mekanı cennet olsun...

Son düzenleme:
Back
X