Sizce var mı?

Elestirmekte çok haklısıniz eski imam nikahli eşi zaten yengesine sürekli gidiyor diye sorun yaşamış sanırım aile huzurunu bozan yengesi çünkü bosaninca gulmus ayni şey bendede oldu yengesi sürekli aramalar beni denize götür v.s eşimin aileside Çarşaflı diye o eltimi korudu sen boşan dedi esimde evi terk etti

Sen bunları nereden duydun bu bir?
Hadi var diyelim bu durumda ne yapmayı planlıyorsun bu da iki?
Boşanacak mısın? Bu rezaleti duyuracak mısın?

Ek olarak şu olayı düzgün, mümkünse Türkçe imla kurallarına azami önemli gösterecek şekilde yazsaydın keşke.
Ya hu son olarak bizcesi olabilir mi bunun? Müneccim miyiz biz? Ne bilelim kimin kimden çocuk peydahladığını?

Ne var mı ?

Aslı astarı mı ?

Biz nerden bilelim yahu.

Biraz daha ipucu verirsen soy ağacına kadar ineriz ama kk olarak .

Mesela ....

Çocuk kime benziyor ?

Eşinin yeğenine tutumu nasıl ?

Eltin nasıl biri ?

Kaynın ne zamandır Fransa da ?

Kv kp biliyor mu ?

Amca oğlu kimden duymuş ?

Sana neden şimdi söylemiş ?

Eşine sordun mu ?

Issız acun kaldu mu ?

Eşinizin yengesiyle ilişkisi var ya da yok bilinmez ama ailesi( amcaoğlu,yengeniz,kv ve kp) pek normal değil gibi.
Konuyu gündeme getirip işin aslını öğrenin çünkü bu amcaoğlu da çok iyi niyetli gelmedi bana.sizden farklı beklentiler içinde olabilir

İç sesinizle konuştuğunuz gibi yazmasanız şuraya keşke

Kim kime boşan dedi ?
Eşiniz evi ne zaman terketti ?

Bende evlenince ayrıntılı öğrendim bir yaşındaki oğlum için kabul bile ettim iftiraysa diye düşündüm fakat eşim sürekli kayinvalideme ve yengesine gidiyordu bunu benden gizli yapıyordu. İşte kolay birşey değil oğlum ve ben mağdurduk mecbur kaldım

Hadi herkes herşeye göz yumuyor diyelim. Ancak kaynınız bu olayların neresinde? Ve nasıl yorumluyor?

Bu durumdan kv nizin haberi var yani ?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?
Kendi aileniz durumunuzdan haberdar mı ?

Ya iftira ise ortalık ayağa kalkmaz mı ??

Eltinde eşinde bu iftira karşısında dünyayı yıkmaz mı ?

Fransa da ki abi uçup gelmez mi ?

Herkes süt liman ört bas derdinde .

Sende hiç bir şeyi kabul etmek zorunda değilsin .

İnanilmaz bi durum..
Ayrı bir soru soracağım müsadenizle.
Neden yazmak icin cumartesi gecesini sectiniz?
Esinizin disarda olduğu akşam mi acaba?

Eşim evi terk etti bu olayı cok sorguladim diye eşyaları aldi gitti annesine yengeside orada.....ben hep şunu bekledim: böyle bi iftira duydun yuvamdan değerli değil o semte gitmem ailem gelsin buraya dese şüphem boşuna der Özür bile dilerdim...bunu yaşayarak yazıyorum ne imla ne de giriş gelisme düşünebiliyorum suan baba diye aglayan sizin yavrunuz değil benim yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…