ama öyle deme ya lütfen zaten üzgünüm normal de saf değilimdir ama bazen insan boş olabliyor çocuk yemek ev içi kendi işlerim Normalde evden eve işten eve giden biri genel olarak telefondan takip ediyorum ben ama görmediğim bi şeyler olmuş demekSen saf mısın? Bana pek normal gelmedin. Nasıl bu kadar tepkisiz, hiçbir şeyi anlamayan birisin? Bu kişiyle nasıl evlendin? Safça biri misindir hep?
3 sene aldım yeri geldi poşet bile hediye değildi neresiymiş jel hediye eden saçmalıkPrezervatifi bazen bizde internetten söylüyoruz hiç bize hediye jel falan gelmedi.
Alan arkadaşlarda bi yorum yapsın bakalım.
Üzgünüm bana hiç geçmedi yalan gibi geldi.
Tamam eve gelince sorayım bence arayarak değilTamam işte numarasını bakalım afallayacak bahane bulacak mı buraya gel yaz kolay kolay öyle verebilirimi sizce panikler ya konuşursa diye
bana da hiç gelmedi hatta çok özensiz gönderiliyor. yukarıda biri demiş eşantiyon koyuyorlar diye3 sene aldım yeri geldi poşet bile hediye değildi neresiymiş jel hediye eden saçmalık
Ben asla güvenemem ya yok. Belki bi arkadaşından ya da evine gelen kadından rica etmeyeceği ne malum? Temizlikçi diye numarasını verir kadında aa evet ama müsait günüm yok diyebilir. Çok okuduk gördük böyle numaları da maalesef...Sanmıyorum temzilikçi araştırıp bulması lazım ama bizde kadına yazarız bana gelmiştin canım. Arkadaşımda gidermisin diye demeyecekmiş el sen kimsin diye
Trend… uygulaması3 sene aldım yeri geldi poşet bile hediye değildi neresiymiş jel hediye eden saçmalık
Ama sence normal bi kadın kabul edermi karışmaz korkar zaten temizlikçi kadınlar genelde ev geçindirmek için yazık dişini tırnağına takan ev hanımları bu konulara karışmaz benceBen asla güvenemem ya yok. Belki bi arkadaşından ya da evine gelen kadından rica etmeyeceği ne malum? Temizlikçi diye numarasını verir kadında aa evet ama müsait günüm yok diyebilir. Çok okuduk gördük böyle numaları da maalesef...
Ama konu sahibi kadının yüzünü tanıyor görmüşBen asla güvenemem ya yok. Belki bi arkadaşından ya da evine gelen kadından rica etmeyeceği ne malum? Temizlikçi diye numarasını verir kadında aa evet ama müsait günüm yok diyebilir. Çok okuduk gördük böyle numaları da maalesef...
Ya tabi canım bu açıdan bakarsak doğru. Konu sahibi gerçi kadını gördüğünü söylemiş onu şimdi fark ettim. Ben biraz fazla pimpirikliyimAma sence normal bi kadın kabul edermi karışmaz korkar zaten temizlikçi kadınlar genelde ev geçindirmek için yazık dişini tırnağına takan ev hanımları bu konulara karışmaz bence
Senle ben olsak bunlara gerek yok sanırım büyük konuşmayım onu jellerdim p… de takardım öyle gezerdi ama işteYa tabi canım bu açıdan bakarsak doğru. Konu sahibi gerçi kadını gördüğünü söylemiş onu şimdi fark ettim. Ben biraz fazla pimpirikliyim
Ay iptal iptal iptal de kız. Yaşamayalım allah korusun. Öyle durumda benimde içimden bir deccal çıkabilirSenle ben olsak bunlara gerek yok sanırım büyük konuşmayım onu jellerdim p… de takardım öyle gezerdi ama işte
Aman iptal iptal diyim ciddennben sinir hastasıymışım bilmiyorum ama eşim bana bi şaka yapsa bile ben. O gün burnundan getirme günü ilan ediyorum şidedete başvuran bir kadınım çok üzgünüm ama direk tartarklıyorumAy iptal iptal iptal de kız. Yaşamayalım allah korusun. Öyle durumda benimde içimden bir deccal çıkabilir
öfff dil döküyoruz bide. ben mi safımbu konunun fake olduğu yönünde bir kanıya sahip oldum soruyu soran kişi sağ olsun.
Peki ya pedi sorsam mı eşimeTamam işte numarasını bakalım afallayacak bahane bulacak mı buraya gel yaz kolay kolay öyle verebilirimi sizce panikler ya konuşursa diye
Sen eşine çöpten pes çıktı diyeceksin oda napayım kadın atmış diyecekPeki ya pedi sorsam mı eşime
İstediğiniz şekilde anlamaya özgürsünüz ama değil bunu nasıl uydarabilirim acaba ne derdim olabilir kibu konunun fake olduğu yönünde bir kanıya sahip oldum soruyu soran kişi sağ olsun.
İçiniz rahat olsun gerçek anlattıklarımöfff dil döküyoruz bide. ben mi safım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?