• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce uzun saç erkeğe yakışır mı?

Uzun Sac Erkege Yakısırmı Sızce

• bazılarına yakışır

OY: 224 60,4%
  • kesinlikle ters bir durum Yakısmaz

OY: 136 36,7%
  • Her Erkege Yakısırr

OY: 11 3,0%

• Ankete Katılan
    371
:) bu soru bana maziyi hatırlattı, bir firmada 3,5 yıldır muhasebe işi ile uğraşıyorum.mali müşavir bürosundan ..... ile tanıştık uzun saçlı idi tandıığımdan bu yana . bana karşı hisleri varmış ben hiç fark etmedim nedense, zorda olsa bana hislerini açtı bende şans verdim kendisine daha yakından tanımak için bazı şartlarımda oldu elbet ilk önce saçlarına kıyman gerekiyor deidm daha 1.haftamız dolmamıştı ki saçlarını kesmiş halde karşıma çıktı çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk karar verebiliyorsun dediğimde ise " sana açılmayı çok istiyordum fakat arkadaşlığımıda kaybedeceğim korkusu ile yaşadım yıllarca " dedi. fakat ben yine 3.ayımızda kendisine evet şu an askerde 20 gün sonra teskeresini alıcak mutluluğa emin adımlarla yürüyoruz yakında nişanımız olacakkkk:dance::sm_cool:

ben bazı erkeklerde beğeniyorum. yakışana çok yakışıyor gerçekten. ama omuzlarına kadar olan uzunluktan hoşlanırım. öyle belde falan sevmem. vampirle görüşmede brad pitt uzun saçlıydı ve çok hoş duruyordu. beğenmiştim onda o uzun saçı.

bencede bazılarına yakışıo ama öle çok uzun falan diil ama bazılarınada hiç yakışmıo

Göreceli bir mesele..
Kimine yakışır kimine yakışmaz ve niyetlerine göre de değer ve güzelik kazanır...
Benim eşimin de saçları omuz hizasındaydı;bayılıyordum kıvır kıvır bir de..;*
Şimdi daha kısa bakımı ınanılmaz zor oluyorkaldı kı burası fecı sıcak memleket 50-60 dereceyı buluyor...
Ama genel anlamda bakımlıysa temızse pırıl pırılsa bence hos...

Kesinlikle hepsine yakışmaz..
Yüz hatları çok önemli..
Ha uzun saç dediysem öyle beline insin gitsin ,,fön çektirsin değil..
Hafif uzun saç a bayılıyorum açıkcası özellikle kumral erkeklere çok yakışıyor..
O kadar diretmeme rağmen ,yahuşuklum uzatmadı..
Hatta gitti bugün saçını kestirdi. :mymeka:
Bir gün zafer benim olacak elbet kaydirigubbakcemile

Bazilarina yakisiyor.Her erkege degil.
Ama öyle kizlarin ki kadar uzun sac olmamali, o cok itici duruyor bence.
Eskiden hafif uzun sac severdim erkekte ama aslinda kisa daha bir erkeksi duruyor, daha cok hosuma gidiyor artik.

bazılarına yakışıyor mesela benim kocama ama öylee çok çok uzun da sevmem kararında olacak..

bazılarına yakışır bi tanıdığım var kısa saçla çocuk gibi ama uzun saçla bayağı iyi

Eşimin gençlik döneminde uzunmuş saçları omuzuna yakın...
Fotoğraflarına bakıyorum da...
Allah'ım iyi ki o dönem tanışmamışım kendisiylen...
Sevmem ben uzun saçı...

benim eşimin üniversitedeyken omuzlarına kadar dı..yakışmıyor da diildi..uzun sarı saçları ,mavi gözleri uyum içindeydi.. bazen fotolara bakıyorum da,tebessüm ediyorum ..kızıma göstermiştim ''anne bu kim'' diye sormuştu :) babasını tanıyamadı... oysa eşim bundan sonra ki hayatında kısa saçlarına mahkum olmak zorunda..o bir askeri mensub... ;)

her erkeğe yakışmıyor...bazıları maymun gibi oluyor :roflol:
ama bazılarındada öyle bi saç oluyorki bi çok bayanın saçından daha bakımlı:1shok:

Back
X