- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
- 103
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
şimdi kaç günlük bebeğin?artık ayaklanmışsındır zaten boşver kv.hiç umursama artıkBenim hic akrabam yok burda..sadece eşimki var....
Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.
Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?
Sen orda hastanede canının derdindesin of ya işte bosuna demiyorlar kaynana diye.Allah ıslah etsin onun gibileri2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????
Ben mukemmel oldugumu iddia ettim mi?hiçbir ayrı yazılmaz canısı(!)
sen de sandığın kadar mükemmel degilsin gördüğün gibi.
olması gereken gecikmeli olarak olmuş. Bence fazla açıklamaya gerek yok.2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????
t9 nedir.biliyorum hiçbir yazınca hiçbir.çıkıyor ben de kullanıyorum bak hiçbir hiçbir.hiçbir.. gördün mü canısı?(!)Ben mukemmel oldugumu iddia ettim mi?
Ayrica t9 dan haberiniz yok sanirim. : )
Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.
Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?
t9 nedir.biliyorum hiçbir yazınca hiçbir.çıkıyor ben de kullanıyorum bak hiçbir hiçbir.hiçbir.. gördün mü canısı?(!)
derdi olan insanlarla uğraşma ikile şimdi
Ay size ne?Kadın sanki cinayet işledi de... Neyi görelim biz diye hesap soruyorsun. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz malesef.
Usluba gel.
Ay size ne?
İstedigim konuya istedigim yorumu yaparim.
Sana ne? Ona ne? Kime ne?
Usluba gel.
Ay size ne?
İstedigim konuya istedigim yorumu yaparim.
Sana ne? Ona ne? Kime ne?
AhahaAyrıca nick name olarak kullandığınız kelime yanlış yazılmış. "picama" doğrusu "pijama" olacaktı.
burda insanlar dertlesmek ve fikir almak için konu açıyorlar imla dersi almak için değil. konu harici yorum yapmak yasak. geyik dondurme yeri değil. az saygılı ol. haddini bildirirler böyle bayan imla kılavuzu.
aferin akıllı ol cevap yazma zira son sözü soylemeyi severim yalnış kelimesi dert olduysa da ayrı bir baslik aç derdini orda dile getir kimsenin konusunu sabote etme dünkü çocuk seni.
Haddimi sen mi bildirdin?
Ben hala dediklerimin arkasindayim yalniz.
"yalnis" kelimesi de bana dert oldu, bende o yuzden yazdim.
Rica ediyorum(!) alinti yapmayin artik.
Zira siz kendinizi bana haddimi bildirdiginizi sandiginiz utopik bir dunyada yasiyorsunuz.
Ha eminim alintilayacaksiniz ama ben cevap vermeyecegim, bunu da simdiden soyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?