Sizce yanlış mı anladı yoksa kıvırıyor mu?

Bugün ben de konu açmaya karar verdim.Baslik şu olacak;"Kocam bugün işe içlik giymeden gitmiş,neden acaba🙄?"
Kesin aldatıyor. Bu soğukta g.tünün donma pahasına libido killer içliği giymeden çıkan adam aldatıyordur abi.

Acaba ben mi takiyorum çok yoksa kirilmam gereken bir şey mi ondan emin olmak istedim sadece

Ayrilmayacaksan hic bosuna kirilma cunku sonra kirilan yerleri falan yapistiracak olan yine biziz. Seviyorsan hic takma bence cunku taksan bile yine olan bize oluyor. Cok saapma yani.

Ben buradan adamın sizin yukselmenizi kendine ego yapıp kıvırmaya çalıştığını düşündüm Siz bile ikilemde kaldiysaniz bu adamla işiniz zor Sevgi önemli ama tek kişilik ilişki bir yere kadar götürür sonrası yine değişmeyen son.......

Acaba ben mi takiyorum çok yoksa kirilmam gereken bir şey mi ondan emin olmak istedim sadece
Kırılmaniz gereken bir şey dersek ne olacak? Ben kırılırım,siz kırılmazsınız ya da tam tersi.
Kendi duygularınıza bu kadar uzak olup, ne hissetmeliyim diye sormanız garip değil mi?
Her şeyi soruyor ,hiçbir şeyden emin olamıyorsunuz, zor olmalı böyle yaşamak.
İlk defa mı sevgiliniz oluyor da ne yapacağınızı bilmiyorsunuz bu kadar?

kaç tane konunuz var artık bilmiyorum sayamadım ama hepsi de 8 aylık ilişkim var diye başlıyor. Sanırım çok fazla ilişkiniz olmamış bu yüzden kendinizi tamamen ilişkinizle var sanıyorsunuz. 8 ayda bu kadar problem olduysa zorlamayın, belli ki uyumsuzsunuz.

Ben buradan adamın sizin yukselmenizi kendine ego yapıp kıvırmaya çalıştığını düşündüm Siz bile ikilemde kaldiysaniz bu adamla işiniz zor Sevgi önemli ama tek kişilik ilişki bir yere kadar götürür sonrası yine değişmeyen son.......
Bilemiyorum birkaç ay önce kendisi de yükseldi ve benden çok kazanıyor

Bilemiyorum birkaç ay önce kendisi de yükseldi ve benden çok kazanıyor
Farketmez ki bu tarz adamlar için kendi konumlarından çok kadının durumu önemlidir her zaman kadından üstün olmalı,kadın hep yerinde saymalı, başarısı hep yarım ağızla gecistirilmeli,ovulmemeli, şımartmak asla yok......

Farketmez ki bu tarz adamlar için kendi konumlarından çok kadının durumu önemlidir her zaman kadından üstün olmalı,kadın hep yerinde saymalı, başarısı hep yarım ağızla gecistirilmeli,ovulmemeli, şımartmak asla yok......
Yok öyle biri değil hatta beni yeni şeyler öğrenmeye teşvik eder ona çalış buna çalış şu birikimin de olsun der

Back
X