- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Peki o baba diye ağlayan yavruyu düşünmeyen kim? Senin kocan! Biz değiliz.Eşim evi terk etti bu olayı cok sorguladim diye eşyaları aldi gitti annesine yengeside orada.....ben hep şunu bekledim: böyle bi iftira duydun yuvamdan değerli değil o semte gitmem ailem gelsin buraya dese şüphem boşuna der Özür bile dilerdim...bunu yaşayarak yazıyorum ne imla ne de giriş gelisme düşünebiliyorum suan baba diye aglayan sizin yavrunuz değil benim yavrum
Duydu zaten cocuklari varmış bende bunu sorguluyorumPeki o baba diye ağlayan yavruyu düşünmeyen kim? Senin kocan! Biz değiliz.
Abisi biliyor mu bu durumu? Sen duyduysan o da duymuştur.
Şaka gibisiniz valla!Duydu zaten cocuklari varmış bende bunu sorguluyorum
TeşekkürlerBravo, açık yakalamışsınız ve espritüel kişiliğinizi konuşturma fırsatı olmuş hanımlar. Kadının derdi başından aşkın, aynı şeyi ondan fazla kişi yazmış. Gülmekten öldük!
Şaka gibisiniz valla!
Duydu ve hala bir olay çıkmadı mı o ailede?
Bu mesajla belli oldu iyice sahte olduğunuz. Ben yönetime bildirdim. Amacınız polemik belli.Cok farkli kişiler..çarşafli yengemiz diyorlar
Benden gizli evime geliyorlarmis ben isteyken kayinvalidem eltime diyomus .gelin bu aksam annesinde kalalim eşimde bana gelme hava soguk annende kal diye msj çekiyor. ...bunlar hamileyken oluyo ve kavga ediyorum gebeyken karnima tekmeler yedimbiraz daha detay anlat. daha once gozunden kacan ama sonra dusundukce yerine oturan taslar vardir.
Cok farkli kişiler..çarşafli yengemiz diyorlar
Hamileyken tekme yediğiniz herifle niye hala evli kaldığınızı değil de yenge ile bir şey var mı onu sorguluyorsunuz, benim devre yandıBenden gizli evime geliyorlarmis ben isteyken kayinvalidem eltime diyomus .gelin bu aksam annesinde kalalim eşimde bana gelme hava soguk annende kal diye msj çekiyor. ...bunlar hamileyken oluyo ve kavga ediyorum gebeyken karnima tekmeler yedim
çarşaflı kim? elti mi?Cok farkli kişiler..çarşafli yengemiz diyorlar
noktalamalari okurken kendim koymaya calistim. umarim dogru olmustur. evlenmeden once falsosunu yakalamadin mi hic?Benden gizli evime geliyorlarmis ben isteyken kayinvalidem eltime diyomus .gelin bu aksam annesinde kalalim eşimde bana gelme hava soguk annende kal diye msj çekiyor. ...bunlar hamileyken oluyo ve kavga ediyorum gebeyken karnima tekmeler yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?