Sizce var mı?

O zaman bunlar herseyi biliyor bacim kapatmislar bu davayı aralarında.
Bilmiyorum canlarim yaniltmak.istemem hiçbi kulu olanlarin hepsi bu ve nice anlatmadiklarim var yengesi herseyi marketten alirdi ben evde ac kaldırdım cekinirdim peynir bike yiyemezdim evde yok tarihi geçmiş şeyler hamileyken yapma

Oha :duduk:
Anlatan arkadaşlara teşekkürler
Bence şüphe kısmını geç konu sahibi
Söylenenler kesin doğru
Yoksa eşte eltide köşe bucak kaçmazdı
Tek bir açıklama yok çaba yok
Dna testinde diret
Tekmeyi bas
Cümle alemede duyur

Sen suan esinlemisin?
Ne yapmayi dusunuyorsun.kbabanda ogudu pek manidar demek zina af oluyormus iyi ozman zina banada serbest deseydin bakalim tepkisi ne olacakti.
Yalniz varsa bosyle bisey cook mide bulandirici umarim yoktur.tek cozum dna testi

Böyle rezillik olabilir mi. Eğitimci olduğunuza inanamıyorum. Nasıl sessiz kalıp hiç bir şey yapmıyorsunuz. Eşinize belli ki güvenmiyorsunuz ortada bir şeyler var.

Oha :duduk:
Anlatan arkadaşlara teşekkürler
Bence şüphe kısmını geç konu sahibi
Söylenenler kesin doğru
Yoksa eşte eltide köşe bucak kaçmazdı
Tek bir açıklama yok çaba yok
Dna testinde diret
Tekmeyi bas
Cümle alemede duyur
Sen suan esinlemisin?
Ne yapmayi dusunuyorsun.kbabanda ogudu pek manidar demek zina af oluyormus iyi ozman zina banada serbest deseydin bakalim tepkisi ne olacakti.
Yalniz varsa bosyle bisey cook mide bulandirici umarim yoktur.tek cozum dna testi
Esim.ailesinde canim bende kendi ailemle

Böyle rezillik olabilir mi. Eğitimci olduğunuza inanamıyorum. Nasıl sessiz kalıp hiç bir şey yapmıyorsunuz. Eşinize belli ki güvenmiyorsunuz ortada bir şeyler var.
Seviyordum canım cocukta olunca duygusalligim annelik babalık özetisi aile özentisi açtım yuvaya

Hakkınız da hayırlısı olsun. Bu işin peşini bırakmayın bütün aile bu durumdan haberdar bence. Sizi ayakta uyutmaya çalışıyorlar.
Bencede canim olay yayilsin istemiyorlar ömür boyu eşim evli kalsa araştırma yapacağımi biliyorlar dir dir yapiyo diyo eşim

Belkide aile katliamı çıkmasın diye konu sahibi sessiz kalmıştır. Bu namus konusu.Dna yi dava açtığında siz isteyebilirsiniz. Fakat ben kanyniniza korkuyorum.1.intihar edebilir.2.eşinizi karısını çocuğu bile öldürüp canına kiyabilir. Herşey olabilir.Durum bayagi berbat.

Bir insan bu şüphelerle ve hamilelikte yediği tekmeye rağmen o aileye katlanır ve o adamla yaşamaya devam edebilir ki?

Belkide aile katliamı çıkmasın diye konu sahibi sessiz kalmıştır. Bu namus konusu.Dna yi dava açtığında siz isteyebilirsiniz. Fakat ben kanyniniza korkuyorum.1.intihar edebilir.2.eşinizi karısını çocuğu bile öldürüp canına kiyabilir. Herşey olabilir.Durum bayagi berbat.

Valla adam bence her şeyi biliyor
hatta konuyu kapatalım demiş
ailecek farkindalar
hiç de kendine vs.bir şey yapmaz
olan konu sahibinin çocuğuna olmuş

bu konu ıbret alınacak konu olmalı
boyle bı adam belkı duzelır
esım mutlu olsun yeterkı
cocugumda olucak sabredım susayım deyınce duzelmıyor gordugunuz gıbı

sessız kalmamanız gereken herseye sessız kalmıssınız
dna testı talep edın bence derhal
ates olmayan yerden duman cıkmaz
boyle bırseyın konusulması bıle rahatsız edıcı olmalıyken ...
rahatlıklarına bakın
benım burnuma kotu kokular gelıyor

bu konu ıbret alınacak konu olmalı
boyle bı adam belkı duzelır
esım mutlu olsun yeterkı
cocugumda olucak sabredım susayım deyınce duzelmıyor gordugunuz gıbı

sessız kalmamanız gereken herseye sessız kalmıssınız
dna testı talep edın bence derhal
ates olmayan yerden duman cıkmaz
boyle bırseyın konusulması bıle rahatsız edıcı olmalıyken ...
rahatlıklarına bakın
benım burnuma kotu kokular gelıyor
Bunlar anlatilanlar birde yaşadıklarımı bilseniz eşim yanimda yengem beni aramaya çekindiyse kardeşimin telefonundan arasaymis denize götürürdum diyo bende evde ac hapis gibi

Benim eşim imam nikahli biriyle 6 ay yaşıyor ayrilirken kadın senin abinin karısıyla ilişkin var diyor beklide son çocuk senden diyip ayrılıyor bu olaylardan sonra ben evleniyorum resmi evlilik yapiyoruz ve eltimin aradigina şahit oluyorum sürekli yemeğe davet ediyor ve makina bozuk gel diyo zaten bunlar beş yil aynı evde kalmış eltim ve eşim eltimin eside fransaya gitmiş şimdi Fransada değil ama bu olaylar duyuldu sizce var mı

Dna testi yaptirirsan bizi de burda gunaha sokmazsin:)) eşinle o son çocuktan sac mac al gizlice test yaptir. Bence cok onemli bi durum. Ve de igrenc.

Back
X