Sizce yalan mı gerçek mi?

Sen saf mısın? Bana pek normal gelmedin. Nasıl bu kadar tepkisiz, hiçbir şeyi anlamayan birisin? Bu kişiyle nasıl evlendin? Safça biri misindir hep?
ama öyle deme ya lütfen zaten üzgünüm normal de saf değilimdir ama bazen insan boş olabliyor çocuk yemek ev içi kendi işlerim Normalde evden eve işten eve giden biri genel olarak telefondan takip ediyorum ben ama görmediğim bi şeyler olmuş demek

Sanmıyorum temzilikçi araştırıp bulması lazım ama bizde kadına yazarız bana gelmiştin canım. Arkadaşımda gidermisin diye demeyecekmiş el sen kimsin diye
Ben asla güvenemem ya yok. Belki bi arkadaşından ya da evine gelen kadından rica etmeyeceği ne malum? Temizlikçi diye numarasını verir kadında aa evet ama müsait günüm yok diyebilir. Çok okuduk gördük böyle numaları da maalesef...

Ama sence normal bi kadın kabul edermi karışmaz korkar zaten temizlikçi kadınlar genelde ev geçindirmek için yazık dişini tırnağına takan ev hanımları bu konulara karışmaz bence

Ama konu sahibi kadının yüzünü tanıyor görmüş

Ama sence normal bi kadın kabul edermi karışmaz korkar zaten temizlikçi kadınlar genelde ev geçindirmek için yazık dişini tırnağına takan ev hanımları bu konulara karışmaz bence
Ya tabi canım bu açıdan bakarsak doğru. Konu sahibi gerçi kadını gördüğünü söylemiş onu şimdi fark ettim. Ben biraz fazla pimpirikliyim

Ya tabi canım bu açıdan bakarsak doğru. Konu sahibi gerçi kadını gördüğünü söylemiş onu şimdi fark ettim. Ben biraz fazla pimpirikliyim
Senle ben olsak bunlara gerek yok sanırım büyük konuşmayım onu jellerdim p… de takardım öyle gezerdi ama işte

Senle ben olsak bunlara gerek yok sanırım büyük konuşmayım onu jellerdim p… de takardım öyle gezerdi ama işte
Ay iptal iptal iptal de kız. Yaşamayalım allah korusun. Öyle durumda benimde içimden bir deccal çıkabilir

Ay iptal iptal iptal de kız. Yaşamayalım allah korusun. Öyle durumda benimde içimden bir deccal çıkabilir
Aman iptal iptal diyim ciddennben sinir hastasıymışım bilmiyorum ama eşim bana bi şaka yapsa bile ben. O gün burnundan getirme günü ilan ediyorum şidedete başvuran bir kadınım çok üzgünüm ama direk tartarklıyorum

Şimdi anlamadım açıklar mısınız? Sizin genital bölgenizde siğil ya da yara var ve test yaptırdınız temiz çıktı öyle mi? Peki bu aşamada doktorunuz demedi mi bu neden olmuş diye? Ya da kendiniz araştırmadınız mi? Yani sizin başka biriyle ilişkiniz yoktur diye tahmin ediyorum ve eşinizden önceki son ilişkiniz de çok uzun yıllar önce olmuştur. Kısacası bu durumda eşinizden nasıl şüphelenmediniz?

Eşinizin oyunculuk performansı yeterince iyi değil. Ağlamalar balkona doğru gitmeler, köşeye sıkışınca arabada prezervatif vardı onu da getireyim, marketten aldım arkadaşım satıyor falan demeler vs. Bir erkek ağlıyorsa, detayları farklı anlatıyorsa kesinlikle bir haltlar karıştırıyor ne yazıkki. Kadın uyarıcı jeli de saklamış. Biliyorum buna inanmak istemiyorsunuz ama eşiniz yalan söylüyor.

bu konunun fake olduğu yönünde bir kanıya sahip oldum soruyu soran kişi sağ olsun.
İstediğiniz şekilde anlamaya özgürsünüz ama değil bunu nasıl uydarabilirim acaba ne derdim olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…