Evet bide apartman yani aile binası öyle yüksek bina değil giren çıkan bel
kandan da belli olur mu son bir ay içinde kan verdim idrar her şey normal değerde
Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım amaYanlış anlamayın ama benim aklım adüzenli görüştüğü biri var gibi geldi 3,5 değil 1 kişi sadece bunu nereden anladın derseniz jel almış uyarıcı kendine de p…. Tanımadığı bi kadına bu alınmaz bi pavy…. Kadınına alınmaz vücudunu bildiği birine alınır
Ne oldu onu da yazarsanız daha net cevaplar verilebilir.
Bana kalırs pedi söylemek yerine kadını bulmaya çalışın sorun niye saklayacak eve gelen temizlikçi kimdi diyin bi arkadaşınızı atın ortaya hiç mi yakın arkadaşınız yok evini temizletecekmiş düzenli diyin saklayacakmı kadını verecek mi numarasını nerede olduğunu diyecek miOf bilmiyorum o ped olayına takıldım istemsizce peki geldiğinde ne demeliyim yanlış algılanır mıyım ki
O kadar belli olmuyor ki hatta.hayır belli olmuyor. ayrıca doktor sadece bakarak da bunu anlayamaz. dolayısıyla bizimle burada mutabakat yapmaya çalışmak yerine kendi sağlığınız için hekimle görüşmeniz lazım. HPV, rahim ağzı kanserinin sebebidir.
Ama sizde taksit taksit yazmayın alın işte bariz belli yani açışmış cebinde ne demek lütfen üzülmeyin ama yapan birdaha yaparVe ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Geçen sene simar testi yaptım yara vardı temiz çıktı ayrıca bi şeyleri danışıyorum keyfi bir muhabbet içerisinde değilim lütfen empati kurarak yanıtlayınhayır belli olmuyor. ayrıca doktor sadece bakarak da bunu anlayamaz. dolayısıyla bizimle burada mutabakat yapmaya çalışmak yerine kendi sağlığınız için hekimle görüşmeniz lazım. HPV, rahim ağzı kanserinin sebebidir.
Homoseksüel ilişkilerde de kullanılır.Yanlış anlamayın ama benim aklım adüzenli görüştüğü biri var gibi geldi 3,5 değil 1 kişi sadece bunu nereden anladın derseniz jel almış uyarıcı kendine de p…. Tanımadığı bi kadına bu alınmaz bi pavy…. Kadınına alınmaz vücudunu bildiği birine alınır
Haklısınız testi geçen sene yapmıştım elhamdülillah temiz çıktıO kadar belli olmuyor ki hatta.
Arkadaşımın annesinin eşi vefat etti 10 yıl önce. Kadın cinsel birliktelik yaşamamış 10 yıldır yani hayatında kimse yokmuş. Hpv kim bilir kaç yıldır kadında vardı.
Arkadaşımla menepoz düşüncesi ile normal muayene gittiğinde rahim kanseri teşhisi konuldu Hpv kaynaklı. Atlattı çok şükür.
Uzun yıllar sessiz kalabiliyor Hpv ve Smear testi şart bunu bilebilmek için.
Eşinize neden sen milletin kadınının A…. Bekçisi!misin veya. Arkadaşının Şeyinin bekçisimisin körmücüğü gitsin kendisi alsın diye evi kafasına neden çevirmiyorsunuz o jele onun kafasını bulamıyorsunuz ?Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Geçen sene simar testi yaptım yara vardı temiz çıktı ayrıca bi şeyleri danışıyorum keyfi bir muhabbet içerisinde değilim lütfen empati kurarak yanıtlayın
Çok uzun oluyor diye hepsini yazmadımAma sizde taksit taksit yazmayın alın işte bariz belli yani açışmış cebinde ne demek lütfen üzülmeyin ama yapan birdaha yapar
Seni anlıyorum ama artık eşinizin kafasına o jeli dökme zamanı gelmiş geçmişÇok uzun oluyor diye hepsini yazmadım
En kısa sürede terkrar jinekolojik muayeneye giderimsmear testi, HPV'yi doğrudan tespit etmez.
Ah ki ne ah kendi Halime’mi yanayım o zaman ki saflığım işte şimdi nasıl gündem edeyim bi ispat olsa son konuyu sorcam bakalım ne diyecekEşinize neden sen milletin kadınının A…. Bekçisi!misin veya. Arkadaşının Şeyinin bekçisimisin körmücüğü gitsin kendisi alsın diye evi kafasına neden çevirmiyorsunuz o jele onun kafasını bulamıyorsunuz ?
Evet bu çok mantıklı kadının numarasını alıp sormam bakalım ne diyecek ama ya eşim öğrenirse bana değilde neden onlara sordun derseBana kalırs pedi söylemek yerine kadını bulmaya çalışın sorun niye saklayacak eve gelen temizlikçi kimdi diyin bi arkadaşınızı atın ortaya hiç mi yakın arkadaşınız yok evini temizletecekmiş düzenli diyin saklayacakmı kadını verecek mi numarasını nerede olduğunu diyecek mi
Benim arkadaşımın kanında dolaşıyormuş virüs, siğil falan hiçbir belirti yoktu onda. Test üstüne test yaptırdı, bu öyle bir illet ki bazen hiç belirti vermiyor. İlaçlarına sadece 15000 lira verdi çünkü devlet karşılamıyor. Testleri hiç saymıyorum bile, kısacası kızın hayatı kabusa döndü.smear testi, HPV'yi doğrudan tespit etmez.
Vallahi sana kızamıyorum pek belki düşünemedin bilemem ama o temizlikçiyi dediğim gibi sorsanıza arkadaşım evini temizletecek vs diye bakalım saklayacak mıAh ki ne ah kendi Halime’mi yanayım o zaman ki saflığım işte şimdi nasıl gündem edeyim bi ispat olsa son konuyu sorcam bakalım ne diyecek
Saf mısın yoksa trolluyor musun? Adamın her dediğine nasıl bu kadar tepkisiz kalabiliyorsun?Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?